Inflames i huskvarna

Efter att jobbat nästan en dag efter påskledigheten körde jag ju till Jönköping till Maria i tisdagseftermiddag..
Satte spotify i bilhögtalarna och brassade på rejält med Inflames såklart.. uppvärmningen hade börjat.
Väl i jkpg, blev det att byta om, smink, mat, vin och annat smått o gott o prata massa eftersom det var längesen man sågs.. därefter bussen till Huskvarna folketspark. Det var slutsålt på Inflameskonserten två timmar efter biljetterna släpptes i slutet av förra året.. De gör ju en småstadsturné, vilket man såklart passar på att gå på!!! blir ju så mycket mer intimt och en annan stämning.. De spelade lite av de mer "ovanliga" låtarna oxå och jag var som på moln!
system och colony bästa!! sååå nööjda vi var. tog oss in till stan efter för att festa lite till, men jkpg är heeeltdött en tisdagskväll... så blev hem till Mia och lyssna på musik o dricka vin..

Så.. lite nördigt många foton får ni här på världens bästa Inflames...libanisiskt käk innan spelning


jag o bästa Mia på väg till huskvarna


Vi stod typ längst fram när det började, men vi blev ju halvt ihjälklämda så vi fick ganska snabbt ge upp platserna och hamna typ på tredje raden istället, senare kunde vi ta oss lite längre fram igen

grymmt!!!!!!!!

efteråt tog vi en öl till och när vi skulle gå mot bussen missar vi  bandet med några sekunder.. de åker sen iväg i en minivan mitt framför näsan på oss.. osis! hade vart skoj att få ett foto med dem jue!


Dagen efter blev det underbar frukost hos Mia, med jordgubbar och frallor och massa annat gott.. sen gick vi på stan o shoppade lite.. hittade en tröja för 60 spänn (70% rea) på carlings (Love that store)..
Sen blev det lunch på ett fint litet fik i Jönköpings centrala delar. Mot eftermiddan körde jag hem efter en härlig vistelse.. Så kuuul att träffa Maria igen oxå. Var så längesen och saknar henne när hon inte bor i stan längre ju!!
paj-lunch på café


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback