Valborg och långhelg

Då har det varit långhelg med superfint väder och ingen tid att sitta vid datorn. Valborg tog jag ledigt från skolan och mös med Algot hela dagen. Sprang efter honom i lägenheten och lyckades klippa lite då och då, så nu har han inga lockar kvar. Tyckte det var dags att korta till det lite och få bort allt svintohår i nacken =) hihi.. han blev hur söt som helst, även utan lockar :)


långhårig ju :)
 
När Peo slutat kollade vi på Cortegen, som firade 100 år, med Veronica, Karl, Maria, Anna och hennes kompis från Örebro. Hade en riktigt trevlig kväll. Tyvärr kom inte kameran med...
 
Första maj startade jag med en långrunda i löparskorna. Jag och Peo hade totalt missuppfattat varann om när vi skulle vara i Gråbo så jag lät dem sova till kl 12.. o han hade bestämt med PM kl 11.40... ojoj.. vi skyndade iväg och var där lite innan 2. Leo och Algot leker riktigt bra tillsammans nu :) så kul att titta på dem! verkligen två tuffingar i full fräs. Jocke, Linda och Erik kom osså lite senare, det blev grillning o snack o grogg hihi.. hur trevligt som helst!!! (förutom att jag fick värsta allergiattacken - konstigt nog inte förrän vi gick in - och såg helt drogad ut sedan, o kände mig rätt sådan osså..) spelade iaf även nåt roligt spel där tjejerna klart vann  mohaha.. tack för trevlig kväll!!

Kamerabatteriet tog slut vid 5.. illa .. den har krånglat endel på sistonde så det har blivit dåligt med foto.. vi måååste få tummarna ur och bestämma oss vilken kamera vi ska köpa ...









Lördagen blev inte mycket gjort. Satt i solen och njöt, städade, tittade på två filmer, "monsters vs aliens" ..ganska rolig faktiskt och "Yesman" som var helt galen! jisses vad jag skrattade! den var bland de bättre jag sett på länge. Typiskt hans filmer, men ändå så tokroliga skämt ibland!

 

söndag var det babysim, sedan shoppade jag och Algot medans Peo spelade pingis. Jag köpte två tröjor att springa i (var i stort behov av några bättre) och ett par bra strumpor att ha på varvet me.. kanske gör gott för mina fossingar =) ..


den ena nya tröjan, samt strumpor :).. den andra tröjan e rosa från north bend, men denna nike satt helt klart bäst.. brukar väl heta "man får vad man betalar för".. struporna - seger, 119 spänn, satt även de som gjutet! =)

sprang sedan 1 mil. Hade jätteont i halsen så vågade inte fortsätta. Algot började osså bli lite sämre mot kvällen. Vid två på natten vaknar han och skriker som en tok.. jaha, 39 grader visar termometern. Det var bara att förbereda sig på en dag hemma. Idag har han sedan haft runt 40 grader hela tiden. Bara suttit på soffan för jag har inte fått lämna honom en sekund. Har lyckats få i honom en flaska välling och två munnar glass.. kom förresten på kl 10, att vi hade föreläsning idag.. inte helt kul att missa, men vad gör man.. Framåt eftermiddagen gick jag ner till konstmuseet och inspekterade för att få lite idéer och sedan åkte vi till backaplan för att storhandla med Peo när han slutat (behöver ju bärhjälp nu när man inte har stora vagnen längre)..


hmm, vad ska jag göra med alla dessa "beppar"
















vill ha alla ju

vill man så kan man!!


 


Kommentarer
Daniel säger:

haha.. 3 nappar på samma gång. Det var ju bra ;)

Wanda har klarat att ha en HEL napp i munnen samtidigt.



Såg också "Yes man" häromdagen och jag håller med. Den var bra men vi hade nog lite för höga förväntningar så den blev inte så bra som vi hoppades på. Finns många Jim Carrey som är bra, tyvärr är inte denna en av de bästa.

2009-05-05 | 09:04:12
Bloggadress: http://danielberntsson.blogspot.com
Carro säger:

Haha, gud så söt Algot är på sista bilden! Inte illa att han ens lyckades :) KRAM

2009-05-05 | 18:00:50
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Sandrah säger:

haha va sööt på sista bilden

2009-05-07 | 13:57:39
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback