Agnes

Idag somnade vår gammelfarmor in, goa Agnes.. Hon har verkligen alltid funnits hos oss, varit med på kalas och varit med om många födslar och bortgångar i släkten.. Hon var alltid pigg o det var rikligt med krut i den tanten...fram till hon var 92 eller 93 brukade hon åka bussen nån mil in till stan och handla ensam eller gå på nåt kul..bodde själv i sitt hus oxå så länge..
 
Hon la av att äta för någon dag sedan och i och med jag är hos mamma o pappa i Skåne nu så hann jag följa med hennes barnbarn (min mamma, moster och morbror) igår och säga hejdå. Vi satt hos henne ett tag och det känns skönt för henne att få lämna oss nu. Hon har levt ett långt och händelserikt liv. Varit med om två världskrig och levde ju tillochmed när Titanic sjönk.. 1910 - 2010... ett tomrum lämnar hon såklart efter sig och vi kommer sakna henne.. R.I.P farmorAgnes!

från när vi alla var o hälsade på henne i julas.


Nyår

2009 är förbi. Veckan efter jul tillbringades i Skåne, lite skolarbete, mest vila, träning och försöka må lite bättre. Peo var uppe i Göteborg och jobbade ett par dagar och kom ner lagom till nyår. En dag tidigare kom även min älskade tvillingsyrra hem från Madrid med sin Carlos. Nyårsaftonen spenderades, likt julafton, hos Lina och Jonas i stan. Nu var Tova oxå hemma, så hon och Algot kunde busa som tokar hela kvällen. Algot tycker så mycket om sin kusin. Alec, Linnea och Thomas, Ida och Carlos var också där, så det var fullt hus. Det blev en hel del rockband och vanlig gitarrspelning under kvällen och även parspel eftersom det faktiskt bara var par där efter Thomas gått vidare till annan fest. På tolvslaget var vi ute på stora torg och firade med halva Kristianstad som samlats där hihi.. väldigt väldigt trevligt förutom att de började smälla väldigt intensivt i gatuhöjd och Algot blev skiträdd, men vid det laget, i typ -10 grader , så frös jag kopiöst i mina tunna strumpbyxor, så vi begav oss tillbaka in.. Algot somnade sedan inte förrän halv 2.. galning hihi.. en fin start på nya året trots att Algot hade astma hela dagen.


finklätt ska det va :)

Tovisen


Thomas o Jonas efter diskning :)


spelar


rockband :)
efterrätt


Alec, trollkarl, visar barnen korttrick :)


Alec och Linnea
bita i näsan hhaha


hos mormor o morfar o fikar..


Em o Anders på besök.. Em var hemma från Umeå över jul så då får man ju passa på att ses :D


Blev ett nytt generationsfoto.. Algot, jag, mamma, morfar och gammelfarmor.. 5 generationer.. i år fyller Agnes 100, morfar 76, mamma 51, jag 26 och Algot 3


Wilhelmssons

Efter en lång vistelse i skåne begav vi oss sedan hem med tåg, på söndagen den 3e. Kom hem och hann mest käka lite och sedan sätta mig vid datorn för att börja jobba med projektet igen. Hela natten. Skolan dagen efter, i ett kallt, snöigt Göteborg!