snart påsk

Imorrn har typ alla på jobbet ledigt utom jag hehe.. nej, inte riktigt så, men många. Vilken lyx :).. Men blir ju långhelg även för mig :) och sen kommer jag bara jobba tis, tors och fredag nästa vecka. så blir lite lyx för mig oxå.. Algot har varit trött ikväll, det blir ju så när han har så långa dagar på dagis. Tur att man haft så mycket tid med honom förut, då man pluggade och så. Känns ju knappt som man får träffa honom på vardagarna nu. Algot fick bestämma kvällsmat så det blev hamburgare med ris, keso, gurka och annanas... det var precis lika skumt som det låter!


fina påskägg jag fick av Kott :).. de får pryda klockan här hemma hihi

Kröp sedan upp i sängen och videochattade med tvillingsystra min. Algot knäppade sig och allt var kaos precis som vanligt. Så avslutade vi kvällen med att mysa framför datorn, vi såg bilar 2... Nu sover han som en stock och jag försöker hitta vad man ska göra åt en molusk som inflammerat.. någon som har nåt bra tips? får väl ringa vc imon kanske.. det ser inte vackert ut!! stackars kotte.


Hemska molusk, försvinn nån gång!!!
de var påskklädda på dagis igår o fick målat med ansiktsfärg och Algot vägrade tvätta bort kronan han hade mitt i pannan hehe..

Nu sängen...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback