en månad sedan sist =)

nu var det längesen jag orkade skriva igen.. jaja.. jag jobbar för fullt och har inte energi till mer än det.. sjukskrivningen blev det inget av.. fick heltids av läkaren men när jag pratade med jobbet blev det bara massa tjafs.. så nu jobbar jag iaf.. bara två veckor kvar efter denna.. så jag får kämpa  på lite till.. sen ska jag vila o njuta av att man äntligen har lite pengar utöver det till hyra o räkningar.. skulle vara skönt att ha en mindre hyra, men vill ju bo centralt.. så får se hur länge detta funkar ...

sååå..vad har man hittat på..vi har som sagt mest jobbat. peo tar ingen semester,speciellt inte när det är sånt här väder..det är ganska skönt för mig att det inte är så varmt för man slipper bli ännu mer svullen o obekväm,men skulle ändå vara skoj om solen kunde skina lite ibland..man kan inte hitta på så mycket när det regnar.. jaja..i vilket fall som helst så har vi varit en del på Liseberg och hittat på andra småsaker..

har varit på ett par barnmorskebesök osså sen sist ju.. har varit på ultraljud för att ta reda på vad vi får för liten...jättekul att se bebbe igen.. tyvärr blev det inget 3d ul eftersom bebis låg så tokigt med moderkaka och navelsträng i vägen..plus fötterna vid ansiktet osså..men men,inte hela världen ju! vi såg bebisen gapa o slå runder och man såg ögonen tydligt..härligt... har fått höra hjärtat många ggr nu osså.. nu kan man höra det lätt med stetoskop oxå så det har peo skoj med.. bebisen sparkar hårt men inte lika ofta nu som innan tycker jag.. det börjar bli tungt att röra sig o dessutom har man ju kryckor och bälte för att klara foglossningen..nu har även sjukgymnasten semester så man kan ju inte få ackupunktur nu.. så börjat få ännu mer ont.. dessutom har jag varit sjuk med förkylning o febrig..så inte kunnat träna på gymmet heller...men men.. var hos barnmorska idag o vägde mig o hade iaf bara gått upp 5 kilo hittills sedan innan jag blev gravid.. det är ju bra för att man inte ska bli alldeles för tung o få mer ont.. nu är man i 7e månaden redan..gått fort, men känns som långt kvar..lääängtar!!

förra tisdagen kom mamma hit till oss för att pappa var på kurs hela veckan i tyskland.. jag var ledig på onsdagen så då åkte vi runt lite i stan o tittade o hade trevlig bara.. sen shoppade vi en liten stund och åt pasta buffé.. på kvällen åkte vi till ramberget o kollade o jag visade mamma o peo (som fortfarande heller aldrig varit där) Norra älvstranden ...synd var att det regnade hela dagen..men vi hade trevligt ändå..på torsdagen jobbade jag till 13.30 ungefär och då åkte jag in till stan där mamma va o shoppade.. hon köpte två linnen och en kofta till mig eftersom jag inte har något att ha på mig när jag blivit så stor.. sedan fikade vi varsin glass o snackade.. hon åkte tåg hem på kvällen o lämnade bilen till oss..så på fredagen efter vi jobbat klart så kom fredrik o hjälpte peo bära ner vår gamla tv som stått i hallen sedan vi köpte den nya.. sen körde vi hem till skåne o lämnade tvn till syster i stan.. det var skönt att bli av med den.. vi ska få massa bebis saker i utbyte så det kändes bra...
lördagen var jag hos Lina med mamma o vi satte upp tvn mm..peo var hos sin syster sålänge för vi hade inte hunnit träffa alla annars.. vi var o fixade ett antal datorer oxå som vanligt.. på kvällen var vi inne på Kristianstadsdagarana.. träffade dock inte så många för alla var på tivolirock o vi hade inte råd att gå in där.. på söndagen gjorde vi inte mycket alls..  mamma o pappa skulle kört upp till örn  och lämnat av oss på vägen eftersom deras semester började..men det regnade så de ville åka till kalmar istället.. så de skjutsade bara upp oss o fikade lite här innan de åkte ner igen..

veckan som gått har vi jobbat som galningar bägge två..var dock på Harry potter på bergakungen i tisdags..den var sådär...fattades mycket från boken tyckte jag.. blir bara action o massa mörker de hinner med i filmen o missar massa som är jättekul..... jaja...jag var ledig i fredags o jobbade sedan hela helgen osså.. peo började bli sjuk så gjorde inget i lördagskväll..jag var sjuk redan så när jag kom hem från jobbet så stupade jag i säng..hade mycket värk i ryggen o nacken osså.. på söndagen köpte vi lite gottis o fredrik kom o kollade på film med oss..

tja.. det var nog allt vad jag kommer på att vi gjort..alltid massa små skojjiga saker man gör, men inte så intressant  =)..jaja.. nu ska jag iaf snart sova för ska upp o jobba imorrn igen..