Påskhelgen

Så har det då varit påsk. Blev några dagar i skåne och några här i Gbg.. Nere i skåne fick jag hjälp med bilen från min goa pappa.. Vi bytte till sommardäck, fyllade olja, bytte lamporna som går sönder en gång i kvarten..  o tvätta o dammsög den så den är såå snygg igen nu hehe.. Skönt när man gjort allt sånt.. man får lite panik över att det inte blir gjort så ofta.. inte helt lätt när man inte har nånstans att stå o fixa sånt o dessutom e så bruutalt bilkunnig haha..

hann oxå med att se Lina o Jonas nya hus såklart! kommer bli så fint, massa härliga vinklar och vrår.. massa jobb bara! var annars mest hemma hos mamma o pappa. Mamma färgade mitt hår så nu slipper jag se hemsk ut i huvet oxå.. iaf det jag kan göra något åt ;)..


vardagsrummet hos Lina o Jonas.. De som bodde där innan verkar inte brytt sig om något alls, men vet att de kommer göra det så grymt fint.. Hade några foton till, bla på Tovas rum som e det första som blivit helrenoverat, men datorn o jag verkar inte vara kompisar ikväll för inget funkar..

blev såklart påskmat och påskägg och allt sånt som hör påsken till oxå.

Hemma i gbg har jag grundmålat min vägg inför tapetsering.. Har även promenerat och tagit det lugnt och myst.. Det har varit en underbar långledighet och jag är såå nöjd.. Algot har varit med i Skåne och kom till mig igen idag efter en dag med sin pappa.. Så nu sitter vi och myser i sängen.. 


Algots påskägg tömde jag i en skål :) galet va godis!!

Kommentarer
Emma T säger:

**Oh va godissugen jag blev nu, tur man inte har något hemma =)**

2012-04-10 | 20:31:58
Bloggadress: http://valkommentillminvarld.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback