Möhippa

 
I fredags åkte vi till skåne. Ida och Carlos var i Sverige nu sista gången innan de gifter sig så det fick bli nu vi skulle ta dem på möhippa och svensexa. På fredagen hann man inte så mycket. Mest umgås och snacka, hälsa på mormor och en runda i stan för att hjälpa mamma att shoppa mat till festen.

hittade en helt orädd bebisfågel utanför dressman när Carlos letade kostym..
Algot tyckte det var jättehäftigt att den satte sig på honom hehe..
På lördagsmorgonen skyndade vi att förbereda så mycket vi kunde innan sjusovarna Ida och Carlos gick upp. Det gick faktiskt smidigt. Jag bakade kladdkakor som jag inte hunnit kvällen innan. Hann precis duscha och sminka mig innan Pappa lyckades lura med sig Carlos till Göran för att "hjälpa med nån elgrej" och alla tjejerna stormade in i köket för att klä och sminka Ida. Efter överraskningsmomentet som inte kunde blivit bättre och en väldigt rörd och chockad Ida så bjöds det på  champangefrukost med frukt, kex och ost mm..
efter någon timme körde Daniella, Fina och Lina oss till stan där Ida skulle få den roliga uppgiften att dansa magdans för en tia. Vi satt på en uteservering och drack vin och sprang runt på lilla torg. Hon fick ihop en rejäl slant. Därefter begav vi oss till magasinet och femkamp. Sumobrottning, boxning och mycket annat kul. Jisses vad vi skrattade. Till sist avslutade vi kvällen med en grillfest tillsammans med killarna hemma hos mam o pap. Victor, Kalle, Albin, Lina och Jonas turades om med två gitarrer att spela och sjunga. Blev grym stämning och Ida och Carlos var galet nöjda med allt :)
påklädning av blivande brud
magdans.. hon var jätteduktig

tydligen skulle sailor moon oxå gifta sig ;).. hon hade i uppgift att måla av folk för pengar.. så Ida och hon bytte tjänster och vi andra fick betala :)

dansar

allvarligt i ringen :D
jag spöar skiter ur Milla i boxning

Victors söta lilla hund Tekkla var oxå med på festen.. o så siri såklart

anita o mamma dansar bugg
på söndagen skulle Carlos med flyget på morgonen så mamma fick upp och skjutsa. Själv gick jag upp vid tiotiden och fixade lite. Det blev mest att packa och fix inför hemfärd. Väl hemma är det bara att ladda upp för ny arbetskväll och en dag med Algot på dagisutflykt

Kommentarer
Carro säger:

Åh va kul! Ska oxå snart på möhippa :)

2012-06-17 | 21:29:45
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback