Girls night out

forts från förra inlägget med förra veckan...

Hann städa lite o tvätta o gå på stan innan fredagen kom och det var dags för fest ..igen.. hihi.. denna gången tjejkväll hos Johanna. Hon hade tagit examen och fyllt år så fira. Hon bjöd på färsk lax, nypotatis och nån gräddig sås.. helt sanslöst gott! tre rätters middag var inte dåligt alls det :).. vi hade skitkul verkligen. Johanna bjöd sedan på shots och vin och annat gott, vilket resulterade i att det blev ganska sent.


Vi käkar lax... Anna, Anna, Maja, Evelina, Malin, Emmie och Johanna 
 



precis ätit efterrätt.. päronhalvor med smält after eight och glass



Johanna, Hanna och Anna haha

Vid 1 åkte Anna o Anna hem, resten ut på stan. Först till Locatellis. De stängde 2 (vi stannade tills vi blev utslängda vid 2.30 dock haha).. Malin kände bartendern så han bjöd oss alla på shots.


precis kommit till Locatellis




Gatumusikanter stod o spelade, så då får man ju stanna o dansa lite :)

Vi begav oss sen till Orgia, där det var ganska lite folk, men efterhand allt annat stängde så blev det proppfullt på detta pyttelilla ställe. Vi parkerade oss iaf uppe i den höga delen, i tronen och blickade ut över folket hihi. Det blev massa skojjiga foton vill jag lova. Vid 3-4 tiden så tänkte vi bege oss hem, men några galna killar köpte hinkar med champange och cider och bjöd alla som ville ha. Så vi festade vidare o ångrade det inte en sekund, för det var nog roligast de sista timmarna. 5 stängde de, men slängde inte ut folk så vi fortsatte dansa tills musiken stängdes vid 5.30.. stod på gatan o dividerade ett slag med lite folk om det blev efterfest, men kom tillslut fram till att vi var rätt trötta och det kändes rätt skumt att det var helt ljust ute ju hihi. Hemma 6 och trillade i säng, för att bli väckt en timme senare av min Kotte =) haha.. jag gick inte upp då dock!! Helt galet rolig kväll/ natt! blir oftast ännu bättre när man inte har några förväntningar.. vi hade inga planer på att gå ut o allt det där, när vi åkte till Johanna, o trots mitt inte helt passande klädval (var lite väl varmt att ha när man går ut, samt inte så vidare snyggt för det ändamålet) så kunde det inte blivit mer lyckat..ojojoj..




gott


Maja undrar om hon har tillräckligt med dricka :D haha


















Skål!


04.36..this is us



Lördag = match mellan Sverige och Danmark... NO COMMENTS! var så förbannad så det går inte att beskriva..gick iaf en lång härlig runda på 2 timmar och gjorde sedan en sagolikt god middag, bestående av hemmagjord potatissallad, grillad fläskfilé och sallad, hade en mysig dag med mina killar.


Algot o Peo tog en paus under promenaden

middagen, mums

Söndag blev det sista babysimmet för denna gång och sedan röstade vi. Handlade lite och gjorde pizza på kvällen. Jag sprang oxå! Första träningen sedan Gbg varvet. Jag tejpade min tå där nagel saknas och hade Peos skor. Det gick faktiskt bra. 5 km. Gott att komma igång igen. Har saknat det.


stolt när man får medalj ju :) hihi..

Kommentarer
daniel säger:

Haha, vilken söt medalj. Fick inte pappa någon?



Härligt med festande. Nackdelen är bara att det har en tendens att bli sent/tidigt.

2009-06-08 | 22:14:17
Carro säger:

Gud så söt han är på sista bilden med medaljen! Ser så stor och stolt ut! SÖT SÖT SÖT!!

2009-06-08 | 22:45:48
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback