fotofrossa för ovanlighetens skull ;)

i lördags köpte Peo en cykel så vi bestämde oss för att cykla till havet. Hamnade i Hinsholmen och när vi skulle sätta fyr på grillen såg vi att vi glömt tändstickor (typ 2 mil hemifrån).. jag hittade nårra tjejer där på klipporna som satt o rökte så lånade deras tändare.. men grillfan startade inte... bara dog ut om o om igen..Peo cyklade iväg till närmsta affär och mack, men de hade stängt, så någon ny grill kunde vi inte få tag i..  så vi, utsvultna, fick käka potatissallad, fetaost och chips.. o skrattade så tårarna sprutade bara för det var så galet!! Algot kunde dessutom inte vara tyst en millisekund o vi var sååå tröötta! vi såg iaf solnedgången och tog massa trevliga foton.Hinsholmen


fiiiint


Allot
jag :)


testade kameran lite.. det är kul

tjocka kläderna på mig för det var lite kyligt


tog av mig för detta fotot dock :).. kapat benen här för det såg inte klokt ut haha..


 
 
Algot posade för mig lite :)

Kommentarer
Ida säger:

shit vilka fina kort!!! vill ha! tihi.. Allot är ju bara sååååå söt! Gullunge! Ni andra också för den delen ;O) Verkar varit en lyckad utflykt haha speciellt med grillen! det kommer ni att komma ihåg länge! och skratta åt för all framtid, hahaha. Kramiz!

2010-06-30 | 08:21:37
Bloggadress: http://madrida.blogg.se/
Peo säger:

aaah, det var helt sjukt! Skrattade länge o väl! Det roligaste var att jag försökte vara lite romantisk och sa att "om du inte smälter av detta så vet jag inte vad som gör det".. typ. o så funkade nada, haha. Vi skrattade så tårarna rann iaf!

2010-06-30 | 08:55:17
Sandrah säger:

fina bilder :D

2010-06-30 | 20:00:14
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback