Alicante 2011

SOL. VÄRME. AVKOPPLING....
30 grader och hur skönt som helst i havet, plus god mat och en och en annan drink/öl.

  
hålla handen med Tova

 


första kvällen på plats i privata poolen :)


finaste Linis med sina nya dreads.. så underbart snygga, precis som hon


o så finaste Ida osså! <3


Tova fyllde år samma dag vi kom (17 sept) så blev kalas såklart


Tovis och Jonas

 







simpuffar for the win! :)


sötis


finaste mam


Totten leker med giraffen han fått av sin mormor o morfar o vattenpistol av Ida


frukost i poolen :P






paps


Coveta fuma utsikt






snyggaste minen :P... jag bakom kameran mest så blev typ inga bilder på mig hehe





Peo fyllde år så lite kalas för honom oxå (21 sept)






Mormor och Morfar firade även sin 55 åriga bröllopsdag (22 sept) så då blev det ytterligare firande.. champange osv..



Sen fyllde även Carlos år dagen efter vi åkt hem så de skulle fortsätta ner söderut på en weekend på spa och hotell.. vi firade honom kvällen innan vi åkte!  

det togs ca 900 bilder, mycket på lägenheterna som mamma o pappa tittade på att köpa, men jag visar bilder på den det blir sedan istället. Även på Gran Alacant som är byn där de nog kommer landa.. men men.. kan hända det kommer lite fler foton från resan i övrigt när jag orkar.. mycket är det ju dock havet och poolen och huset man är vid bara för att man bor så underbart... dessutom tar man ju inte med en dyr systemkamera när man går ut för en tinto de verano på en bar, shopping eller för en dag på stranden..


Bättring?

Har varit yr ett bra tag. Varit nära att svimma flera ggr och supertrött. Detta även när jag e mitt i ett träningspass, börjat gäspa och kroppen inte varit alls lika alert som vanligt. Dessutom så mycket myrkrypningar att inte kunnat sova. Allt det plus att jag sökte precis för samma symtom för ett år sedan utan få svar fick mig att gå till läkaren igen för någon vecka sedan. I tisdags fick jag sedan svar att jag hade lågt blodtryck och B12 brist samt annan vitaminbrist så nu är det till att knapra några till tabletter om dagen. Ska bli skönt att få energi igen, hoppas det funkar bra!

    
















Hurra hurra idag är det din födelsedag!



nykläckt


1 år


2 år


3 år



GRATTIS ÄLSKADE ALGOT PÅ DIN 4ÅRS DAG!!!!!!


Nyheten...



Så då var det några dagar sedan vi gemensamt bestämde gå ut med det offentligt. Det är inte så att detta kommer plötsligt eller är något vi inte tänkt genom. För de flesta alltså ingen chock eftersom det varit slut redan under lång tid, men vi valde nu att det var dags att göra de sista stegen i uppbrottet då båda är redo. Vi är så tacksamma att all familj och vänner är så stöttande och förstående för vår och Algots skull. Detta kommer bli bra även om det såklart är jobbigt ibland. Vi är vänner och pratar mycket, har gjort hela tiden. Letar lägenheter tillsammans att byta med denna fina vi har. Jag är ganska kräsen. Vill ha en central med rum till Algot och gärna fin gammal med trägolv och stuckatur. Jag vill inte bara "nöja" mig med något, inte just nu. Jag vill ge mig själv och Algot trygghet och hemkänsla. Algot är förståss prio ett. Vi ska göra allt i vår makt för att detta ska bli så "lätt" som möjligt för honom.




Så nog om detta för alla er nyfikna där ute..


I övrigt händer inte sådär jättemycket. Jag söker jobb o läser... och tränar, Fast inte just nu för jag har såklart åkt på en feteförkylning igen.. Imorgon fyller min älskade underbara 4 år.. det är häftigt! han bara växer och växer och blir goare och goare. Kärleken till sitt barn går ju bara inte att beskriva. Vi ska bara fira han lite imorgon och kalas blir det lite senare i skåne och sedan med hans kompisar här uppe.


Präktigt eller :P

Idag hämtade jag Algot på dagis redan vid halv två. Bestämt sedan innan var att Leo, Algots bästa vän på dagis, skulle följa med hem och leka. Så de väntade klart i dörren när jag kom och skrek av glädje. Fröknarna sa att de inte pratat om annat hela dagen hehe..

Det blev klart massa fix med batteri till alla racerbilar och så skulle det bli tävling.. Leo hoppar upp o ner och tycker det är så bäst att han ska få ha blixten Mc Queen och säger nöjt : "jag kommer vinna!! yeah!!" varpå Algot utbrister : "Det viktigaste är inte att vinna Leo, det är att ha kul!" hahahaha...

 så här brukar han inte säga, utan han brukar vara den som säger att han kommer vinna så kände att det var mina egna ord som pluppade ur sötnosens mun och jag kunde knappt hålla mig för skratt!! haha.. funderar på om det är alldeles för präktigt att lära honom sånt, fast det e strunt samma.. Så tycker jag det ska va, så det så! Min gosegubbe.. nu ska jag sätta mig i tv rummet och lyssna på deras snack om djungelboken. De e så goa o roliga att lyssna på! .. Mer riskaka önskas, got to go! :)


rödtott

När jag var i skåne tog sig lina tid en hel förmiddag att göra vid mig i håret.. En riktig genomkörare, med avfärgning, ny färg, hårbottenmassage, hårinpackning, färgning av ögonbryn, klippning och sedan även ett par slingor av extra hår för att få in annan färg och tjockare hår.. blev sååååå nöjd!! Min Lina är bästast i världen! :)
Algot var hos sin faster och lekte med sina kusiner hela dagen och ville inte hem när jag hämtade honom sen hehehe..

Nu är jag iaf RÖD! :) roligt med förändring

         
avfärgat nästan blont hehe..                                     klart :)


hur hinner man med allt?

ja det kan man fråga sig.. man vill verkligen hinna blogga, men allt annat tar ju så förbannat mycket tid och energi så det finns ju ingen över när man väl sätter sig ner framför datorn. Det har varit händelserika veckor. Har försökt få in en presentation, en uppsats och tillslut oxå friggeboden i totalt färdig version (vilket är en enorm lättnad!!) ..

Jag har oxå hunnit med att vara på 30 års fest hos bästa Maja som jag inte har hunnit skriva om..




Mia sov hos mig o vi hade en super mysig helg med massa tjejsnack :)


Malin, Johanna och Emelie hade alla åkt långt för att vara med på festen :)






Söta födelsedags tjejen :)




och så förståss, vi har varit i Alicante igen.. samma hus som 2009. Heeelt underbart väder och även om jag hade lite läxa och fick jobba någon dag, så var det avkopplande och välbehövligt.. Från Malmö flög vi, jag, Peo, Algot, Lina, Jonas, Tova, mamma, pappa, mormor och morfar. Väl i Coveta Fuma väntade min älskade syster o Carlos som hade bilat från Madrid. Veckan gick lagom fort. vi hann med massa massa bad i den privata poolen och solande blev det förståss en hel hög med osså.. var iväg någon dag o handlade mat och någon timma ägnades åt klädshopping, annars var det mest god mat, gott sällskap och lugn o ro. Självklart badade vi i det helt galet varma havet osså!! På tisdagen och torsdagen hade mamma o pappa bokat tider med olika mäklare för att titta på hus och första omgången följde jag med. Skitkul att se lite olika varianter av boende och hur de skiljer sig mot sverige..





På torsdagen var jag dock mer sugen på att ligga på stranden och bygga sandslott med Algot. Ska bli kul och se vad de får för sig att köpa tillslut. Kanske blir det en och en annan semester mer i Alicante :)... På torsdagskvällen åkte Ida för att prova bröllopsklänning med mig, Lina och mamma som smakråd. Var en mysig kväll med alla tjejerna i familjen samlade.. inte ofta man gör nåt alla tillsammans.. hon var sååå fin i typ allt hon provade och jag längtar tills jag ska få se henne i den på stranden på Mallorca nästa år... eller var det nu blir sis ;) ingen press :P...

O så med träning och sånt.. det går faktiskt ok. jag håller mig till mina 2 ggr per vecka plus promenader och andra sysslor.. Som att veckan efter alicante stannade jag i skåne och målade mamma och pappas vardagsrum på ovanvåningen.. o hela veckan i alicante så körde jag hårda vattengympa pass (med alla som ville vara med, vilket blev typ alla utom morfar o pappa en dag och fyllde poolen ganska rejält där vi hoppade omkring).. I vilket fall som helst så står vågen på -10 kg och jag har inte så många kvar till där jag var 2009.. en galen känsla av välbefinnande lägger sig över en när man tränar och när man ser skilland på våg och måttband och kläder.. -8 cm på höften och känner mig redan så mycket vackrare och gladare.. Dessutom gör coachen en liten del i att jag börjar känna mig lite gladare och på väg åt ett bättre håll...

Nu ska jag lägga all min tid att göra klart min sista lilla kurs så att det absolut bara är exarbetet kvar.. dessutom ska jag såklart söka jobb!! heja heja mig!

(ps. fler bilder kommer)