ett kök till Algot

Algot har ju fyllt tre år. Den 25e oktober gick man upp kl 4 på morgonen efter byggt kök till honom halva natten. jag skulle med tåget så fick ju väcka honom så han kunde få sina presenter innan dess. Han älskar att laga mat och allt som har med kök att göra, han håller på konstant bara han hittar en liten skål så ska han laga soppa på bilar o allt möjligt hehe.. så det kändes som den rätta presenten. Det finns ju inga jätteroliga kök att köpa så det roligaste var ju att bygga ett själv. Vi hittade massa inspiration på internet o sen var det bara att ha lite egna ideér... Han fick iaf lite vindruvor och banan som frukost på sängen för han tycker inte om att äta frukost och speciellt inte så tidigt. Han öppnade sina paket och var hur glad som helst. Han älskade sitt nya kök och i presenterna låg sedan bland annat grytor och slevar att hänga däri. Han fick även bilar såklart hehe :) ..


ljusen är sånna där batteridrivna elljus som ser precis ut som värmeljus.. hehe..
blandaren är en kökskran från IKEA och bänken, skåpluckorna o glaset hittade vi på fyndet på ikea.

Har gjort spishällen med glas täckt av vanligt solskydd till bilar och därefter klistrat dit
svarta pappersskivor undertill som blir plattor. Det ska bli ljusdioder som man kan tända o släcka där oxå



vasken är en skål från claes olsson och grytor, slevar och hängare från IKEA. "tapeten" från lagerhaus och skåpet är fyllt med bestick, skålar och annat smått o gott. På vänster sida ska även en ugn tillkomma med glas och fläkt.. det var riktigt kul att göra och blev väldans snyggt tycker jag.



tyvärr hann inte kaklet komma upp och inte heller höjningen av själva bänken eftersom den är lite låg. men sålänge satte vi en paketpappersklädd kartong bakom som fick tjäna som tapet sålänge :) .. mer bilder får komma sen när allt är klart :)


lite bilder från arbetets gång osså ;) har massor från själva bygget o innan allt sattes ihop osså, men tyvärr som vanligt inte på denna dator som jag har med mig nere i lund. Typiskt..


på min älskade kottes födelsedag


hade fyllat alla skålar med olika frukter och så hans favvogodis (algrens bilar) i hans egna Algotskål (som han fick av Anna när han döptes) på bardisken... blev så hiiimla lyckat..


kottisen klockan halv 5 på morgonen efter öppnat alla roliga paket.




söte.. var bara tvungen att lägga in detta fotot osså. skulle hålla honom vaken tills vi kom hem så ställde honom upp ur vagnen när jag såg det var på g.. då satte han bara sig på andra hållet och somnade heltokigt sittandes på knä haha..


Vi firade denna helg med mamma, pappa, Lina, Tova, mormor, morfar och farmor hemma i Sibbhult. Där fick han ett riktigt kalas och firade även med sin farmor, farfar, faster och kusiner i Broby. Därefter fick han dessutom paket av sin komis Leon och hans föräldrar. Han har fått så himla mycket fint och roligt som han kan leka med :) .. han e såklart superglad över detta. I helgen har vi även hunnit med att titta på Tina o J:s nya gigantiska hus. Nu sitter jag åter på jobbet och funderar starkt på att sova hehe

Kommentarer
Sandrah säger:

Superfint kök!!

2010-11-02 | 21:12:01
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/
Carro säger:

Vilket fint kök :) Roligt när man gör själv. Leon älskar sitt. Någon dom kan ha länge oxå ju. Förstår att Algot är nöjd.

2010-11-02 | 21:51:24
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Emma säger:

*så duktiga ni är!!!!*

2010-11-03 | 10:26:38
Bloggadress: http://valkommentillminvarld.blogspot.com/
ia säger:

Nämen, sicket flashigt kök han fick (:

Grymt fint!

2010-11-09 | 18:49:51
Bloggadress: http://makethemwonder.blogg.se/
Åsa säger:

det var ett tag sen jag tittade in här hanna! Men vilken superfin och omsorgsfull present Algot fick! Grymt impad av kreativiteten. Förstår inte riktigt hur du hinner med allt, jag jobbar bara 8-timmarsdagar och har ingen familj, men tiden räcker ändå inte till. Kramar!

2010-12-09 | 22:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback