Hammerfall

var på koncert igår på Liseberg. Det blev ju jättefint väder på kvällen så vi bestämde oss för att knalla dit. Vi promenerade ner och köpte varsett säsongskort så nu kan vi traska in där så mycket vi vill =).. vi satte oss och tittade på folk en stund och sedan köpte vi varsin stor glass, Peo mjukis och jag tre kulor.. var hallon/lime is, dumle och jordgubb.. smaskens. fast som vanligt så orkar jag inte ens hälften. Fick ge resten till Ola som vi träffade vid stora scen lite innan 8 .. kl 8 började Hammerfall spela. Skitbra var det. Längesen man var o tittade på nån som spela. Saknar sånt lite faktiskt.. men men. De spelade inte champion o living in victory vilket jag hade hoppats på.. men avslutade med en riktigt bra Hearts on fire =).. galet vad ont jag hade i ryggen efter att ha gått o stått så länge. Bebis kickade på rejält av alla höga ljud osså. Efter spelningen gick vi till ica för peo skulle klart ha något att dricka.. som om jag inte gått tillräckligt.. När vi sedan kom tillbaka till korsvägen så gick bussen framför ögonen på oss och det var en halvtimma tills nästa skulle gå.. så jaha.. promenera hem oxå då.. tårarna rann så ont jag hade. Det var helt galet. benen ville bara inte röra sig mer. När jag kom hem så slängde jag mig i stolen framför datorn o flyttade mig inte förrän jag skulle sova. Jag sov riktigt dåligt oxå. Var gång jag vände mig så vaknade jag av smärtan. Men jaja.. idag har jag därför tagit mig med mycket svårighet från sängen, till datorn, ut på balkongen.. det är ungefär vad man klarar av.. förresten kom ritningen idag med posten så nu ska jag börja göra en skiss över huset som ska göras om. ska bli skoj.. får väl ta o försöka stå så pass länge nu så jag kan göra mat till peo kommer hem.. isch.. vet inte vad jag ska göra för mat heller.. denna dag skulle man stannat i sängen!


En dikt

Hittade ju min absoluta favvodikt på internet när jag satt o tittade runt lite. Den förklara så bra hur man känner sig när man förlorar någon närstående.


Stop all the clocks, cut off the telephone,
Prevent the dog from barking with a juicy bone,
Silence the pianos and with muffled drum
Bring out the coffin, let the mourners come.


Let aeroplanes circle moaning overhead
Scribbling on the sky the message He Is Dead,
Put crepe bows round the white necks of the public doves,
Let the traffic policemen wear black cotton gloves.


He was my North, my South, my East and West,
My working week and my Sunday rest,
My noon, my midnight, my talk, my song;
I thought that love would last for ever: I was wrong.


The stars are not wanted now: put out every one;
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood.
For nothing now can ever come to any good.


W. H. Auden


Jag älskade den från första stund, när jag hittade den i min engelskabok en lektion.. många känner igen den från att de läser den i filmen "fyra bröllop och en begravning"

Regn och en spelning

Igårkväll åkte vi och tittade på vagnar. Första gången det lyckats vara öppet =).. vi är så sugna på en brio i beige eller en urban jungle i olivgrönt.. men har inte tittat färdigt än. Peo vill ha med 4 hjul och jag med 3.. Emmaljunga har också en fin olivgrön...

Idag har jag inte gjort mycket alls. väntar på att ritningarna ska komma med posten så jag kan börja rita på ett förslag till villan jag ska planera om. Sålänge sitter jag mest vid FL och blogg o annat. Hade det varit fint väder kunde jag ju suttit ute på balkongen och solat lite, men det REGNAR jue!! förbaskat me! .. så jag får nöja mig med att titta ut på de som spelar fotboll i regnet o önska att man själv fortfarande spelade. Hemskt vad jag saknar fotbollen ibland.. träning, vänner, match, spänning, KUL!

Ikväll spelar Hammerfall på Liseberg. Jag vill dit! men det regnar ju och vi har inte så mycket pengar .. så det känns onödigt att lägga över 100 spänn på inträde för en timme. Om det hade varit fint väder hade man ju kunnat passa på att sitta o fika titta på folk och spelat lite på hjulen när man ändå är där inne.. egentligen skulle man väl passat på att köpa säsongkort, men det är ju ännu dyrare!.. vad gör man?

så jaja.. har precis ätit underbart goda pannkakor med gurka, ost och jordgubbar.. jag vet att det är en skum blandning, men mina cravings är helt tokiga nu för tiden.. igår blandade jag creme fraiche o ost med socker o åt till mina crepes som var fyllda med köttfärs.. peo var tvungen att ta kort.. han tyckte det var lite komiskt =)

Lite mer om gårdagen o så idag

Såå igår efter jag skrivit så begav vi oss till Ullevi för att titta på derbyt IFK Göteborg (våra kära änglar) mot Gais. Det var helt utan att överdriva, HELT SJUKT med FOLK... spårvagnen från korsvägen till ullevi var så full att folk kom inte på.. utanför ullevi var det sedan självklart ännu mer packat.. glada var vi som hade förköp och bara kunde smita förbi den kilometerlånga kön till biljettkassan och tassa in till våra platser. Vi satt väldigt nära planen på en långsida. Vilken upplevelse det är att vara på ett sådant ställe bara. O vilket drag det var på klacken =).. men men.. matchen då da.. den startade 19.00.... men inget vidare alltså. Änglarna hade en dålig dag måste jag få påstå.. det var inte mycket till farliga situationer alls. Gais hade ett par riktigt farliga chanser, varav ett skott i ribban precis vid krysset. Andra halvlek var klart bättre än första, men saknade målen.. blev ett tillslut till våra änglar på straff. Det var många glada och många inte så glada på läktaren då vill jag tala om.. Två gubbar som satt bredvid oss som vi tänkte nog har hejat på sitt kära Gais sen 1900 - frösihjäl skrek diverse gejor till domaren och sedan varenda gång något hände skulle de ha straff till Gais.. jag o peo hade så oerhört roligt åt dessa att vi glömde matchen ibland.. likaså hade Gais väldigt roliga hejarramsor som de vrålade ut o jag skrattade gott..deras klack var mittemot där vi satt så vi hörde den bättre än änglarnas kör som var på samma sida som vi satt fast en bra bit bort.... härlig stämning och sjuhelsikes vad kul att titta på fotboll igen.. var så länge sen sist! vi hade en skitbra kväll.. såg att Helsingborg me lyckades bra i sin match =).. hade gärna sett den me! lite mer mål där.. Jaja.. bebis var helt galen av alla ljud. Var igång hur länge som helst.. och varje gång någon tutade så började den igen..

men men.. efter matchen så promenerade vi hem.. såg spårvagnarna var så fulla att det såg ut som en komedifilm. Väl hemma käkade vi kebabrulle från Mossens pizza.. vi hade ju inte ätit för det hann vi inte innan. men jag har klart börjat tycka allt som har med pizza att göra är skitäckligt så fick ner lite mindre än hälften och sen fick de vara bra... var väldigt trötta, ja o Putte, sen.. så vi slängde oss i säng o mysade med att ligga o känna efter bebis som var i full gång igen.. Peo fick sin första knuff !! =)... perfekt dag för det tyckte jag =).. som jag väntat på att han me skulle få känna o så får han känna på vår dag =)..sååå kul..

Idag sitter jag med ett nytt projekt. Ska rita om en villa till min pappas fd arbetskompis som flyttat från skåne till södertäjle. Det ska bli kul, men det är lite nervöst också att jobba med sitt första riktiga projekt. Vi får se vad det blir av det.. ikväll funderade vi på att åka o titta på vagnar. Har inte blivit av fast vi skullat göra det flera dagar.. i lördags ringde Fredrik o ville käka på subway precis när vi var på väg till stan o vi ville inte tråka ut honom med att gå o kolla vagnar.. nog inte hans intresse precis =).. så vi kollade bara på kavaj till peo.. måste ju vara finklädd nu på nya jobbet o allt.. sen söndags när vi kom till affären så var det klart stängt för det var pingstdagen typ.. jaja.. så så är det..

Vår dag

Idag är det den 28e maj. För exakt  7 år sedan befann jag mig i Badgastein i Österrike, där spenderade jag tio dagar med klassen. Det var vi i 9A på Göingeskolan som åkte tillsammans med 5 andra klasser i Sverige innan vi slutade högstadiet. Vilken underbar resa det kom att bli. Detta var den första dagen efter vi åkt buss ner. Jag och Åsa (min bästa kompis för tiden) drack oss för första gången redlöst fulla.. inget som jag är den gnutta stolt över men så var det. Det var disco på stora hotellet och vi var ute o röjde. I Österrike får man ju köpa sprit när man är 16 vilket vi uttnyttjade i fulla drag. Men men.. detta är inte det viktiga.. det viktiga ligger i att jag var så oerhört kär i en klasskompis som jag desperat försökt fånga i 3 långa år, men som varit för blyg för att visa att han kände detsamma för mig.. vid denna tidpunkt visste jag dock att han gillade mig oxå eftersom vi varit på bio tillsammans o träffats hemma hos honom helgen innan o tittat på film mm.. denna kvällen, den 28e kom så att bli Kvällen med stort K. Den som jag väntat på.. en chans att ta steget till att bli mer än goda vänner...  En full jag som vågade lite mer, gick helt enkelt in på han och hans kompis hotellrum eftersom Åsa låg o spydde ner vårt..  la mig i sängen bredvid honom, denna söta, taniga, mysiga, underbara kille som jag ville ha. Vi låg där, höll om varann, kysstes och så hade jag då fått honom tillslut.... Min Peo!!!  =)..sen var det omöjligt att skilja oss åt.. 

Nu är det alltså 7 år sedan. Samma datum för 3 år sedan satt vi på Åhus strand, åt jordgubbar och myste på en filt. Då frågade Peo om jag ville dela livet med honom och jag svarade JA. Förlovade oss med de finaste ringar. Idag är det återigen detta speciella datum.. här sitter jag och skriver och tänker tillbaka.. i min mage ligger vår enormt efterlängtade bebis och sprattlar.. vi har stått vid varandras sida länge nu. Funnits för varann i vått och torrt. Vi har haft medgångar och motgångar, vi har skrattat och gråtit. Tillsammans har vi mist fina vänner, släktingar och vårt första barn i magen,  men vi har också vunnit nya vänner tillsammans, klarat av många hinder och funnit lycka. Vi har rest, flyttat och blivit starka, vuxna tillsammans. vi har glädjts åt varandras framgångar, jobb och skola, stöttat. Efter dessa långa och många år har vi fortfarande varann. Det starkaste av alla band finns mellan oss och kärleken lever kvar som aldrig förr. När jag först mötte Peo, en 13årig liten kille med humor och vänlighet, när jag föll för honom... visst tänkte jag att det var nåt speciellt, men inte kunde man tänka sig att ens allra första kärlek skulle vara sin livs kärlek!  Jag älskar min Peo så mycket och jag hoppas vi kommer ha varandra föralltid!



Nu är skolan slut

I torsdags fick jag kritik på mitt projekt.. det gick väldigt bra tycker jag. Skitbra kritiker 2 av de 4 iaf.. och fick bra respons på förslaget... så skönt att det är över!
Igår var sista dagen. Jag käkade kårlunch med vännerna för sista gången antagligen på väldigt länge iaf. Sen var det sammanfattning av kursen och lite mingel. Därefter sa sa jag hejdå till så många jag kunde... många kommer man kanske inte se igen. Tråkigt som tusan är det ju. Så få som kommer från stan och många väljer nu att flytta till andra ställen för att läsa vidare eller ta sabbatsår. hoppas dock jag kan träffa de flesta igen.. =) .o sjävklart mitt goa gäng även om ena nu åker till Taiwan o en till Australien. har jag ju två goa tjejer kvar i Götet iaf =).. .Iaf så hade Emelie bilen med sig så hon skjutsade hem mig med alla saker så jag slapp släpa dem.
 
Städade lite och började med maten. Ola kom vid 7 och vi käkade bakad potatis. Sen var det nostalgiafton med alla gamla mariospel .. skitkul! Klippte Ola men apparaten dog mitt i så kunde inte göra färdigt.. hoppas han fick de snyggt sen =)...de festade på lite dåligt tycker jag dock =) haha.. Han gick vid halv ett och då satte jag mig vid datorn en stund o fixade. Peo somnade på ca 3 minuter..

Nu har jag lov.. känns tomt att inte ha nåt att göra på tre veckor.. men ska nog bli riktigt gött..bästa vännen kommer ju upp till mig 12e till 17e .. fy fasen va skoj de ska bli! Idag vett i tusan vad som ska göras.. funderar på att kolla ut vagn. behövs ju beställas 8 veckor innan man vill ha den och sen vill man ju att den ska ha kommit ifall ifall bebisen känner för att titta ut tidigare.. man vet ju aldrig... o det tar ju säkert ett par veckor att bestämma sig nu osså.. vi har redan sett ut en underbar vagn från brio, men den e lite väl tung och dessutom dyr. Kollat mycket på urban jungle me.. men den e kanske alldeles för liten

På måndag blir det fotboll - fy fan va jag längtat .. det var så längesen jag gick på match. Hoppas vädret håller uppe bara så man inte får sitta i ösregn.. Firar 7 år tesammans på måndag så firar med att gå på Ullevi =).. förlovade i 3 år redan.. hihi... gått snabbt.

Snart klart

Sen i onsdags har jag suttit minst 12 timmar om dagen och gjort mitt projekt. Det har varit tungt och vilket slit.. usch vad tråkigt det blir i längden.. men som tur är så ger man inte upp.. nu är äntligen presentationen inlämnad och upphängd.. nu är det bara modellen kvar.. har jobbat på den mellan 15-20 idag så har inte mycket kvar..den ska vara inne 12 imorrn så det ska jag hinna. Sedan blir det att läsa på ett projekt och bereda sig på att ge kritik och presentera sitt arbete... på fredag är allt över och sommarlovet börjar. det känns nästan overkligt otroligt.. jag har gått 3 år redan!!! nu är det mindre än halva utbildningen kvar! ska dock bli så underbart skönt att vara hemma ett tag nu. Ganska mycket jobb i sommar, men skönt att slippa tvånget med att prestera bra hela tiden. Jaja, det händer ju en hel del skoj saker också. Bebisen har börjat sparka.. tycker inte det är bekvämt alls!! men mysigt ändå. ska bli kul när peo med kan känna.. förresten är den helt galen när jag hostar.. varje gång så sparkar den för fullt precis som den klagar. Gillar nog inte det alls =).. jaja mer då? jo jag hittade inte min tid till sjukgymnast så ringde idag för att kolla när jag hade.. de säger att de inte vet!!! hahah.. skratt skratt.. de hade inte datorer som fixade det.. så receptionisten fick sätta upp en post it på anslagstavlan och hoppas att någon kände igen mitt namn... och vad tänker man då? får man betala för att man inte kommit om man ringt eller vad? som tur är så ringde en Eva till mig bara tio minuter senare och sa min tid =).. så nu kan jag lungt gå dit i morrn efter inlämningen och hoppas innerligt på en härlig massage =)..

igår åkte Sofia och Eric hem igen.. de har varit i Sverige i två veckor, men tack vare att jag haft så mycket att göra plus det dåliga vädret så fick vi bara träffa dem 3 dagar.. de kom aldrig i torsdags som vi tänkte från bärjan... men lite tur ändå eftersom jag var så stressad att jag knappt kunnat ha skoj när de var här... kommer sakna goa ungarna mycket dock! hoppas vi kan hälsa på dem i Boston snart.. skulle vara så trevligt =).. men de kommer nog till jul igen om inget annat. vill ju se bebis.

nu är jag totalt bamsetrött så ska nog ta o sova.. ska til skolan imorrn igen vid 9 o göra allt klart så bäst att man är utvilad då!


stress

är så galet stressad nu.. såg att inlämningen ska vara senast 9.00 på tisdag och jag som trodde vi hade hela tisdagen oxå.. så nu är det lite smått panik.. inte en ledig sekund förrän onsdag kväll.. men men, då ska det vilas!
nu ska jag fortsätta.. var i skåne i helgen vilket var underbart skoj.. får berätta mer om det en annan dag dock! just nu är det cad som gäller.. kartan måste vara färdig imorrn om jag ska hinna.. sen är det sektioner, diagram, 3d modell, illustrationsplan, bilder och presentation kvar till tisdag.. och sen även modell! låter kanske inte så mycket, men det är det!  ahh.. hur ska detta gå?

Fredag och en hopplös handledning

Idag vaknade jag runt 9. satte mig vid datorn och satte igång med karta igen. Sen skrev Anna att hon ville käka lunch på kåren så jag packar sista grejorna för skåneresan i eftermiddag och satte iväg till skolan. Vi käkade mumsig vegetarisk buffee som vanligt. Underbart nybakat bröd har de alltid oxå.. 35 kr för en middag är helt överkomligt tycker jag =). iaf så messar Åsa mig och säger att hon inte vill gå på sin handledning som hon har efter Anna. Så jaja den tiden kan jag sno tänkte jag.  jag o Anna knallar iväg och letar efter nån It service för vi har glömt vårt lösenord till att fylla på skrivarkonton. Hittar efter mycket letande ute i ösregnet, det var på tiden! =).. sen sätter vi oss vid datorerna en stund och väntar på handledning. Har haft denna tjej två ggr innan och anna som inte träffat henne innan trodde inte hon var så som jag beskrivit henne, INTE bra. Och visst gav hon mycket bättre kritik idag, men som vanligt säger inget som är bra eller som man kan jobba vidare på. Hon är så pessimistisk och har jätte taskig attityd. Usch.. vi bara pustar ut när vi kommer ur salen. Nu känns det som man har tusen saker mer att göra än innan handledningen. Men jaaja.. jag stack hem direkt efter och fixade till det sista inför färden. Nu är jag precis på väg ut genom dörren för att ta tåget till Hässleholm så det är därför det är lite flummigt skrivit. I helgen blir det kalas och massa annat. Skååååne nästa!

Historien om väskan

Så. Då är snart en vecka till i skolan över. Bara ca 12 dagar kvar till inlämning, vilket känns lite tungt. Men inte hänger jag läpp för det. Kom in här för att berätta en liten anekdot.

Som alla kanske vet är jag den mest klumpiga människa som satt fötter på denna planet. I tisdags hade jag fått för mig att ha med mig vatten i en typ träningsflaska till skolan. Ni vet en sån där med kork som man bara "pluppar" upp istället för skruvar av. Detta är inte något som händer dagligen i mitt liv då jag är på tok för lat. Men jag kände mig antagligen mer törstig än vanligt.
Tror ni inte att denna flaska, just denna enda dag, lägger sig upp och ner i min väska och på något sätt har jag väl lyckats få den att öppna sig. Jaja, resten kan ni gissa själva. En sak som är bra från utsidan av väskan är att den är väldigt vattentät. Detta är inte en fördel från insidan bara så att ni vet för framtida inköp!!  Alltså ligger det en flaska och pumpar ut vatten i min väska fram till middag då jag hittar den lilla filuren.
Har ingen aning om när den börjat tömmas men när jag kikar ner så har nycklarna. pengarna, plånboken, mina medeciner, tuggumin - ja allt som kan tänkas ligga i en väska - fått liv och har jättekul i ankdammen som inte vill tömmas ur min väska tack vare att den är sååå tät!! wooohoo.. jag tar upp mobilen och märker att hälften av vattnet samlats i den. Stackars min telefon. Panikattack i och med att jag inte klarar mig utan min kära telefon. Mitt liv, mitt allt! nej kanske inte så, men jag väntar ju viktiga samtal. Så ut med batteri och svänga telefon i luften. Tar ut resten oxå och lägger på tork. Vänder sedan upp och ner på min väska i cafeterian där vi sitter och låtsas som att det regnar *skratt*. Det ligger en flod på golvet. Nu är väskan ren iaf! när jag kommer hem lägger jag telefon i solen. Jag som fortfarande betalar av. Den är totaldöd när jag försöker sätta igång... Vad gör man nu? ... jaja.. dagen efter sätter vi ihop telefon och min kära har återvänt till mig! Väskan är torr och mina saker har fräschat till sig lite efter persen... lyckan total!   Så går det när man ska vara flitig. Det är bäst att jag håller mig till idiotsäkra lösningar i framtiden!


Cadkartan från helvetet

så.. idag var jag uppe 8 och började cadda igen.. ritade om vägar och lite annat smått och gott.. vid tio märker jag sedan att något verkar vara riktigt riktigt tokigt. Bilarna ser ju ut som miniatyr på vägen och jag börjar mäta och mäta.. har fått min karta av en klasskompis och tänker att det måååste ju stämma.. men men.. börjar messa lite till henne och till en annan kompis. Tillslut märker vi att den vi har är dubbel skala.. så husen vi gjort 1000 kvm är egentligen bara 500 . Så det blir till att för hundrade gången byta karta och börja om från början.. jag går till skolan efter att ha slängt i mig enormt god spaghetti och köttfärssås. Pratar en bra stund med Anna som med haft fel karta.. hon hade ju kommit extremt mycket längre än jag och hade ju planerat in alldeles för mycket bebyggelse på ytan. så hon fick börja om, stackare! .. men men... vid ett ringer pappa som är i Gbg för att lämna nåt mätgrej till nån firma här från scania i Sibbhult. Han hämtar mig och sen kör vi till Siba för att hämta peos kontokort. Sedan skjutsar pappa mig för att handla mat. Man får ju passa på när man slipper asa kassarna på spårvagnen.
Kommer hem till lägenheten och har köpt massa frallor, ost och vanliga.. mums!!! som vi fikar. Gott gott.. pappa dricker kaffe och vi tjabbar. Nu¨var han tvungen att köra eftersom han ska hem ikväll och köra imorrn igen, då till Södertälje. Där blir han till på fredag. jaja.. nu ska jag sätta igång lite med projektet igen. Måste ju bli färdig även om det är riktigt riktigt tråkigt!

Idag

Idag var en ganska seg dag. Jag går upp kl 8 och sätter mig framför datorn. Ska göra min cadritning till inlämningen av projektet vi håller på med. Jaja.. jag tar fram kartan som vi fått från helsingborgsstad. Och vad händer? jo den hakar upp sig varenda gång jag ska markera något eller göra ett eget lager. Dessutom kan jag inte öppna alla filer. Arg som ett bi tillslut och är nära att slå skärmen i väggen.
    Vid 11 ger jag tillslut upp mina tappra men meningslösa försök och lägger mig och sover en timme till.. ahhh .. gött var det... nya tag. Jag käkar soppa, mums!, och sätter mig återigen vid datorn. Det är fortfarande lika illa så jag startar om i hopp om att det ska hjälpa. Tro inte då att Peo varit där o pysslat, kopplat in en ofungerbar hårddisk som han håller på att fixa och den startar först när man startar om. Så där sitter jag och fattar inget när datorn tuggar o tuggar, startar om och startar om ... nu är man klart ännu argare om det är möjligt. Ringer peo o han fattar klart direkt. Blir man inte sur då? när man försökt hur länge som helst! så jaja.. jag fixar och går in o börjar göra massa omvägar till att rita det jag vill ha ritat. Det funkar och jag jobbar på en bra stund. Kändes riktigt bra! Nu har man kommit igång på riktigt. Kan inte fatta att det är sommarlov om tre veckor! ahh vad man har längtat.

Helg

Seg känner jag mig. Måste nog åka o kolla om jag har halsfluss. Haft ont på tok för länge nu. hmm. ska ta och handla presenter idag. Måste få det gjort. Det blir Skåne till helgen och då ska vi fira Peos mamma 55, Peos syster 30, Peos bror 18, Systerson, morfar och systerns man.. och så fyller min mormor år oxå =). får köpa nåt extra bra till de som fyller jämt eller viktigt oxå ju! alltid lika svårt att hitta. Peo är inte så kunnig när det gäller att hitta presenter heller. han har inte riktigt ork att kolla. Första bästa han hittar vill han ha =)..

kul att peos syster kommer från Usa på besök igen. var ju ett tag sen man fick träffa småpojkarna =).. missade Zacks 1 års kalas oxå ju! jaja.. denna gången ska dock Sofias svärmor följa med för hon inte ville vara ensam kvar hemma i Boston. Det kan bli lagom intressant. Hon har lite konstiga ideer. Hon är rik amerikansk hemmafru. Inte för att man ska dra alla dem över en kant, men hon stämmer ganska bra överens med sådan som mamman i Gilmore girls är =)... skratt!!!
I september när vi ringde och sa till Sofia att hon skulle bli faster, så råkade Nita vara där. Och hon blev alldeles till sig när vi sa att vi inte var gifta. Hon sa att vi måste gifta oss innan april då bebisen skulle komma. Dessutom skulle vi åka till Stockholm och gifta oss eftersom hon inte ville till något mindre ställe i Sverige! haha... jaja..det är väl inte mitt första val till bröllop direkt eftersom jag inte har någon som helst anknytning dit! Antagligen blir det antingen Göteborg (runt smögen kanske) eller Göinge när vi väl får det för oss =)

Såå... i torsdags var jag på sommajobbsintervju på Mio. Hoppas att man kan få det jobbet, men har inte allt för höga förväntningar i och med att hon hade tagit in så många för intervju. Men nån gång kanske man har tur?

jaja nu får jag ta o äta lite så vi kan bege oss ut sedan!