BVC o lite sånt

känner ni igen det där att man plötsligt kan få en sån knivskarp självinsikt vissa dagar. För ett tag sedan kom jag plötsligt på att jag faktiskt alltid avslutar! det har alltid varit självklart att slutföra uppgifter och jag lämnar knappt aldrig något ogjort..men nu är jag helt jäkla säker på att jag knappt ens låter någon sluta en konversation eller för den delen ens skicka det sista sms:et.. det är det alltid jag som gör hahaha.. när jag kommit på detta så pratade jag med mina vänner.. o alla hade faktiskt märkt detta..det var som det föll på plats för dem osså när jag sa det haha.. helt galet.. men men.. det är bara jag..

dessutom kan jag tillägga ännu en gång, att jag fan är så klantig så det är inte lönt att försöka vara nåt annat. Var med Algot på BVC koll idag. 18 månaders..Jag glömmer boken där läkaren har hans uppgifter..detta tycker ni, gör väl inget... o visst, det gör det inte.. men JAG glömmer ÄVEN att ta med BLÖJOR... tror ni inte Algot skiter det första han gör när vi kommer dit. Jag letar panikartat i väskan men hittar inget. Får helt enkelt ha honom naken in till läkaren. De säger inget för man ska ändå ha dem i bara blöja annars, så de ska kunna väga o lyssna o känna.. Han får en vaccination som tydligen innehåller en extremt liten mängd äggprotein eller liknande.. därför måste vi SITTA KVAR o observeras i ca 45 minuter.. men FAAAAAN!! än inga missöden iaf.. hittar tillslut en blöjpåse i en hylla där jag nallar en blöja som passar. De hade tydligen tänkt på att folk faktiskt kan vara så glömska som jag..  han väger iaf nu nästan exakt 11 kg.. stora killen.. dessutom var han 82 cm lång.. oh well, till skillnad från andra i samma ålder är han något av en liten knodd, men så underbart stor ändå. Sprutan gick bra och inga biverkningar än. På väg ut glömde jag lapparna jag fått samt min jacka.. de fick springa efter mig i två omgångar.. that's just me!! 

förmiddagen gick åt att köpa ut mediciner till mig o kott, hämta hans allergiintyg från barnmottagningen och att sedan ta honom till dagis. Han sov när jag kom fram så han fick ligga kvar i vagnen eftersom alla var ute.. jag åkte till Peo o käkade lunch med han o Jocke. Glass blev det oxå innan skolan. Vi drog ganska direkt till konstmuseet och gjorde mer undersökningar för projektet. Var även inne idag. Tog lite foton och kollade fönstersättningar, hissar o sånt (helt normalt när man går på musee ellerhur?). Nu ikväll har jag sprungit 1 mil.. gick väl sådär.. är väldigt stressad nu inför loppet, men förhoppningsvis ska det gå bra!! :)Algot 5 månader..o Algot 1 år och 5 månader :)  ..hade inga från nu så fick bli en månad tidigare, men gör väl inget haha.. o jag veeet att jag inte ser klok ut på vänsterbilden.. det är 18 kilo sedan haha

Nytt projekt, nya möjligheter

Jaha..då var korsvägen projektet slut. Förtillfället så trött på platsen att jag kan kräkas på den haha..men men.. Ni som jobbar, jag tror inte ni förstår hur gött ni har det egentligen. Fatta att bara komma hem på kvällen och kunna sätta sig i soffan/ träna /mysa med familjen utan att ha den konstanta prestationsångesten hängande över en, ont i magen för man inte jobbar som man "borde" för att hinna och all annan press. Nu när stressen har lagt sig så njuter jag av varenda minut.. Idag var det bara introduktion av nya projektet. Wernstedtskissen, som är en stor tävling som vår kurs går ut på att göra. Vi ska göra en tillbyggnad till konstmuseet (för er som inte vet är det fondbyggnaden av avenyn och ligger precis bakom poseidon)... alltså, ca 200 m från platsen jag o Maria precis jobbat med.. vi skrattade gott :).. jag tror inte ni tycker det är speciellt intressant att se hela vårt projekt här, men jag kan lägga upp min 14 timmars bild, så kan ni se hur vårt hus skulle se ut iaf =).. nu är det nya tag...
sjukt stor bild (täcker en A2) så det är lite svårt att få den i bra kvalitet här.. oh well.. huset med pool i fasad och pub som sticker ut över gatan. Lägenheterna har utskjutande burspråk som man kan sitta i och kolla ut över publika området. Skissad med svart penna och sedan akvarell och justeringar i datorn.

Vi hade som sagt introduktion idag med Sten Gromark och Gert Wingårdh (fick se några av hans fina projekt som var vinnande förslag i tävlingar)..till kl 12.. därefter var det platsstudie, så vi pallrade oss ner och lunchade på Evas Paley..satt i solen o gottade oss. Fortsatte upp til konstmuseet och satte oss på platsen för utbyggnaden, vilket är en gräsplätt på baksidan som är helt avskuren från resten av stan. Helt underbart att slå sig ner i gräset o gassa i solen i två timmar med massa klasspoolare.. halv 4 började vi igen. Då var det Christer Malmström som visade tävlingsförslag även han. Jätteintressant dag faktiskt. Hämtade kott vid halv 5 och njöt av att äntligen ha tid för bara honom! fan vad härligt!.... när Peo kom hem så käkade vi och jag sprang för första gången med min nya klocka.. jisses amalia vilken tävlingsmänniska jag är.. det är ju helt sanslöst haha.. skulle tvunget ha upp pulsen och tiden är ju ständigt påminnande.. sprang ändå hyfsat lugnt och märkte sen att jag knatat på 5 km på 25 minuter. Nöjd Hanna! men därefter hade jag så galet ont i ischias så det fick bli promenad hem.

50-års festen

Förutom några töffar till vänner som bestämde sig för att göra annat i sista stund and let us down (ibland så lama ursäkter - ta åt dig Fredrik - att vi bara kunde skratta..ingen av Peos kompisar kom ex så tyckte lite synd om honom) och några som inte ens hörde av sig med någon ursäkt, så var det den absolut roligaste festen på mycket länge!! med gott humör, härlig blandning av personer samt god mat o dricka!!! det var tyvärr många andra födelsedagsfester samma kväll som många vänner redan tackat ja till och därför inte kunde komma på vår, men vi blev iaf ca 20 pers och det var ganska lagom i vår lilla lägenhet :)..

Dagen började med städning samtidigt som vi försökte njuta lite av det helt underbara vädret. Strålande sol var perfekt för dagen. Typiskt nog har jag pollenallergi och nös säkert 200 ggr. Ida och Carlos åkte o handlade och mamma o pappa kom för att hämta Kotte. Vi käkade lunch innan de begav sig till Slottsskogen och därefter blev det mer städning. Gästerna tittade in vid 7-8 och vi bjöd på en något suspekt sangriabål som Carlos gjort. God, men såg riktigt giftig ut haha.. Det blev grillning på terassen och vi satt ute långt efter solen gått ner eftersom det var så varmt o skönt. Det spelades mario gocart och guitar hero oxå självklart, innan vi gick ut på stan vid 1.. Peo och många av de andra gav nu upp, men vi var iaf 7-8 kvar.. det blev Hard rock cafe.. inte det bästa val kanske, men vi orkade inte stå i kö, det var bara jag som gilla hårdrock och det skulle helst inte stänga efter en timme så det var inte mycket val kvar... oh well, vi hade iaf skitkul även här! Halv 5 var vi hemma och stupade i säng efter en helt fantastisk kväll.. TACK alla ni vänner som kom o gjorde festen så lyckad!!


fick klänning av Ida i present, så den blev det på kvällen. Strumpbyxor fick mamma köpa på indiska o ta med sig när de gick från hotellet på centralen, där de bodde, för att hämta Algot.

uppdukat
wonderful friends


blåsa 50 tårtljusen..de glömde sjunga så det fick de göra efter istället haha..


spanjorerna i full fart med guitar hero :)

 jag sjunger nirvanas About a girl haha..

 nu ska vi ut!


på hard rock

vad pigga vi är

 åhhhhhtrött vid 4..25 år!

Jaha..då är man 25. Känns väl sådär =).. dagen har spenderats på skolan i slutkritik på projektet efter frukost på sängen o en extra present av Peo (hade ju redan fått IFK biljetter för 3000 så hade inte precis väntat mig mer haha)..fick iaf en klocka som mäter tid, puls, hastighet mm att ha när man springer... Jag fick syn på Brenda på lunchen så käkade med henne o Anna, samt en tysk tjej. Hem och fick ett blomsterbud från Tina o Jahangir, TACK! blommorna var superfina... jag och Ida bytte presenter.. jag fick en väska, två scarfsar och ett snyggt linne. Mamma o pappa kom och vi fick mer presenter. Kom inte iväg ut förrän sent. klockan blev 21.30 innan vi landade på en mysig kinesisk restaurang i Vasastan.. vi satt kvar till de stängde klockan elva. Det blev jättegod mat,  vin och mamma, pappa, Carlos o Peo sjöng för oss hihi.. Efter en lång dag är jag nöjd o glad. Nu är det så skönt att oxå veta att projektet verkligen är över. Denna helg ska njutas av, för sen börjar nästa.. ah vad gött!!!

för övrigt har inte hänt alls mycket att rapportera från veckan som gått. Måndag satt jag på skolan till 4. Som tur var så satt Malin och Maria lika länge så jag kunde ha följe med dem hem mitt i natten o slapp gå själv. Tisdagen gick vi inte och la oss alls. Det blev ett heldygn på skolan. Kom 9 och gick hem 9.. då hade vi skrivit ut och mailat in allt. Hem o sova 2 timmar o sedan tillbaka för att bygga modell. Stannade till 20.00. Hem för att möta Ida o Carlos som kommit. Bygga modell till 1.. sedan sova igen. På skolan 7 och fortsätta med modell. Eftersom vi var enda med modell med oss till kritiken så fick vi klart börja. Gick bra. Fick både ris o ros, men överlag gillade de det. Det gjorde dock inte de två gästkritiker vi hade idag.. men men..smet iväg till stan på eftermiddagen, åt med Peo o köpte sen present till Ida.. hämta Algot på dagis och sedan fika med Anna, Emelie, Maja och Emmie på Talang.. sedan expressohouse när de andra stängde haha.. hemma vid 9 igen.. trött så det går knappt att beskriva

 nu ska jag sova. Imorrn blir en lång, men förhoppningsvis jättetrevlig dag!   

Påsken o Kotte sjuk igen


Börjar med fina fina gotte ute i solen i Skåne! .. på Lennies gamla bobbycar. (mamma o pappas kära granne Anita städar ur huset o hittade den.. den används inte där längre så efter tjänat dem i 30 år o 5 små pojkar, barn o barnbarn så fick Kotte ta över som nr 6:)..)


ledsen för min totala frånvaro i skrift runt påsk. Nu är det slutspurt på projektet och jag sitter vid datorn från ca 8 på morgon till 2-3 på natten var dag. Vi är verkligen inte där vi borde vara, men kämpar på för glatta livet. Algot har dessutom varit sjuk, med hög feber och mest legat hemma o gosat med sin pappa tis o ons. I måndags var han på dagis hela dagen trots förkylningen redan brutit ut o han var hängig, men sen gick det inte mer. Han trillade dessutom på dagis o slog sig på en bänk eller något, så hans öga är helt blå-svart och han har skrapsår på näsa och haka o läpp. Stackars liten! fredag fick han vara med mig på skolan tills 2 tiden, då Peo kunde flexa på eftermiddagen.


Algot sjuklingen i soffan


Blåtiran från dagisbus.. även näsan uppskrapad och fläskläpp med sår


men jag kan vara glad ändååå!

Annars har vi haft en mycket trevlig påsk! det har varit fint väder och mycket vila. Mamma o pappa har passat Algot mycket och vi har kunnat njuta av solning och springning mm. Åkte hem till skåne i torsdags alltså. Vi fick en trevlig kväll med Carro, Linus och Leon i fredags efter att mamma, jag o Peo sprungit 14km o min mormor o morfar passat gotte. Grillning och bebisgos blev det iaf i deras hus i Broby. Leon växer så det knakar! blir sån skillnad när man inte ser han så ofta ju.
 

Linus o Kotte

Grilltajm


mums.. ser ut som många fredagkvällar gjort under åren med sällskap av Linus o Carro =)


Gott med gurka

Kollar på när Leon får ny blöja...


oj vad spännande med en sån liten bebis tycker Algot


JAG VILL JU KÄNNA MAMMA!

Påskafton spenderades med Peos föräldrar i Broby. Hans syster med familj, bror med flickvän och mormor o morfar var där oxå. Algot fick påskägg med en nalle och några chokladbitar :)... roligt tyckte han!!
Vi åkte sedan till Sibbhult där Tova oxå var och då blev det påskägg igen. Denna gång fick han body, byxor, strumpor, nappar, vattenkanna, spann, spade, kratta, lite choklad igen, ett leksakstält att ha på terassen och av Tova fick han en pinnhäst hihi.. så de lekte hela kvällen tills Algot bara stupade.
Öppna påskägget var jättespännade!
Bus med kusinerna Alexander o Filip, farbror Johan, Sofie o vovven i farmor o farfars säng =)


Peo med disken!!!!!?


Fått påskägg hos mormor o morfar oxå. Pyjamasen han fick åkte på direkt hihi


Fått häst av Tova. Den var rolig den :)


Söndag var lugn. Jag o Peo sprang 7 km och bara gottade oss i solen. På kvällen kom farmor o Lina o vi käkade lax. Det var lite firande av mig eftersom farmor inte träffar mig så ofta.
 

mmm majs är det bästa jag vet..o yoggisås :DMåndag sprang jag o mamma. 1 mil denna gång. Hade jätteont i ften så jag sprang hem lite innan mamma. Hon fortsatte 1,5 mil. Mormor o morfar var hos oss o fikade o vi hann även med en runda till Broby  Eftermiddagen satt jag med projektet och började lösa planer. Det packades för hemfärd. 

Tisdag hem kl 7 till Gbg med tåg. Peo till jobb och jag till skola. Därefter har det bara varit projekt som gäller!!!!  Suttit även hela lördag. Algot vaknade på morgon, med feber igen!.. nu typ 6 dagar med hög feber började vi tycka det var lite konstigt. Gick upp och fick därefter syn på att det runnit vitt var ur Algots högeröra samt att det var massa massa var innuti. Bara att ringa sjukvårdsupplysningen. Måste till läkare idag! ringa Sahlgrenska. De har inte tid. Accessakuten - tar inte emot under 2 år.. jaha.. ÖSTRA... IGEN! .. Peo åkte själv denna gång eftersom jag desperat behöver jobba med projektet så mycket det bara går. De åkte vid 10 och var hemma igen först halv 3. Algot var ju inte så jättesjuk som han brukar när vi åker in så idag fick de vänta. Han har iaf öroninflammation på bägge öron, den högra trummhinnan hade brustit och massa förkylningsblåsor i halsen.. Läkaren var inte alls förvånad över att Algot inte velat äta de senaste dagarna. Penicillin nu iaf.. Hoppas på bättring snabbt! 

Nu ska jag sova. Blir projekt imorrn igen. Längtar efter att få springa, träna o bara få vara ute i solen. Saknar lugn och ro... Men torsdag.. då ska jag lugna mig ..håll tummarna att vi hinner!


Nu har blåtiran blivit svarttira ...


Algot med snyggaste nappen!

Påskafton

GLAD PÅSK till er mina trogna läsare!!  det är ju sommarvärme och strålande sol. Vem vill sitta inne då? ... hoppas alla har en underbar helg............ och att IFK vinner sin första match på nya arenan!!! FORZA ÄNGLARNA!

Förkylning över

Äntligen har min förkylning blåst förbi. Eller nja, lite snorig o sådär är man ju än, men igår kunde jag faktiskt träna. Sprang 5 km för att börja lite nätt. För övrigt var det helt underbart väder och jag bara myste. Finns det nåt bättre än vårsol och värme? Tyvärr satt vi inne nästan hela dagen (märk, trots påsklov) och caddade massa planer. Det är dock jäkligt kul just nu, för vårt hus börjar falla på plats. Vi promenixade ner till korsvägen och stegade runt på platsen IGEN för att känna in hur husen kommer kännas här. Det är inte helt lätt att föreställa sig ett stort hyreshus med 50 lägenheter på en helt tom yta ju =).. men men, det kommer nog bli skitbra detta. Nästan så man vill att det ska byggas på riktigt nu ju.

I måndags var det plugg då osså. Vi fick tag på Ola Nylander på morgonen och kunde få vår "mittkritik" en timme på förmiddagen. Var ju skitbra. Hörde av andra i klassen att de som hade varit med på "riktiga" mittkritiken i onsdags hade inte hunnit få mycket respons och alla hade inte ens hunnit presentera, så vi missade nog inte allt för mycket genom att vara sjuka ändå. Fick nog mycket mer ut av måndagen. Det var verkligen som om mycket klickade därefter.

Idag blev sista dagen med cad innan lovet börjar för oss oxå.. har suttit ensamma på skolan alla tre dagar, så resten har nog unnat sig en lediga vecka... Vi har kommit en bra bit och de flesta lägenheter är klara. Nu är det gemensamhetslokaler och fasader och massa massa annat innan nästa kritikomgång. Kommer nog få jobba lite i påsk osså. men men.. just nu ska jag bara njuta av kväll. Ska springa idag igen är det tänkt. Peo är ute nu först bara.

Blir massa träning som gäller framöver. Komma igång igen efter förkylningen och inte tappa nu innan varvet. Jag vet i fan hur jag ska orka, men runt ska jag!! nu har mina tår äver fått välbehövlig vila. Stackars dem...insidan av värst skavda tån har nu fått skinn igen iaf och inte lika blå nagel längre =)

förresten chattade jag med min söta tvillingsyster i söndags. Fastnade totalt och kom inte i säng förrän 4 på morgonen.. saknar henne nu ju. Ska bli så skoj att ses när vi fyller år hihi.. Tack för en trevlig pratstund sötis. Hon skickade ett foto till mig osså.. i Madrid är det tydligen vår redan iaf =)


Ida med sin nya cykel :) ..

Äggallergin

Så.. vad hände sedan...

Dagen efter Algot hade fått i sig ägg och varit på akuten så ringde Peo och pratade med kommun och rektor mm igen. Den dagen hade även dagis ett stormöte med all personal där rutiner gicks igenom och man ändrade på vissa saker för Algots skull. Det har verkligen väckt debatt och skapat omstruktureringar överallt runt omkring här nu. På måndagen vi kom tillbaka med Algot så fick jag ha ett kortmöte med rektorn, där hon förklarade hur de gått åt problemet och hon beklagade det som hänt mm..  Vi var sedan på möte med rektor, samt all personal på Algots avdelning igår eftermiddag. Hon som haft ansvar för Algot den morgonen grät och var helt förtvivlad fortfarande över detta, trots hon inte ens varit på samma avdelning som Algot när det hände. Man har förklarat lite mer ingående vad som hände den dagen.

Det var inte för lite personal, utan tydligen "för lite" barn i förhållande till personalen, och därför satte man över lite barn till de avdelningar som hade mindre så att barnen skulle få lite mer plats att leka eller lite nytt att upptäcka. Detta älskar ju Algot och var därför en av barnen som sattes på småbarnsavdelningen denna dag. Han är ju så himla lätt och bara är hemma vart han än kommer, så självklart var det rätt tänkt att flytta på honom. Just denna vecka var även den person på vår avdelning som har mest koll på allergier och är väldigt noga, förflyttad till en annan avdelning för att de har sådana veckor ibland, där personalen skiftar lite så att barnen ska känna igen alla på dagiset och känna sig mer trygga. Detta är ju oxå i sig bra. Knasigt nog var hon på den andra småbarnsavdelningen mot vad Algot. Alltså, massa små grejor som egentligen kunde funka väldigt bra, blev bara pannkaka av småmissar hela dagen och personal missade att Algot inte kunde äta ägg.

Detta har nu alltså lett till att de inte ska fortsätta på samma vis. Algot ska inte förflyttas till nån annan avdelning mer, vilket känns tryggt även om jag tycker det är synd, eftersom han faktiskt tycker det är roligt med lite förändring. De slutar dessutom helt att servera ägg och mat med ägg i, på hela avdelningen nu framöver. De har även fått information om medicin att ge honom om det mot förmodan skulle hända igen, och att de ska ringa ambulans redan innan de informerar oss så att han får hjälp snabbare.

Rektorn sa även att hon tagit upp händelsen med sin rektorsgrupp som styr över hela centrum av dagis, så nu har reglerna stärkts även i resten av stan vad gäller allergiska barn. Det känns ändå som att det hela har tagits på stort allvar och vi känner oss faktiskt trygga att lämna Algot på dagis igen. Alla ordinarie är dessutom tillbaka och det är lite mer struktur på hela grejen. På alla 4 avdelningarna på vårt dagis ska nu även bilder sättas upp på de allergiska barnen med text om hur allergiska de är o mot vad mm. Vi hoppas helt enkelt att det inte ska behöva hända igen. Det är förjäkligt att det måste hända nåt allvarligt innan det blir förändring, men det är ju bara så världen funkar. Denna gången gick det som tur var bra.

Vad gäller Algots allergi, så ringde hans läkare med provsvaren förra måndagen och informerade oss om att Algots äggallergi inte hade försvunnit utan ökat rejält sedan sist han testades (NO SHIT!)... Det beräknas verkligen inte "växa bort" förrän han är minst 10. Det var inte direkt troligt då heller, men det kan man inte riktigt säga än. Så jaha, det är bara att vänja sig vid att alltid hitta äggfri kost.

Förresten slutade de mötet med att säga att de tyckte så mycket om vårt lilla charmtroll. Han passar så bra med alla, både barn och vuxna och trivs som fisken i vattnet...

När vi kom hem och kollade i postlådan hade vi fått brev från göteborgsstad. Algot har fått sitt första val av förskola hahaha.. en pik eller? jag o Peo skrattade gott. Det blir något att fundera på. Den förskolan är längre bort, men verkar trevlig den osså.. men ska man verkligen börja på nytt nu när han känner sig trygg där.. oh well
du  underbara lilla charmtroll!

Helg med massa skoj

 Fredag blev en dag till hemma. Skönt att få vila upp sig. Tog Algot lite tidigare från dagis och bara gottade oss på kvällen hemma i soffan.

Lördag klädde vi oss i IFK-kläder och begav oss till StarBowling efter lunch. Det var IFK-kickoff för alla med familjeårskort/youngfellow o eftersom vi var bjudna passa vi på att få gratis bowling och en chans för Algot att testa nåt nytt hihi. Med lite hjälp av Peo kunde han oxå bowla haha.. han sparkade fram klotet och puttade det ut över banan.. min lille kotte. På banan bredvid oss bowlade 7 av IFKs spelare (Kalle Svensson, Hjalle, Olle, Niclas, Mikael Dyrestam, Tobbe Sana och Marcus Sandberg)... Algot snackade lite med målisen Marcus och Tobbe. Han ville liksom hemskt gärna låna deras klot hehe. Tack vare de höll till precis intill oss så var där fullt med ungar runt oss hela tiden som skulle ha autografer och snacka med spelarna, men det var bara skoj =)..  När vi spelat färdig blev det ansiktsmålning och lite bus i hallen. Algot var utan tvekan den yngsta där och hade allmänt skitkul (vilket även alla arrangörer hade åt honom). Han blev fotad hit och dit. För Algot var absoluta höjdpunkten under hela tiden dock, IFKs maskot, Lejonet Leo. Han var ju där o hälsade på alla barn. Algot stirrade på honom mest hela tiden, letade efter honom och sprang efter. Men vågade i början inte närmre än ett par meter. Det blev bättre o bättre o tillslut fick Leo både kramar och slängpussar. Algot ville oxå gärna ge sin ballong till honom. Oh well. Vi var där ett par timmar, och efter fått 4 av killarnas autografer på Algots snygga matchtröja så begav vi oss till stan. Jag köpte en bikini eftersom min var något av ett tält nu faktiskt. 


bowlar med pappa

Yeah strike!!! eller nja, inte ritktigt kanske :D

Hej hej Leo


En heliumballong. Mycket poppis


Springer som en tok. Pappa band fast ballongen i byxorna oxå, så den guppade efter hela tiden =)


Hemma igen. Glad efter dagen. Ballong, autografer, ansiktsmålning och fått träffa Leo
Väl hemma städade vi ute på terassen eftersom det var så härligt väder. Så nu är där nästan färdigt o fint inför vår o sommar. Det ska till lite blommor och ett par saker ska slängas bara. Vi skulle grilla, men Peo orkade inte så det får bli en annan dag. Idag är det ju inte så fint ute. 
Skulle tvunget sitta likadant som pappa så han gick och hämtade en stol och ställde mot den andra så han kunde ha benen på den.. räckte dock knappt ens över till den andra stolen med benen haha..
I vilket fall som helst så började vi på "miniplask" med Algot idag (en kurs som kommer efter de 3 stegen av babysim vi gick förut). Var ju ett tag sedan vi badade med honom, så kändes skoj att börja igen. han sken som en sol och kunde inte sluta skratta när vi tog ner honom i vattnet. Underbart att bada tyckte han. Han simmade själv med flytgrej på armarna och även med bara en liten grej under bröstet. Han hoppade från kanten och dök som om det var igår han badade sist. Åh vad härligt. Så skoj det ska bli att bada med honom varje vecka igen! 
  

Lite nytt

Är inte så trött för har sovit hela dagen. Har värk i hela kroppen dock och det var verkligen tur jag stannade hemma idag/igår nu. Har inte haft mycket ork alls. Man tror man mår bra igen när man bara sitter i sängen vid datorn, men så fort man kommer på benen så märker man att energin är extremt knapp.. jaja..

Här kommer lite bilder på kläderna jag köpte o fick i helgen =).. även smycken som köptes förra veckan. Kameran har fått fnatt eller nåt, för kvaliteten är riktigt usel, men jag är mkt nöjd med alla inköp iaf :D... byxorna är de svarta Peo köpte till mig för ett bra tag sedan, som jag aldrig orkade fota. Samtidigt köpte jag ju ett par jeans för 59 kr på Zara som jag sandpapprade för de skulle bli håliga hihi.. det var iaf de jag använde på konserten i helgen tillsammans med tröjan som även den inhandlades i samma veva (den var dock volang på som jag sprättade väck och ersatte med snygga nitar hihi)..så nu har ni sett allt iaf.. oh well.. denna helg var det bara tröjor iaf... håll till godo


den är egentligen mer "grön".. blev lite skum färgåtergivning. Väldigt mysig tröja iaf =).. Pepper


Tunika, oxå Peppertröja från OBJECT collection fick av mamma o pappa :)

Som sagt ganska usla foton, men skitfina smycken hittade jag. "Top Collection" på glitter är de öronhängen uppe till höger samt ringen från. Köpte tre par till där, men orkade inte fota alla. Det är ganska vanliga små med pärlor typ. De till vänster hittade jag i nån liten "udda" butik som jag inte minns namnet på ens haha..

Helt överlycklig

Ikväll kom min älskling hem med en tidig present till mig, samt 30 röda rosor =)... bara för att det var för sent att ge den när jag fyller år om 23 dagar o för han tyckte det var synd om mig som var sjuk..hihi, han vet verkligen hur jag kan piggas upp... underbart, jag kunde inte vara gladarde för tillfället!!! han gjorde även god middag till mig (som jag iaf fick ner lite av hihi) och ska snart käka efterrätt. Tack tack tack tack, jag älskar dig!!

Japp, JAG har ÅRSKORT på IFK (nya arenan o allt)...underbart underbart underbaaaaaaaaart!!!!!! behöver jag säga att jag veeeerkligen gillar fotboll och Änglarna!! :D hoppas de vinner i år nu då!

Deras första match är i påsk och därför var det sent att ge mig det när jag fyller år. Vi har pratat ett bra tag om att skaffa biljetter, men Peo hade tydligen köpt för längesedan haha.. ibland kan man bli väldigt överraskad alltså

På stan och projekt

Börjar bli usel på det här med att uppdatera bloggen. Har så himla mycket i skolan just nu. Ni får hålla ut helt enkelt. I vilket fall som helst skulle jag nu suttit i mittkritik med tre kritiker och fått lite respons på vad vi gjort hittills i projektet, men utslagen ligger jag här med min kära laptop och gör mest ingenting istället. Igår satt jag på skolan till över 7 på kvällen och kände sedan att jag verkligen inte orkade mer. Hade ont i hela kroppen och kände mig kass. Kom hem och började nästan direkt att spy som en tok. Spenderade hela kvällen som en boll på toagolvet och hade värsta frossan. Det gick över i feber och jag lyckades somna. Idag har jag värk överallt, feber och mår sagolikt illa så inte kunnat stoppa i mig nånting. Fy fan vad jag hatar att vara sjuk!! dessutom blev vi ju inte helt klara med vår inlämning igår för Maria blev nästan precis samtidigt illamående och sjuk. Vi hoppas nu på att få presentera vårt projekt på fredag istället... Sålänge kan jag passa på att uppdatera er om dagarna som gått...

I lördags fick vi  lite sovmorgon. Vid 10 åkte mamma och pappa till stan. Vi gav Algot mat och fixade lite innan vi åkte efter. Käkade lunch på mixit och gick sedan lite i affärer. Jag köpte en tjock tröja o en tunika mamma o pappa köpte en till mig som var lite mittemellan. Har köpt smycke oxå, det har jag glömt att nämna hihi. Får se om jag orkar fota i veckan
På mixit o käkar lunch


Mormor o morfar köpte ny fin dress o t-shirt på Zara till lille Kotten.

lördagskvällen körde jag o mamma o handlade, lagade mat och käkade innan jag o Peo åter lämnade Algot till sin mormor o morfar och begav oss till Bergakungen för bio. Marley and Me. Den var lite väl mycket drama för min smak, men helt ok. Det var endel sjukt roliga inslag =)


söndag körde mamma o pappa tidigt till Ullared. Algot hade feber så vi tog det mest lugnt. Jag sprang och efter det spelade Peo pingis. Därefter var det mest skolarbete.


Algot med sin nalle han fick av sin morfar i julklapp

måndagen jobbade vi hos Maria på kungshöjd för att komma från stressen och höga ljudnivån på skolan lite. Vi hade alltså nära och bra till stan på lunchen o käkade skitgod dagens på en resturang på Kungsgatan. Annars satt vi som klistrade vid datorskärmarna hela dagen och kvällen. Hennes sambo lagade middag till oss. Dessutom hade han köpt öl och snax till oss så vi hade riktigt jäkla skoj på kvällen. Fick en himla massa gjort och jag begav mig hem sent på natten.
Modell över platsen och vårt projekt än så länge. Tak och väggar är inte med, bara form :)