Nytt

Var på stan idag, alla tre. Köpte en rolig leksak till Algot. Det var typ piano med massa roliga knappar och djur och annat man kan trycka på. Han älskar den. 



Osså har vi köpt en ny vagn. Det blev brio igen =).. Denna gång med 3 hjul och så sittvagn förståss. Känns inte lika viktigt vilket märke, modell o sånt, som det gjorde när vi köpte liggvagnen.. nu tänkte vi mer på bekvämlighet och att den var mindre, men det slutade trots det med en Brio. Algot sitter bra i den och den är stabil samt att man kan gå långpromenader utan att det blir jobbigt. Gillar inte att gå med sånna vagnar med pyttehjul som åker åt alla håll, det går bra nån enstaka gång, men absolut inte varje dag. De är kanske bäst i centrum när man inte har mycket plats att röra sig med, men inte till så mycket annat... Det är även så himla bra med lufthjul och fjädring, som jag är van vid =). Ett regnskydd blev det oxå.. orkar inte ta foto på den nu så jag hämtar ett på nätet sålänge.  


Kommentarer
Daniel säger:

Shit vilket oväsen han ska föra med det pianot. Ni får förklara för honom att han bara får en viss mängd batteri ;) Nej, men den ser rolig ut.



Vagnen ser ju cool ut. Storlek gör skillnad ;) Den ser ju smidig ut iaf. När man fäller ihop, gör man det på bredden oxå då?



Ps. Tack för kommentarerna! Uppskattas! Ds.

2009-01-17 | 20:23:00
Bloggadress: http://danielberntsson.blogspot.com
Hanna säger:

haha ja jag ska göra det :).. max 10 minuter om dagen får han.



ja jag hoppas det ska bli lite smidigare att köra med denna. 6 kilo lättare än förra är den oxå, så känns bra. Nej fälls inte på bredden oxå, bara rakt ner så att säga :)



tack själv för kommentarer..alltid skoj

2009-01-17 | 20:26:47
Bloggadress: http://kompez.blogg.se/
Sandrah säger:

Jättefin vagn!

2009-01-17 | 20:41:41
Vickan säger:

Vilken snygg vagn.Wanda har med fått ett piano med det är inte så tangenter. Tack för alla kommentarer. Du är en pärla som tar dig tid. Tyvärr gör ju ingen annan det som läser vår blogg så man tappar lusten att skriva. Ska försöka tänka positivt vad det gäller räckmackemänniskorna. Det är bara så svårt när de typ slänger saker i ens ansikte. Men de är inte värda all energi. Ha en fortsatt trevlig helg. PS. Du är så snygg i din frissa och din färg.

Kram

2009-01-17 | 20:58:22
Bloggadress: http://danielberntsson.blogspot.com
MLE säger:

WOW vilken cool vagn, nu blir han en riktig rockare!! Hoppas att ni haft en bra helg-MLE

2009-01-18 | 11:22:06
Bloggadress: http://livetfranminsida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback