Tradera

har vunnit lite auktioner på tradera. Har börjat tycka det är lite skoj att sitta o buda hihi. Men iaf, billigt billigt kan det faktiskt bli att köpa kläder till Kotten där. Helt nya body och tröjor för ca 30-50 kr..tycker jag är HELT OK faktsikt :D.. En efter en har trillat in i postlådan sedan i måndags o nu är alla här. Nöjd o glad e jag.

En dunnisbody med döskallar 36 kr och en från danska märket pippi för 33kr


´
P.O.p kofta för 60 kr och diesel t-shirt för 35.  T-shirten var använd o tvättad nån gång innan men i jättefint skick. Dock väldigt stor. Så han får vänta med att använda den ett tag 




Bara så att ni vet...

...Så är höjden av klantighet:
Att vakna klockan 8, SHIT försovit sig! stressa järnet, slänga i sig frukost och springa iväg till dagis med sin son. Sedan kommer man på att man glömt mobilen, springer hem igen och letar.. ringer till den och märker att den är i byxfickan.. springer till skolan i högsta fart för att hinna i tid. Irra runt och leta sal, messa kompisar o fråga vad de tror. Märka tillslut att man kommit 75 minuter för tidigt, dessutom till en föreläsning som man inte ens tänkt gå på (utan bara skulle dit för att skriva närvarolistan)...alltså från början inte ens försovit sig. Ja, så började min dag!

Eftersom jag klantat mig så kopiöst så kom både Linda och Maria tidigare och satt med mig på skolan. Vi skrev lite på våra uppsatser som skulle lämnas in senast 15.00 i eftermiddag. Kl 10.15 gick vi ner till föreläsningen och skrev på. Det blev att vi satt där till pausen. Hade egentligen inte tid att gå för behövde skriva, men man måste ha massa närvaro för att bli godkänd i kursen så därför gjorde vi en kort visit. Iaf så satte vi oss och skrev färdigt texten, jag o Linda. Hoppade över lunchen för att bli klar efter att Linda var  tvungen att gå. Kl 13.45 skickade jag in.. yeay! Eftersom jag suttit uppe och skrivit till halv 3 inatt och sovit halvdant.. dessutom bara ätit en liten macka till frukost, så var jag helt slut! jag begav mig hem och slängde i mig lite mackaroner innan jag somnade som en stock i min härliga säng. Klockan ringde efter en timme o då hämtade jag min kott.

Han hade busat massa massa idag o är nu helt slut. Han och Peo duschar nu och sedan blir det sängen. Själv ska jag ner på A-box. Hoppas det är roligare idag än sist.

Jag har inte hunnit blogga

I skolan har jag fullt upp och även så här hemma. Tränade 5 dagar förra veckan. Måndag var det egen träning o tisdag blev det gyminstruktion där jag fick egen rundvisning och gick genom ett program jag ska köra. Hade lite tid över så hon gick genom löparbanden oxå med mig och vi pratade om hur jag ska öva inför stora provet i maj :).. onsdag blev det A-box, en stor besvikelse efter man gått på boxning vill jag lova. Kändes knappt som man värmt upp när passet var över. Får ge det nån chans till dock, för det vara inte ordinarie tränare. Jajja. Torsdag spinnade jag med Maria. Det var nybörjarpass eftersom jag bara varit på spinning 1 enda gång innan och det var för typ 3 år sedan. Kul var det iaf, ont i låren fick man osså. Igår körde jag sedan krafttag efter två dagars vila. Det var helt gaaaaaalet jobbigt. Träningsvärk så att jag knappt kan sätta mig på en stol ens. Låren är som gele och var det hela kvällen igår oxå.

precis tränat :).. ser stark ut va?


I vilket fall som helst så har skolarbetet tagit överhanden under veckan som gått. Vi hade inlämning idag och hela förra veckan plus idag, har gått ut på att lösa de helt överdrivna inklämningskrav vi hade. Workshop, föreläsningar och annat har även kommit emellan. Igår blev sedan Algot sjuk och fick feber, andningsproblem och kräktes igen. Trodde jag skulle vara tvungen att va hemma idag så jag satt uppe o gjorde min del av presentationsmaterialet till halv 3 inatt...så visar det sig att Algot är pigg o glad, så han kan till dagis. Därför gick jag till skolan och blev kvar till ca 19.00... kan ni fatta att man är trött?




Lite klumpigheter har jag även hunnit med denna vecka såklart. Jag har hyvlat av en stor bit av min långfingernagel med en osthyvel (AJ) och i fredags skulle jag åka ut till Peo på backaplan, satt på ett "fällsäte" som jag brukar precis bredvid Algot i sin vagn. Bussen tvärbromsade, vagnen höll på att trilla baklänges - jag upp och fånga den i luften typ... DÅ bestämmer sig busschaufören självklart att lägga gasen i botten igen.. tror ni Hanna fattar att "fällsätet" åkt upp igen?? NEJ självklart INTE, då hade det ju inte varit jag liksom.. ni fattar resten själva va? Jag sätter mig graciöst, i brakande kraft rakt ner i snöslask o grus på golvet... och gapskrattar. Algot som varit på lite klagohumör blir helt stum o bara gapar. Hanna skrattar ännu mer (dessutom även igen nu när jag skriver detta)... En tant som stått framför mig o sett det hela ler lite smått åt mig när hon ser att jag skrattar, de andra är allvarliga o tysta.. har de ingen humor alls tänker jag o fnissar ännu lite mer. Självklart ringde jag mamma o berättade på kvällen för att ge henne ett gott skratt. Tur det är nån man kan lita på har humor iaf :) haha..

Lite trevligt oxå har vi hunnit med.. I lördags var vi på kalas, ettårskalas för underbara lilla Leo! Så stor han är nu =).. Vi fick tårta, kakor och så även barnen. Leo fick ritrulle och fingerfärg av oss så Leo, Algot och Vintra fick måla.. det var mest Leo som gillade det hela, han var fullkomligt galen i färgen o målade så fint, lite på pappret och mest på sig själv hihi.. Annars var det Leos nya rutschkana som var roligast för de små. Bra Leo som fattade hur man skulle ta sig upp för den, så Camilla fick vara officiell lyftkran för de andra..

Öppna paket


 


Algot, Leo och Vintra vill klappa vovven


Lilla Viking tittar på när Algot leker med rutschkanan, som tydligen kan funka även som bilramp :)

Inget kalas utan tårta jue.. Leo hade 3! :)


 


Nu målar vi



Leo i full fart. Det får man väl säg var en uppskattad present ;) haha


Nu har jag tränat igen.. bara sprungit o lite smått o gott en timma.. ska börja läsa 300 sidor.. imorrn ska jag liksom skriva uppsats på vad jag läst och lämna in.. ingen ro o vila här inte..

Sjuklingen o veckan

så var det i onsdags då. Jag och Algot var hemma. 11 fick vi en akuttid på barnmedecin, o det var tur det (annars hade det fått bli akuten på östra). Algot hade jättesvårt att andas och låg mest o försökte sova, vilket han inte lyckades med, som man mycket väl förstår. När vi kom in till läkaren så fick han inhalera nåt astmaspray och därefter kortison. Han blev nu diagnostiserad med åtminstonde infektionsastma, men förmodligen även utöver det eftersom han hostar när han är ledsen, skrattar osv trots han inte är sjuk.. iaf så fick vi utskrivet nån apparat som man ska sätta över hans mun och ge honom kortisonspray och astmamedicin genom. Börja med 8 ggr per dag och sedan trappa ner till 2 när han är bra igen. Då blir det alltid morgon och kväll med kortison ett tag så att han håller luftvägarna fria. Kanske ska han slippa långvarig hosta och andningsproblem nu. Hålla tummarna! Innan vi gick fick han inhalera en gång till eftersom han fortfarande rosslade på tok för mycket. Han hatar detta mer än nåt annat, så att medicinera honom är inte det minsta lätt eller trevligt ska jag tala om.. puh!
Vi var hemma och åt innan jag tog honom i vagnen till skolan. Det var CHARM mässa o de är alltid i vår byggnad.. (massa företag letar ingenjörer o arkitekter på chalmers =).. )..vi gick runt och tog lite roliga saker, gottis, linjaler, reflex, pennor.. ja ni vet, sånt som man kan få tag på på mässor... Sedan bar det av till Stadsbyggnadskontoret med Linda för att hitta info om Korsvägen och platsen. Lämnade av Algot på nordstan där Peo mötte oss innan bara... fick inte så mycket info på sbk. Satt efter o diskuterade nån timma på ett fik vid lilla bommen innan det blev hemfärd. Hann träna innan långa dagen var över.

Torsdag tog jag med Gotte till skolan. Han var mkt piggare och busade som en tooook! Kunde kanske lämnat honom på dagis tänkte man i efterhand, men kände att jag ville ha koll någon dag extra i och med han haft feber hela gårdagen osså..samt att man måste ju meddela dagen innan om han ska komma.. så ja.. fick bli sådär...  inte lätt för oss att få nåt gjort iaf, men lite kunde vi ändå prata. Hittade förresten ett eget litet rum att sitta o jobba i så vi slapp slåss om bänkarna inne i "Housing" salen. Maria och Linda sprang runt o busade med Kotte, mest tråkiga mamman bara satt o tittade på hihi..  Fick ta ett par foto på korsvägen innan jag mötte Peo på stan för Mixit... Hemma sen, så blev det buus för Kott o Peo mest jag jobbade på med skolgrejor







Fredag var galen. Vi skulle ju ha delinlämning kl 17.00.. massor massor att göra. Slängde ihop modell (märkte att en del var lite fel skala, ignore), skrev, skissade, photoshoppade mm mm.. Vi blev inte klara förrän 19.00.. skickade in och begav oss, helt utmattade, hemåt.. Jag handlade lite innan jag slutligen hamnade i tvsoffan hos Peo

Lördag var alla hjärtans dag. Jag tränade 2 timmar innan vi begav oss ut på stan för shopping. Peo bjöd mig på jeans (faktiskt ett par likadana svarta som jag köpte sist, men en storlek mindre eftersom jag krympt ur dem osså) och ett par snygga örhänge. Sedan var vi på kinaresturang och åt. Algot slängde ris över hela golvet, men fick i sig en hel del oxå =).. lite sötsursås o kyckling fick han osså.. mums! Vi köpte gottis på "4-gott" (för er som inte vet så är det stans absolut bästa godisaffär)... Vi begav oss hemåt, somnade gotte och spelade GH world tour kvällen ut.

Idag så åkte jag till stan själv. Köpte mig ett par jeans till och en tröja. Det blev två par byxor o en tröja till Algot oxå eftersom allt börjar bli för smått. Han har inte så mycket kläder överhuvutaget. Jag köpte två tröjor på tradera oxå ikväll, nya till Kott..en Levi's och en från danska märket pippi..Har planerat utflykt till Villervalla osså... Nähä, om man skulle ta o sova nu.




hans mage blir alltid som en boll precis efter han ätit hihi

Algot har sällan kläder på sig hemma för att han tycker det är skönt utan, vår lägenhet är galet varm och för att "vädra" huden så han ska slippa jobbiga eksem. O nu har han då hittat på nya nöjet att dra av sig även blöjan och springa naken! tokunge


ps. bilder på kläderna får jag lägga in en annan dag. jag är alldeles för trött nu



Vab..eller nåt

Jaha, då sitter man här hemma med en sjuk kott. Det blev inte mycket sömn denna natt. Algot skrek och hostade, snurrade och sparkade. Kunde inte komma till ro och hade jobbigt med andningen som vanligt när han är dålig.. Imorse fick han i sig en halv flaska välling, som han kort därefter tömde över mamma. Ringt dagis o sjukan. Måste nog ha mer medecin till stackaren. Låter inte alls bra när han försöker andas o hela magen hoppar som om han verkligen kämpar för att få ner luft. Ventolinen går sådär att ge honom oxå, spottar ut det mesta igen. Nåväl, undrar vad man kan göra av dagen...Algot orkar inte röra sig. Försöker leka ett par minuter, men kommer hela tiden på sig själv med att det är alldeles för jobbigt, försöker hoppa upp i soffan, men orkar inte. Sätter sig istället på golvet och storgråter så jag får lyfta upp honom o snuttefilt. Så håller det på. Så soffan nu och en film antar jag. Kotten kommer nog somna strax igen. Ögonen gnuggas för fulla muggar. Stackars liten.  

Älskade unge

Imorse vaknade jag 6 av att Algot ville snacka lite :).. Jag fick upp och göra välling, Peo byta blöja. Efter han sedan stuckit till jobbet så var det ett bra tag tills jag och Kott var tvugna att gå upp så jag tänkte minsann inte gå ur sängen. Jag la armarna om lilleman och gosade. Han la sina små armar runt min hals och gav mig en puss. Sedan kröp han tätt intill mig... var gång jag flyttade mig en aning så vred han sig lite närmre igen :) hihi.. tillslut somnade vi bägge sådär. Finns det något mysigare i denna värld, än att mysa med sitt barn på morgonen när man har extra tid? Eller för den delen att få en stor puss till svar när man säger "jag älskar dig" och den där lilla personen som släpper allt han har i händerna för att springa och slänga sig i mammas armar bara man sätter sig på huk. Tänk vad härligt det är att vara älskad .. Jag tycker lite synd om de som inte har någon att älska eller bli älskad av, för det är verkligen det som gör livet värt att leva. 

Annars har dagen varit lång. Föreläsning, studiebesök i Johanneskyrkan som idag tjänar som kyrka/café/samtalsrum/kontor. Stadsmissionen har en verksamhet för hemlösa och missbrukare som behöver en plats att vara, få mat o få stöd att sluta sitt missbruk med hjälp av AA/NA möten och så vidare. Väldigt intressant projekt. Sedan gjorde vi platsmodell över korsvägen i snickeriet. Massa kartong, en rolig maskin och mycket lim senare så var vi klara med en. Fast självklart ska man ha gjort i 2 olika skalor. Vi hann inte färdigt med 1:200 modellen så det får bli morgondagens projekt. 9.00.. 
   


En ny vecka

Idag var det föreläsning om miljonprojektet. En epok av bostadsbyggande som jag hatar så innerligt att jag så småningom börjat fachineras mer och mer av det. Det blir liksom en hatkärlek som jag inte vet när jag ska komma över, eller om jag någonsin gör det hihi. Jag lyssnar därför mer än gärna på massa föreläsningar om just detta. Det är verkligen nyttigt att själv bott i ett sådant här område (Lövgärdet), när det kommer vara en konstant framtida fråga i hur och om man ska omstrukturera och bygga om/riva dessa hus och statsdelar, för oss blivande arkitekter. Vi fick se de självklara exemplena på ombyggnaden i Gårdsten och tankarna faller tillbaka på tiden man bodde där uppe utanför Angered även om inte just där. Snacka om att man känner sig lyckligt lottad att man fick nån annanstans att bo tillslut. Det är först när man flyttade därifrån som man kunde se på det objektivt, hur otrygg man ständigt kände sig och att man vantrivdes så fort man kom utanför dörrarna.. Segregationen på grund av myndighetens misstag efter miljonprojektet har skapat dessa beständiga "getton" där det alltid är oroligt och från vilka alla som har råd och möjlighet ständigt flyttar (bidrar ju till fortsatt dålig standard och att folk vandaliserar för att det ändå inte är nåt att vara stolt över).... Jag hoppas att jag kommer få möjlighet att jobba med detta i framtiden även om det är en väldigt svårlöst fråga...


Lägger in lite bilder av terasshusen i Gårdsten som byggdes under miljonprojektet (1965-1974) och sedan planerades om utav Liljewall arkitekter under åren 2000-2005, då stora delar av gårdsten fick upprustas pga vandalisering, försöka höja levnads- och social standard, samt att husen var i dåligt skick (frostangrepp, dålig energihållning mm) .. Projektet östra gårdsten vann Stora Samhällsbyggarpriset 2006. O visst är det stor förändring!


före ombyggnad


samma gata efteråt :)


huset efteråt.. tog bort en del av lägenheterna eftersom de ändå var tomma, för att göra terasser. Miljonprojektsområdena har ofta mycket tomma lägenheter pga att man helt enkelt inte vill bo där. Fult, otrevligt, otryggt och detta leder i sin tur till att det blir ännu mer otryggt och mer brottslighet.


före och efter. Stor skillnad. Även gårdarna och husen bakom gjordes om helt


Nu kanske ni förstår mer varför jag vill jobba med sådana här område. Sådan potential och som arkitekt har man faktsikt möjlighet att få vara med o göra skillnad. Även om Gårdstenprojektet inte lyckades med sin huvuduppgift, att försöka få bort segregation, så lyckades de få invånarna engagerade i sin närmiljö, slippa åka till stan o handla, vara nöjda med sin boende situation och de lyckades även få folk att stanna kvar, samt flytta dit. Vandalism och bilstölder var stora problem här innan, men idag är där färre bilstölder än vissa delar av innerstan till och med.  

en söt bebis


Lilla Leon. Mms bilden jag fick första kvällen :)


bild från www.fodda.nu

man blir lite sugen på en sån liten igen :D... så mysigt!




Helg

Dålig uppdatering för tillfället. Jag har så mycket att göra. I vilket fall som helst så har helgen varit ganska lugn. I lördags var jag med Linda och Maria på korsvägen och kollade in platsen i typ 4 timmar. vi fikade, skissade, promenerade runt och delade idéer. Det var till stor hjälp för att få struktur över projektet. Vi har bokat tid med stadsbyggnadskontoret på onsdag så då ska vi få veta lite mer vad som har planerats runt platsen i framtiden och vilken historia vår specifika plats har, varför det inte är bebyggt redan och så vidare. På eftermiddagen busade jag o peo med Algot, promenerade en runda och handlade på focus. Lite städning hanns oxå med. När Algot somnat så tittade vi på film och bara slappade framför tvn.



Platsen vi valt. Väldigt centralt o bra. Jättesvår att jobba med, men skitkul (finare på sommaren hihi)


 

nu ska vi ut o promenera :)..Algot älskar sin nya vagn.. somnar nästan alltid i den.


trötte


Idag spenderade vi förmiddagen framför tvn. Kollade på film igen. I eftermiddags bestämde jag mig dock för att nu får det vara dags att börja träna på allvar. Har varit sjuk över två veckor o inte kunnat springa, dessutom har det varit dålig struktur på det hela. Jag tog mig över gatan (långt va?) och köpte mig ett gymkort på fysiken. Så nu ska det bli träna av!!! jag körde 40 minuter på crosstrainern och 20 på löparbandet. Därefter styrketränade jag 1 timme.. man får börja lugnt ;)..





Algot har förresten fått ytterligare 3 tänder denna vecka och har nu 11 eller 12. Jag är dålig på att hålla koll..

Världen är En Leon rikare

Stort Grattis till Carro o Linus, våra goa vänner, som nu blivit föräldrar till en liten, jättesöt Leon! Som jag väntat o hoppats på mms varje gång Carro inte varit online nån dag senaste veckorna..  och igårkväll fick vi äntligen beskedet att han kommit. Jag är bara så glaaaad för deras skull, ett nytt liv, som familj nu...
Lycka till, vet ni kommer bli så bra föräldrar!

Fredag

Igår var det för första gången en intressant föreläsning, om restaurering av gamla byggnader runt om i världen. Jag och Anna lunchade. Det blev vegbuffé och sedan delade vi på två kakor :) .. det var ju fredag och allt hihi. Han snacka en hel del skit osså, precis som det ska vara.

 På eftermiddagen var det seminarium för att diskutera texterna vi skrivit. Intressant faktiskt. Vi gick därefter och lyssnade på en presentation av ett examensarbete som handlade om annan användning för gamla kyrkor (precis det som är vårt projekt) äntligen nåt relevant att lyssna på! hihi.. hörde inte ens till vår kurs och var ändå bättre än allt annat vi lyssnat på sammanlagt.. Nåväl. Jag traskade hem och hämtade Kott på dagis.

efter att mött upp Peo på stan så åkte vi till Sofie, Marcus och Sam. Supergod mat, efterrätt och vin. Massa snack och en jättetrevlig kväll! Tack vänner!

Min lille gotte

Skoldagen var trevlig. En lunch med Åsa och en utflykt till Kålltorp för att titta på gamla sanatoriet där de bygger över 50 nya bostäder (http://www.renstromska.se/). Det var intressant o huset är verkligen baoutastort med massa konstiga vrår, vind med takbjälkar, högt i tak och burspråk samt enorma terasser. Skulle gärna köpt en av de lägenheterna när de är färdiga. Har sett ritningarna och de verkar skittrevliga (även om endel som vi ifrågasatte med färgsättningar och planer mm).. men seriöst, 4 miljoner för en 3a (och 6 mille för de största).. då köper jag hellre ett hus. Hur fint dessa än ligger. Iaf är det bara en arbetsplats just nu och vi kollade mest runt i gamla sjukhuslokaler och på lite som ändrats och skulle ändras.. Råkade gå in fel och hamnade mitt i en asbest sanering.. inte skoj alltså, host host.. Vi sprang ut! haha.. Hade följe med en amerikansk och en irländsk utbyteststudent tillbaka. Trevligt med massa olika nationaliteter i vår nya klass =).. Fått prata engelska nästan hela dagen. Det märks att man behöver träna (fniss).. men det gick bra ändå. 



När jag hämtade Algot på dagis i eftermiddags så satt han hos en av personalen. När jag kom in o satte mig på huk så sprang han fram till mig och slängde sig i mina armar. Jag fick världens kram. Så tog jag på honom en kofta och han satt i mitt knä, då börjar han gråta.. inte panik eller arg eller nåt, bara satt där och lät tårarna rinna i ren förtvivlan över något jag inte har nån aning om. Jag blev helt rörd, visste inte vad jag skulle göra. Satt och kramades o vaggade honom lite i min famn o han satt bara kvar o gosade. Min lille kille. Hade nog saknat sin mamma :).. Vi gick hem o han fick sitta hos mig ett tag till. Efter välling och gos med pappa oxå så verkade han lite bättre. Han var så himla trött så det hade nog varit en lång dag helt enkelt. Jag och Kott duschade. Han älskar det. Bara står i strålen o njuter. Sen går han ut små stunder för att hämta andan, för att sen springa in o njuta lite till av värmen =).. gullig. han fick sedan tag på mitt lypsyl o vet hur man gör med ett sånt. Så han skulle kleta lypsyl på sig själv o oss hela tiden. Sitter fint o spänner sina läppar. ser skitkul ut! När vi la honom kom inte ett enda ljud. han slocknade på stört.

Har annars ägnat hela kvällen till en uppsats. Ska lämnas in senast om ca 1 minut. O jag e färdig nu hihi.. precis skickat. Gött o va klar.. Till imorgon har jag inte direkt nåt tvång så i natt kan jag sova gott.

   morgonbus med gotte





Workshops

Som vanligt när jag är i Skåne, så blir det tyvärr dåligt med uppdatering. Men ska bättra mig igen. I söndags kväll läste jag iaf 145 sidor om byggnadsvård och rastaurering av gammal arkitektur, nämligen boken "fem pelare, en vägledning för god byggnadsvård" från pärm till pärm. Det var ett åtagande av sällan skådat slag i min värld. Jag är inte superförtjust att läsa en hel bok samma kväll, som dessutom är proppfull med arkitetoniska avancerade termer och olika förhållningsätt mm mm. Jag har nu bara 200 A4 sidor kvar att plöja genom till fredag. Då ska vi även skrivit en liten sammanfattning på 2 A4 sidor om vad vi läst och egna tankar till på onsdag (hur det nu ska gå till med en kväll kvar).
 
Det känns sådär lite halvjobbigt eftersom vi till igår även skulle ha skrivit ut två bilder (som jag fick köra till mammas jobb o göra i söndagskväll) och ta med oss två saker för en workshop. Den höll på till 5 igår sedan. Efter den var min grupp tvungen att (som äntligen valt plats för housingprojektet) bygga en modell och förbereda allt med platsen inför workshopen idag. O vänta, DESSUTOM gick jag upp 5 i gårmorse efter sovit 3 timmar, för att ta tåget till Götet ju. Kom försent oxå, förbannade SJ. en timma försenat var det..(träffade dock tack vare det, Babbe på stationen i Hässlehåla. Han hade oxå hade tågproblem på väg till Malmö och det var ju trevligt iaf hihi) behöver jag nämna att det var en låååång dag. Kom hem från skolan kl 8... satte mig och orkade knappt röra en fena.

Lite komiskt att när Peo hämtade Algot på dagis igår så vågade de knappt lämna Algot till honom eftersom det var ingen som kände igen Peo. Han har var ju bara med absolut första dagen en timme och har sedan varken lämnat eller hämtat.

Idag var det workshop som var anknuten till projektet. Efter att kollat på en urseg dokumentär med några trevliga inslag, så satte vi fart att bygga modeller på huset enligt tre "obstructions" som läraren uttryckte det. Jag fick i uppgift att göra en modell som talade om rörelser på platsen, "mjuka" hus och att sticka ut och stoppa en rörelse... lika flummigt som det låter. Jag blev inte ens halvfärdig heller. Fick presentera det jag hade och sedan springa o hämta Algot på dagis. Det krävs en annan planering än förr måste jag påstå.. inte helt lätt alltid. Ikväll blir det läsa läsa läsa.

FEEEST!

Börjar med att säga att alla bilder från helgen ligger på http://www.kompez.se

Jag har haft en urtrevlig helg. I fredags ägnade jag och Algot dagen att bara ha det gött hemma i Sibbhult. Pappa var hemma till 11 så innan dess hann jag sola. Jag duschade när kottis sov och gjorde vid mig inför kvällen. Mamma passade Algot mest pappa skjutsade mig till stan. Där hämtade han Tova och körde mig o Lina till Fredde. Förfest med pizza och dricka samt musik helt i min smak hihi. Vi var 7 pers, varav jag kände hälften sen förr :)..Tog ett par för många shots, men kvällen blev ändå så otroligt rolig.

hos Fredde, redo för fest
 

Tog oss med taxi till magasinet vid 10 tiden. Kom in lagom för påfyllning i baren och tömning på toa innan det var dags för kvällens absoluta höjdpukt o andra stora anledningen att jag åkte till  Skåne denna helg, nämligen MUSTASCH! De var så braaaa. Jag och Lina kom på att spelningen börjat efter typ första halva låten och då trängde vi oss in bland packade sillar och galna hårdrockare, fram till en fönsterkarm precis nästan framme vid scenen där vi fick syn på Soile (en bekant från Sibbhult) så hon drog upp oss. Sicken utsikt vi hade! kunde knappt fått bättre platser. Så galet bra...






YEAAAH


Efteråt samlade vi ihop gänget igen och det blev dans framme vid baren :) . Stannade nog till typ 3, innan vi begav oss ut på stan för kebab. Alla var hungriga utom lilla jag haha (yngst i gänget). Tillsist betalade Kriko en taxi för att köra oss hem, även om det inte var mer än typ 400 m :).. skönt eftersom vi frös som tokar just då. Betalade för övrigt inte en enda grej denna kväll. Pizza, dricka, taxi och till och med jackinhägning betalades av killarna. Ibland är det lyx att vara tjej ;)..


the guys and me

babes



Självklart hade jag pressat ner kameran i byxfickan så jag kunde dokumentera denna härliga kväll. Kan ju inte vara utan min lilla sötnos. Tur man har en liten som kan hänga med överallt.

lördagen vaknade jag 7 av att Linas galna katt Måns hoppade på mig o bet mig i fötterna. Inget skoj uppvaknande vill jag lova. Låg kvar till typ 12 sen iaf. mamma o pappa kom med Algot o Tova. Lina färgade och klippte mig, samt klippte Algot, innan vi åkte hem till Sibbhult.



satt så fint