Hejdå "beppen"

När man skriver för så många dagar som i förra inlägget, så händer det ju att man glömmer en hel del ganska roliga saker som har hänt eller sådär. Jag glömde till exempel att berätta att Algot på skärtorsdagen glömde sin napp hos Lina. Eller han rättare sagt kastade den så ingen kunde hitta den. Vi har så länge velat att han ska sluta med den, för vi har sett att han mest lekt med den typ det sista halvåret. Dock är man ju lite svag för hans vilja och dessutom har man helt enkelt inte orkat ta tag i det. NU såg vi dock vår chans. Vi var bägge hos honom och han hade massa släkt o vänner att busa med och få honom att tänka på annat. Såå, vi sa att napparna ju låg kvar hos Lina och den historien höll vi på. Första kvällen utan gick hur bra som helst eftersom han somnade i bilen på vägen hem. Andra fick han stanna hos mormor o morfar när vi skulle till L o C.. då hade han varit lite orolig, sedan har det bara flutit på hur bra som helst. Han var alltså väldigt redo för det hela. Han tog det med lugn faktiskt. Känns härligt att det är gjort, för hans skull... Nåväl, nu blir blöja nästa steg, han är väldigt redo för det oxå, vi tycker bara det känns mer bekvämt att fixa det till sommaren, när han kan springa mer naken och det inte är hela världen att han kissar på sig lite *ler*... varför ska man ha bråttom.. livet har tillräckligt med stress när man blir större, så man kan få ta allt med lite lugn när man e liten :)


november 2009


Kommentarer
Sandrah säger:

Skönt :) Devin brydde sig inte värst när han sluta med napp heller, trodde det skulle bli ramaskri! Haha :)

Devin har vart utan blöja sen jan nu, går toppen :)

2010-04-12 | 11:36:40
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/
Carro säger:

Han är så duktig Algot. Tur det gick smidigt att sluta med napp. Ett bra tillfälle ni fick :) Blöja är väl perfekt att sluta med nu till sommaren. Kommer säkert gå kanon. Och som du säger, varför stressa?

2010-04-12 | 13:53:03
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Carro säger:

Förresten ingen fara att bloggen fått vänta ;) Det är kolugnt! Gillar det nya tillägget mycket Precis vad jag ville ha ju, massa småbilder :)

2010-04-12 | 14:01:28
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Ida säger:

vad stor han har blivit lille kotten. så duktig är han och go som bara den hehe var så roligt att chatta med honom idag! måste vi göra om! och ni måste se till så att han får åka flygplan och hälsa på moster Ida snart! :O) kram kram!

2010-04-12 | 18:04:39
Bloggadress: http://madrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback