Tisdag

Idag var jag uppe vid 8.. brukar inte gå upp så tidigt längre eftersom jag inte kan sova på nätterna.. lätt att man vilar en stund på förmiddagen oxå då ju =)... iaf så var jag hos sjukgymnast o fick ackupunktur idag.. äntligen är hon tillbaka från semestern.. har inte varit där på nästan 2 månader tror jag.. isch.. förbaskat vad ont man har.. så var verkligen skönt att få komma igång igen.. blir på torsdag oxå.. därefter åkte jag iaf ut till Peo o käkade lunch tillsammans med honom! trevligt.satt ute eftersom här är så fint väder idag =) nu har jag nästan precis kommit hem o ska nog ta mig en liten tupplur på terassen. sen blir det nog lite mer sortering av lådor som gäller...
tänkte göra middag tills peo kommer hem, men har inga idéer...får se om det pluppar upp någon under eftermiddagen =)

Helgen

I fredags kom mamma och pappa upp för pappa skulle till scania här uppe och lämna lite saker samt hjälpa dem med något som jag fattade det iaf =).. så de var här vid 9 och hade köpt bullar o massa pålägg, så vi satte oss och åt ute i solen :).. sedan körde pappa o jag o mamma tog bussen till stan. gick o tittade i affärer, på lite inredning och bebissaker. mamma köpte en tröja till mig på gina tricot och vid 12 åkte vi sedan till Linné. där kollade vi på "storken" efter ett skötbord.. fanns inte så där jättemycket att välja mellan faktiskt.. men där fanns massa annat fint =).. iaf så satt vi oss vid rumpanbar och väntade på att pappa skulle komma eftersom han slutade vid 13 tiden.. därefter gick vi och käkade på en resturang. det var sagolikt gott. salladsbuffé, stekt potatis och nån snitzel..mysigt att sitta på linné i solen o käka.. kändes riktigt som sommar då ju! Körde därefter till macken där peos morfars bil står för vi skulle tömma den på våra saker som vi inte tagit ur än.. vi hade ju slip o gps o annat kvar...sedan hem och mamma o pappa somnade på terassen hihi.. jag tog bilen och körde o hämtade peo.. snacka om rusning.. tog 45 min till backaplan.. det som brukar ta max 10 =).. på kvällen åt vi korv me bröd och tittade på tv. var en runda på maxi o handlade lite mat.

lördagen började vi framför tvn med en god frukost. sedan körde vi mamma o pappa till stan och sedan själva till iKEA... köpte en badbalja och lite smått som kan behövas till bebis..första vi köpt sedan vagnen ..bara skjuter upp det för lite svårt att tänka att det inte är långt kvar...men man får passa på att handla när man har bil.. vi funderade på att köra till ullared, men kände oss inte så förberedda på det.. behöver nog skriva lista så man inte glömmer massa o sånt.. så iaf.. vi ställde bilen på backaplan och tog bussen över till stan. mötte mamma o pappa på kungsgatan och gick i affärer igen.. jag handlade en snygg jacka på victoria of sweden, samt ett linne.. bägge att ha efter graviditeten.. tycker så mycket om folket som jobbar där. hur hjälpsamma som helst!.. mamma köpte iaf en kortklänning var till mig, ida o lina. Därefter käkade vi pizza vid kanalen o tittade på paddanbåtarna som gled förbi =)... det blåste dock riktigt mycket så lite av min pizza flög iväg.. galet! mamma hittade endel kläder med.. sen gick vi till nordstan o kollade kläder till peo.. hittade tillslut två t-shirts på pepper.. blev bra! han behövde verkligen nya.. pappa hittade en skjorta. Peo hämtade bilen på backa o plockade upp oss på grönsakstorget och sedan bar det av hemåt.. vilade en stund och sedan körde jag o peo o storhandlade på willys.. säkert 7 kassar mat minst.. tog upp en hel vagn och gick på 1100 typ =).. men skönt att ha lite mat hemma sen =).. fick omorganisera i frys o kyl kan jag ju dock säg. mamma gjorde mat mest vi var iväg så vi käkade när vi kom hem. Det var lite för mycket för mig att ha sprungit runt två dagar i streck trots att man har band o kryckor.. på kvällen låg jag med värsta sammandragningar och kunde inte direkt röra mig mer.. vi tittade på cool runnings  och sen la vi oss..

igår gick jag upp vid 8 o åt frukost med mamma o pappa. de körde sedan vid nio..de skulle till Skövde och vara hos Ida över dagen.. tog med sig lite av grejorna som vi städat ur klädkammaren och som andra ville ha. en skärm till peos lillebror, lite lampor till Ida och en baotakudde till mamma =) .. jag o peo satte oss framför tvn. peo somnade igen lite senare och då städade jag av lägenheten. Lite senare spelade vi biljard och Fredrik kom o körde en runda med oss oxå.. därefter köpte vi lite gott på willys.. kollade på tv resten av kvällen

får se vad man ska hitta på för skoj idag.. ska man slipa möbler eller städa klädkammare?... hmm.. det lutar åt klädkammare faktiskt! ha en trevlig måndag allesammans!

oväntat besök o skroten

Igår eftermiddag ringde tvillingsyster och sa att hon skulle komma på kvällen igår istället för idag som hon först sagt..så när peo kom hem tog vi verkligen tag i garderobsstädningen och på 2 timmar hade vi städat och flyttat databordet mm så att det var bara att börja packa in igen.. vi gjorde disken och städade de rum som gick =) och sen mötte jag Ida vid stationen vid 20.20... väl hemma igen fortsatte vi med städningen och sorteringen.. än sålänge har vi nog slängt sådär 4 sopsäckar med saker... jaja.. fick in en hel del så att det såg hyfsat ut när vi skulle gå o lägga oss vid 2..nu är det bara vid bordet som vi samlat alla saker så det går lätt att ta sig fram överallt annars =).. Ida satt o tittade på tv mest vi städade och vi tjabbade på massor trots att jag sprang lite fram o tillbaka hihi.. Peo fixade så att alla sladdar var kopplade på smartast sätt och la dem så det inte blev sån härva som det var innan.. hur fint som helst.. synd att man har så mycket kvar som  ska in för just nu är här jättefrächt o fint o gott om plats =)... jaja... imorse vaknade vi inte förrän vid 10 och då käkade vi frukost. Pratade massa igen och vid 13.00 gick vi o handlade lite mat som vi lagade sedan, ris o korv blev det hihi.. hann inte göra något avancerat eftersom Ida skulle till Liseberg kl 15.00 och träffa sina utbytesstudenter och den andra tjejen som har hand om det hela.. de ska ha dagen i Götet eftersom utbytesstudenterna ska se lite mer än lilla skövde =).. så jaja.. 10 i 3 var Ida klar o rusade iväg,sen som vanligt.. men men..sånt e livet. hoppas de får skoj på Liseberg iaf! jag ska fortsätta sortera o få in i klädkammaren.

förresten så ringde peo vid middag och hade fått priset för att laga bilen, 17000... så ja, den skrotas förmodligen! för det kostar mindre att köpa en nyare bil. ska se om peos mosters man kanske skulle komma o hämta den och fixa den själv för volvo är ju inte speciellt billiga på att laga bilar heller.. om man köper delar på skroten o fixar så är det nog inte hela världen.. men hela underredet på bilen var sönderrostat och han i verkstan sa att det var ett under att sätena satt kvar i bilen ända till Göteborg! så blir ju svårt att ta den någonstans.. så kan det gå.. inget ullared för oss inte. besviken! men glad att den ändå gick sönder nu  och inte på ett värre ställe och att ingen kom till skada. 
Synd på en så fin bil som den ändå är. helt galet fin "upptill" för att vara så gammal eftersom den nästan aldrig körs.. men det är väl det som gjort att den rostat mer och mer under. Får se hur det går nu!

helg i skåne

I fredags tog peo halva dagen ledig eftersom vårt tåg till skåne skulle gå 13.20...
tror ni det gjorde det? NEJ!!! 14.30 lämnade vi stationen i Götet. aja..
2 timmar hem med x2000 som vanligt och sedan en middag i sibbhult innan mamma o pappa packade husvagnen färdigt och stack till Simrishamn. Vi åkte till Tydinge och satt lite på bryggan o myste.. sedan Broby och tittade på tv o snackade. Peo somnade vid 22.00. Jag pratade med hans mamma typ 2 timmar till och sen fick jag köra oss till Sibbhult där vi spenderade natten ensamma i huset =).. 

vaknade tidigt och satte mig i solen på lördagen. Vid 11 körde vi till stan för att möta Lina o Leif. Gick ut på stan och skulle hitta present till morfar, men Lina har som vanligt tusen andra saker att göra så jag o Peo fick hitta present mest de kollade resor o lämnade tillbaka hyrfilm mm mm =).. vi hittade ett spel iaf. verkade väldans skoj. Retro hette det. Sen gick vi resten av tiden och kollade på barnkläder. såg lite fint. När Lina o Leif va klara så gick vi med dem och åt på ett hyfsat nytt café som  jag inte minns vad hette. väldigt trevligt ställe iaf. vi åt kyckling o ris. smaskens! sen promenerade vi tillbaka till Linas bil som vi fått låna över helgen,och körde till Simrishamn. Det var först meningen att vi skulle på kräftskiva hos Peos syster, men de fick helt oväntat besök av Jahangirs syster från Usa =). Så de hann inte fixa.. jaja.. vi bestämde oss iaf för att då istället köra till mamma o pappa. Där  var vi vid 16.00 och fikade då bullar och glass. Sedan gick vi till havet och la oss på en filt. Det var kallt i vattnet så det var inte mycket folk där. Men solen sken o det var så mysigt att ligga där o hålla om varann och rita i sanden. Det var en av de härligaste stunder vi haft tillsammans på länge. Inget störningsmoment som tv eller dator eller andra personer =)... bara vi och bebisen som sparkade på i magen....jaja.. vid 19.00 gick vi upp igen och de började med maten. Vi fick köra till ica och handla kol och tändvätska för de hade glömt gasolgrillen hemma.. typiskt mamma o pappa =)..  de bjöd sedan oss och pappas faster och hennes man (som oxå var där o campade)  på stor sallad, potatisklyftor, grillat kött och några olika såser. AH vad mätt jag blev!!!! det var så himla gott!... efter maten var vi dock tvungna att köra hem igen. Vi körde inom Broby och snackade en stund. Sedan bar det av till sängen i Sibbhult igen.

Gick upp ganska sent på söndagen. Var skönt att bara ligga o mysa i sängen en bra stund. Peo hade suttit med pappas dator många timmar och fick lägga nån till på söndagen. Han har klart klantat till det totalt nu och hade över 80 virus. jaja..tur dom har Peo som kan fixa =) hihi.. mamma o pappa kom hem vid 12 och vi fick göra oss klara o jag slog in lite paket.. sedan bar det av till Breanäs och kalas för morfar och syster.. syster fyllde ju 25 förra veckan när vi inte var hemma och morfar 73 den 14e.. så jaja. Lina fick en grön filt, två prydnadskuddar, en ljuslykta och en duk av mig o peo i grön och brunt. Hon har väldigt lite inredning i sin nya lägenhet eftersom hon bodde så litet innan =).. jaja.. morfar fick spelet.. verkade som alla var nöjda =) .. morfar fick oxå en mobiltelefon från alla barn o barnbarn som peo valt ut på siba (såklart) .. den var han överlycklig för. jaja.. annars var verkligen alla där! va längesen man träffade hela släkten.. bara lilla Ida som fattades..stackarn. men men.. trevligt att träffa alla kusiner ,victor, kalle, albin,josefin,elina,daniella..Elina var hemma på kort visit från London så var kul att se henne igen oxå ju =)...Tova var klart oxå me.. de yngsta badade.. ingen hade tänkt på att ta badkläder, men det var strålande sol och varmt i vattnet.. vi grillade iaf och satt o pratade. Andree o Peo lättar upp stämmningen som alltid =).. lite fotbollsspel klart och så tårta.. blev väl 2 timmar vi var där. Sen hem för Lina skulle spela match och vi skulle snart till Götet igen.


Väl hemma körde vi till Mackes grav o satte ett ljus. 3 år sedan han dog. känns inte som så länge sedan.Fortfarande jobbigt att stå vid graven eller att tänka på honom överhuvetaget. Visst kan man prata minnen och skratta.. men det gör ändå alltid lite ont. Vi saknar honom så sjukt mycket!!  mötte patrik, kalle o Elin där osså.. många som var där idag. var massor med blommor o ljus. sedan åkte vi till mormor o morfar o lånade slip iaf.. efter det skjutsade pappa oss till broby. Där åt vi och packade allt i bilen som vi skulle låna.. peos morfars som vanligt. vi körde om Göran och fick färg för vi ska slipa o måla lite möbler =).. sen Göteborg nästa!! var hemma vid 23.00.. då satt vi lite vid tvn o sen sova..


i morse kl 7.15 ringer en något uppriven peo från korsvägen..säger att där står han o bilen. vad ska han göra.. hela underredet på bilen har trillat av.. jaja.. han ringer arbetskamrat för att få reda på bärgningsnr o lite sånt.. osså pratar han klart med föräldrar mm eftersom det är hans morfars bil.. står med varningsblinkers mitt i korsning i centrala gbg i rusning..kan bara tänka hur härligt det var!! jag pratade lite med mamma.. sen iaf körde de bilen till en vovlvo verkstad. blir klar ikväll eller imorrn sa dem, så nån gång i veckan iaf kanske =)..  därefter har jag fortsatt den väldigt skojjiga städningen av klädkammaren..nu har jag tömt allt! jippie =) ska dammsuga och sedan är det bara att börja packa in igen. önska mig lycka till! =)


Inget speciellt

Varit en lugn vecka. Slutade ju jobba i lördags och efter det så har jag mest vilat upp mig. eller nja, försökt iaf. I måndags var jag hos arbetsterapeuten och kollade upp hur det gått med mitt karpaltunnelsyndrom över sommaren.. det har blivit så mycket bättre efter jag fick skenorna. nu är det fötterna som domnar istället.. ligga högt med dem hela tiden.. jaja..

har annars börjat städa klädkammaren vilket är ett himla jobb. det tar då aldrig slut. började i söndags och jag håller fortfarande på att sortera. vi har tagit ut allt för att sedan kunna sätta in det fint igen.. eller tja.. det vi fick plats med i tvrummet har vi tagit ut och resten får vi vänta med tills detta är klart.. det är inte lätt alltså.. kan ju inte lyfta tungt heller så det bir att vänta på peo för att få ut o in saker.. puh, varför började man med det överhuvetaget? kaos i hela lägenheten!

igår var jag hos BM på morgonen. Min var på semester så jag fick en som hette Lena istället. Jag tyckte hon var toppen. snackade på en bra stund och jag frågade om något kunde vara tokigt med vår liten eftersom den verkligen inte varit still 10 minuter i streck på flera dagar. jaja, hon sa att det var väl den som hade enormt med energi =) o inget konstigt.. jag som började fundera på om den inte trivdes där inne.. hihi..jag har väldigt ont i hela magen nu.. känns som bebben har sparkat blåmärken på mig överallt från insidan ungefär.. får hålla emot nu när den rör sig för annars gör det alldeles tokont!  blodvärdet hade sjunkit lite igen.. aja. lyssnade ju på hjärtat oxå som vanligt och allt verkar toppen. På kvällen var vi sedan på en förlossningsförberedande kurs. den första av tre.. eftersom barnmorskegruppen är privat så har de inte likadant som andra och har inte föräldrargrupper och sådant.. istället har man denna kurs som blir ca 8 timmar allt som allt. Den är gratis, men om man vill gå någon av de andra så kostar det.. där finns massa att välja mellan o de verkar väldigt bra.. men vi känner inte att vi vill lägga pengar på det ..  Den här hölls iaf på Östra sjukhuset av en barnmorska som jobbat där på specialförlossningen i 20 år ca.. hon var superbra!! skåning oxå till på köpet =) hihi.. jag o peo satt o skrattade hur mycket som helst för hon var verkligen klämmig o sa allt på ett roligt och pedagogiskt sätt!... lärde oss en hel del om vad som väntar. 2,5timmar gick verkligen jättefort eftersom hon var så bra föreläsare och för att det klart var intressant!! =)..längtar ännu mer nu även om endel verkar rätt skrämmande :)

idag har jag tvättat från 10 till 15..strukit alla kläder och städat lite till.. snart ska man väl vara halvfärdig iaf .. hehe..
snart kommer peo hem.. då ska vi äta pannkakor och så slänger vi väl oss framför tvn för jag har så ont i ryggen nu att jag minsann inte orkar hitta på något..


Liseberg och Sahara hotnights

igår hade jag fixat ledighet hela dagen.. Emmy, min systerdotter Tova och hennes pappa Martin kom på besök. de var här vid 13.00... vi traskade ganska direkt ner till Liseberg. Där köpte Martin o Emmy åkpass och ett häfte med kuponger till Tova. De började med flumride vilket Tova tyckte var helt underbart =)... det hade regnat tidigare på dagen, men nu o ända fram till kvällen var det så galet varmt o solen stekte..önskar att jag kunde åkt o blivit lite nedsvalkad jag oxå =).. annars passade jag vagnen o tittade på folk mest de andra åkte.. tyckte faktiskt det var riktigt trevligt.. nån gång passade jag Tova så att Martin o Emmy fick åka lite skojjiga karuseller osså.. Tova fick åka barnkaruseller o Emmy var tvungen (enligt tova då)  att följa med henne i miniuppskjutet "små grodorna". Jag o Martin tog många foton o hade skitskoj åt det vill jag lova.. där satt emmy i mitten av alla ungar =)...Vid 5 kom Peo me in och då käkade vi.. sen åkte de uppskjutet innan Peo o jag lånade Martins bil. Peo skjutsade mig, Anna o Jonas till Slottsskogen där vi träffade Emelie o Peppe o ett helt gäng av bekanta till dem...De ska åka till Taiwan och vara där ett år, Emelie plugga arkitektur och Peppe jobba. Så de hade iaf avskedsfika i parken. Vi åt o pratade o skrattade mest.. trevligt att träffa Anna o Emelie igen efter att inte sett dem på hela sommaren.. hade mycket att prata om =)...Peo var o handlade under tiden för han tyckte inte han hann följa med.. jag var bara där tills Peo kom tillbaka vid 8 eftersom vi ju skulle tillbaka till Liseberg sedan.. vi var där igen lite efter 8 och såg då det som var kvar av Sahara hotnights koncert på stora scenen. De är ju toppenbra =).. det var så mycket folk då att folk stod ända ut vid ingången typ..(för de som vet hur där ser ut) helt galet! ...Eftersom vi varit borta hade ju ingen kunnat passa tova o vagn så de hade bara åkt massa barnkaruseller o gjort annat med henne..så sen gick Martin o Em o åkte bergan o balder,mest jag, peo o tova tittade på vattenspelet 2ggr (Tova vill inte gå därifrån) o hon provade alla händerna där på "hedersplatsen"...vilken energi hon hade!!! därefter åkte de alla flumride igen för Tova tjatade att hon ville åka med sin Piddo =).. efter det blev det höjdskräcken och den nya (kommer inte på vad den heter nu).. jag o peo stod då med Tova nedanför o tittade.. hon var genomblöt och frös så hon klamrade sig fast i Peos famn =).. sen gick vi hem och Tova somnade på de tre minuter det tog att gå till bilen.. vi åkte hem o fikade lite o sen stupade jag i säng.. ont och trött.. man ska inte gå hela dagen o stressa o annat när man är höggravid o har foglossning!! det var en lyckad dag tycker jag iaf! hoppas Em o Martin hann åka allt de ville =)

skulle iaf jobba idag så vi sa hejdå innan vi la oss. Idag började jag halv 8 som vanligt.. bara 4 dagar kvar tänkte jag... började gå o kände ganska fort att detta  kommer aldrig gå!!! jobbade till 10.30.. gick då in på kontoret innan jag skulle till sista besöket för förmiddagen, vilket var ett städ. jag skulle be att få sluta vid middag, men hade så ont att jag kräktes o tårarna rann.. tro inte att jag fick jobba mer då.. de satte mig på soffan o undrade om de skulle ringa peo så han kunde komma o hämta mig..men jaja, vi har ju ingen bil o det är ju inte långt till hållplatsen iaf.. så jag satt där en halvtimma o kunde sedan resa mig igen.. en annan tog mitt städ och chefen ringde runt en stund.. så tillslut hade hon ordnat så jag inte ska jobba imorgon o på söndag heller...jag tjatade mig till att få jobba iaf lördag eftersom jag behöver pengarna o eftersom jag faktiskt inte hunnit säga hejdå till varken personal eller vårdtagare.. kändes lite dumt att bara sluta rakt av såhär..så jaja...lördag kvar! jag hinner ju vila mycket nu så kommer säkert inte ha så ont då!... sen ska jag vara hemma så lääänge så kommer bli tillräckligt uttråkad av det.. går ju snabbare att vänta på bebis om man gör något.. 8 veckor bara sitta i lägenheten känns inte det minsta tilltalande! ... men nu e jag iaf hemma och Emmy,Martin o Tova hade redan åkt när jag kom.. så ska lägga mig o vila..har haft så jobbiga sammandragningar hela veckan o e faktiskt helt slut!

Backyard babies o en liten fest

i fredags jobbade jag som vanligt.. jobbade dag hela veckan. det var meningen jag skulle hoppa in för en annan i helgen men lite till min lättnad så hittade chefen någon annan tillslut eftersom hon tyckte det skulle bli för jobbigt för mig och min liten!... så jaja.. på kvällen åkte jag o Peo till Liseberg o tittade på Backyard babies. Ola mötte vi där osså... det var en bra koncert men jag hade så ont i ryggen att jag trots kryckor att luta mig på, inte orkade hela tiden. så vi gick lite innan. Trevlig kväll som sedan avslutades i soffan. 

igår började vi dagen med att gå upp o städa hela lägenheten. i och med att jag för någon vecka sedan storstädade och tvättade dukar och kuddar och filtar, ja allt som gick att tvätta i tvrummet, o dammade o dammsög, så var det inte så hemskt jobbigt att städa av igår. Måste köra en sådan städning av sovrummet med nån dag när jag orkar.. iaf så begav vi oss sedan till systemet för peo skulle ha cider. vi var även på lagerhaus o hittade en jättefin ram där själva ramen formar ordet "baby" och i den satte jag alla våra ULbilder på bebis.. blev jättefint!!... vi avslutade med att handla på focus o äta en hamburgare i miniparken som är utanför =).. vi handlade kött o potatissallad o vitlöksbröd. När vi kom hem förberedde vi maten o vid 6 kom Ola o Kenneth o grillade med oss. Vi kunde ju lätt sitta på terassen igår i och med att det var sååå fint väder =).. så var perfekt! Vi snackade en stund och gick sedan ner till biljardrummet o spelade 3 omgångar.. jag o peo var inte så heta =) haha.. jag sänkte de flesta och peo sänkte den vita så vi fick ta upp igen .. haha.. en gång sänkte jag alla och tillochmed 8an i rätt hål.. men samtidigt sänkte jag den vita och då förlorade vi klart för det!! jaja.. det var skoj iaf.. Kenneth skulle upp o jobba på säve idag kl 8 så han gick hem tidigt, typ vid halv 10.. så sen spelade vi andra tre lite mario gocart,lyssnade på hårdrock och snackade massa skit, som det lätt blir efter ett par groggar (ett par glas mjölk för min del.. hihi)  =).. jaja.. vid 1-1.30 gick Ola hem efter en mycket lyckad kväll...

idag har vi sedan tvättat nästan hela dagen.. jag har spenderat eftermiddagen på terassen i solskenet och bara göttat mig.. ahh nice att bara slappa ibland =).. imorgon ska jag jobba kväll så man får ladda batterierna.. sista veckan på jobbet nu!!

veckan o magen

i helgen var Peos syster,Tina, på besök med sin man o två söner. De kom i fredags förmiddag så Peo hade tagit en semesterdag från  jobbet. De var i slottskogen  och tittade på djuren mm..jag jobbade som vanligt. o när jag kom hem så åt vi pizza nere på mossens..på kvällen kom Lina,Tova och Linas nya kille o hans två barn på en snabbvisit för de hade varit på Liseberg hela dagen o ville komma in o säga hej...vi fikade o pratade en stund...

 på lördagen var det finare väder och det höll uppe hela dagen.. därför passade vi på att åka paddanbåtarna.. det var häftigt.. var så många år sedan sist =)...vi sprang in en kort stund på H&M för att kolla rean eftersom vi nu hade lite pengar osså =)....jag hittade då ett par jeans, ett par svarta byxor, en finklänning och en t-shirt.. bara klänningen på rea men det var skitbra ändå =).. nu har jag lite kläder äntligen.. jag som bara haft ett par byxor som gått om mig i mer än 4 veckor.. har fått tvätta ofta kan jag tala om :)   sen åkte vi iaf till Lek o buslandet med barnen så att de i tre timmar kunde springa runt mellan alla roliga saker där fanns att göra! de ville klart inte därifrån sedan även fast de var helt galet trötta bägge två. När vi kom hem så tittade vi på the guardian och en till action som jag inte minns vad hette nu.. samt little man som var en ganska galen komedi =)...

på söndagen var vi trötta så vi  var bara o handlade en stund och sen var det tvspel o prat för resten.. vår digitalbox gick sönder så gick inte att titta på tv!!

måndagen jobbade jag igen och peo likaså...De skulle inte hem förrän halv 2 men vi fick säga hejdå kvällen innan.. de hade städat åt oss tills vi kom hem..så vi slängde oss på soffan o vilade resten av kvällen

Jaja, är i v 30 nu..inte så lång tid kvar på gaviditeten vilket känns ganska skönt, samtidigt som nervöst  =)..magen växer som den ska och jag har gått upp mindre än jag trodde jag skulle.. 5 kilo nu (o mycket av det är ju sjäva magen).. och nu har till och med järnvärdet gått upp till 114 (tror jag det var).. högsta värdet under hela gaviditeten trots att jag ätit två järntabletter o massa c-vitamin och jordgubbar o kött varje dag.. det är inte lätt!! men jaja.. bara bebis mår bra.. den sparkar väldigt väldigt ofta nu för tiden och man tänker inte så mycket på graviditeten vecka för vecka längre utan mer på bebis som komma skall inom snar framtid!. vi försöker bärga oss med att inte handla något för tidigt ifall ifall nåt går snett eller så. plus att vi ju inte har så stor plats så onödigt att ha allt ståendes här utan bebis.. det blir ju lika skoj att köpa senare ändå =)...samt att nu skulle jag nog bara längta ännu mer.. vi har därför bara vagn än! har sett ut skötbordet. allt smått blir väl på ullared nästa månad kanske =)..lite förberedd måste man ju vara om bebis väljer att titta ut nån vecka tidigt..nu vet familjerna oxå vad de blir  för "sort" som ska titta ut o mamma har redan börjat kika på kläder =).. vi höll det hemligt i nästan en månad, men sen orkade vi inte mer och tyckte inte det spelade så stor roll att de fick veta..nu i efterhand är vi faktiskt glada att vi inte kunde se bebis i 3d ul eftersom något roligt vill vi faktiskt spara till förlossningen =) och så utsatte vi inte den för ännu en undersökning.. de säger ju att det kan påverka lite.. jaja.. iaf.. det bestämmer man ju själv som man vill.. de flesta tyckte vi var dumma som ville kolla kön!! själv har jag inte ångrat det en sekund =) jag e iaf lycklig trots alla krämpor o annat vi fått gå genom för att komma såhär långt!!!