Grilla

Dagen har varit superfin.. soligt, varmt och klarblå himmel som hela veckan varit. Min förkylning var ju dock intensifierad med ungefär 200% eftersom jag ansträngde mig så igår under loppet. Därför stannade jag och Kotte hemma o var på lekplatsen här på gården. Algot lekte, jag låg o solade.. härligt!!

På eftermiddagen gick vi o storhandlade. En ryggsäck full och tre skittunga kassar senare var vi på väg hem.. Hade flintastek i frysen som jag tagit upp i morse, så skar den och kokade (så går snabbare att grilla), samt gjorde sallad med fetaost, majs o gurka.. hackade svamp o sparris, packade ner allt tillsammans med potatissallad, korv och lite kex o fika, samt dricka... Peo hade köpt en engångsgrill på lunchen, så den tog vi, plus filtar och en boll o promenerade till slottskogen. Satte oss vid azaleadalen i solen och grillade kött, korv, sparris och champinjoner. Det blev så sjukt gott!!!  Algot hade ätit rå korv och tomater hela vägen dit så han var inte så hungrig haha. han spelade fotboll o jagade såpbubblor istället. Det var hur mycket folk som helst där, som alltid när det är fint väder, kul att titta på folk lite hehe..  Det blev en härlig kväll i solen och värmen. Nu känns det verkligen som  sommar!!























Krylltott ;)




Kommentarer
Carro säger:

Åh va mysigt! :)

2010-06-03 | 23:38:30
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Åsa säger:

Åh, vad det ser härligt ut Hanna! Har kollat in här då och då under våren men varit dålig på att kommentera, skäms på mig! Men jag gillar verkligen ert upphottade kök och väggmålningen i vardagsrummet är ju grym. Du är också ganska rejält grym som pallar göteborgsvarv och blodomlopp. Kram på dig!!

2010-06-03 | 23:39:31
Maja säger:

Åh så gott det ser ut!

2010-06-04 | 00:26:14
Bloggadress: http://mcaria.blogg.se/
mio säger:

Vilka fina bilder! Ser hur skönt ut som helst! Så man ska koka flintan innan man grillar? Låter äckligt på nåt vis haha! Hur länge då?

2010-06-04 | 08:06:16
Bloggadress: http://mmio.blogg.se/
Emma säger:

*Va härligt det ser ut*

2010-06-04 | 08:30:39
Bloggadress: http://valkommentillminvarld.blogspot.com/
Sandrah säger:

Åhh såg ju underbart ut!

2010-06-04 | 12:29:21
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/
Ida säger:

Jag vill också grillaaaa!!! gött att ni har fått lite fint väder också! Mys pys att va i parken! :O) vi har biljetterna till juli nu.. så vi ses snart! kram kram

2010-06-05 | 07:32:53
Bloggadress: http://madrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback