skärgården

i fredags var vi lite på stan. Algot pratade med en massa folk =) hihi.. han var på strålande humör. På kvällen kom Fredrik och grillade med oss och vi kollade på film o snackade.

lördags var det babysim. En undervattensfotograf var där denna gång och tog foto på de som ville. Vi fotade självklart Algot och det blev skitroliga bilder. Får hem dem om ca 2 veckor. Annars fick bebbarna idag dyka utan att vi höll i dem. Algot tog det hela med ro. Han är värsta vattendjuret  (efter att ha varit dörädd för vatten när vi började ju!)... var en rolig omgång iaf.. Efteråt så promenerade vi en bit i det fina vädret och åkte till Backaplan för att käka en enorm kulglass. Det var som en hel middag. haha.. men gott i värmen iaf. Köpte lite gottis me och därefter bar det av hemåt. På kvällen tittade vi på Fool´s gold, som jag verkligen rekomenderar .. jisses vad jag skrattade!!! längesen jag såg en så bra film =)



söndagen gick vi upp tidigt och stack till stan och handlade lite fika. Därefter bar det av till Saltholmen och hoppade på första bästa färja ut till öarna.. det blev Brännö denna gång. Kom i land och började promenera efter majoriteten. Hade ju ingen aning om var vi hamnat och därför visste inte vart vi skulle gå för att komma till ett bad =).. iaf så gick vi, och gick, och gick.. varmt var det och Algot blev mer o mer hungrig.. men vi kunde ju inte släppa siktet på allt folk så vi fick hänga på. Efter sådär 25 min promenad kom vi äntligen fram! varmt, svettigt och hungrigt. Vi slog oss ner på vår filt i sanden och slängde fram mat till både oss och Algot.. haha.. men det var iaf en riktigt härlig plats vi kommit till. Algot och jag gick lite i vattnet för det var grunt och alldeles ljummet. Vår dag gick annars ut på att underhålla Algot och se till att han inte stoppade sand och snäckskal i munnen =).. han somnade sedan typ en halvtimma och då kunde vi pusta ut lite. Det var en superhärlig dag på stranden! det måste göras om...men nästa gång ska jag ligga på gräset så algot kan krypa som han vill. Gick tillbaka till båten i god tid och tur var det, för kom en direktbåt som gick 10 minuter innan den andra.. så vi ställde oss längst ut och njöt av utsikt och svalkande vind =)..När vi kom hem såg vi att vt var röda som kräftor bägge två. Algot hade vi skyddat så gott det bara gick. Han hade fått pytte pytte lite färg på armarna dock, förmodligen när han suttit i vagnen och sträckt ut armarna utanför kanten...hädanefter blir det långärmat för lilleman

    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback