God Morgon!

eller tja.. morgon iaf.. snart... har inte sovit så bra inatt som vanligt och nu började det bli för trist att ligga inne i sängen och titta i taket. Vi bäddade in där igen efter att ha sovit ute i soffan säkert en vecka.. började tycka synd om Peo som ju inte alls fick plats på sin del =).. han fick ligga antingen helt ihopkurad eller ha benen på ryggstödet typ.. så stackaren var ju rätt utmattad.. sov väl inte så bra han heller. Tv programmen började dessutom bli lite väl utkörda. Är ju repris på reprisens repris stup i kvarten. Ick! Synd att jag inte kommer ihåg hur man gör när man stickar, för då kunde jag ju gjort en mössa eller nåt annat litet skoj till bebben under sömnlösa nätter.. för jag har lånat stickor (om det heter så) och garn av min kära mormor för ett bra tag sen.. då visade hon hur man gjorde med och jag tänkte att det var ju lätt. men sen försvann kunskapen igen..var ju ända sedan typ högstadiet man gjorde något sådant sist...

Sååå.. idag ska jag nog tvätta. har inte blivit av för jag är lite lat =) hihi. börjar bli lite ont om kläder för oss bägge nu iaf. Kanske ska man springa lite i trapporna på väg ner o upp till tvättstugan så kanske förlossningen kommer igång.. man vet ju aldrig =).. tänkte rosta mig lite mackor nu för jag e superhungrig! känns konstigt att käka nu kanske, men måste man så måste man =).. BF+7 idag.. imorrn går jag in i v42.  Det var inte vad man hoppades när man fick en BF dag och tänkte att det låg så långt fram i tiden.. när man äntligen nått den så ska det alltså ta massa mer tid!!! jaja. ska äta o sen lägga mig o mysa med peo tills han måste upp till jobbet. Idag kommer lönen, kanske får firas med en middag på stan?! =)

Brrrr

Tittade ut imorse och såg att det var frost överallt. Ser jättemysigt ut med stark klar blå färg på himmeln. Men hy vad kallt det måste vara! stackars alla som måste ut nu och åka till jobb o skola.. sånna här dagar kan jag tycka det är rätt skönt att få krypa upp under en filt, dricka ett glas varm choklad och äta en rostad macka =) och veta att man verkligen inte behöver gå någonstans alls om man inte vill. Har dock planerat in ett besök till stan för att hitta en bok av nåt slag och så köpa lite mat.

Förresten kom jag på: Igår när vi varit hos Barnmorskan så gick vi inom nordstan mest vi väntade på varsin buss.. då var det nån slags tävling för bagare precis vid åhlens.nybakade bröd i alla dess former, piratskepp och stora skulpturer var där osså. Ni kan ju bara tänka er hur där luktade!!! bagare från hela världen och säkert över 200 brödsorter.. jag o Peo ville gärna gå fram o smyga iväg lite till oss själva haha! tänkte att de säkert inte kommer sakna det =).. men nää.. det fick räcka med att titta,snäll som man är ..

nää nu ska jag allt vila en stund till under mitt stora gosiga duntäcke.. blev inget klagoinlägg idag för jag har sovit, först igårkväll och sen sov jag även 4 timmar inatt.. så inget nervvrak idag inte.. visst är jag sur för att lillen inte vill titta ut än, nu BF+6... men vad ska man göra åt det?

En dag till

så sitter man då återigen här. Inte en minuts sömn denna natt. Suttit här framför datorn i omgångar för det finns ju inte så mycket annat att underhålla sig med. Har varit o spytt ett antal ggr med för att foglossningen gjort så ont. Men inga sammandragningar nu heller. Ingen bebbe på Bf+5 heller. Ska till barnmorskan om ca 2,5 timmar o ska då fråga om man inte kan få lite hjälp med att sova iaf. Detta börjar bli ganska ohållbart! Är så trött så vet inte vad som är bak eller fram, upp eller ner.... man blir knäpp! o ÄNDÅ går det INTE att sova.. jaja.. får väl hem o städa efter varit hos BM för det börjar bli ganska skitigt igen. har inte orkat diska o dammsuga på nårra dar nu. Helt slut!! hur man ska orka en förlossning är en gåta.

Sååå.. lite uppdatering då da. Var o åt lunch med Peo idag för att ha lite att göra igen. Blev Mc Donald´s idag. Sen åkte jag hem och diskade massa disk och plockade upp lite o dammsög. Tog nog inte mycket mer än en timme, men en redan sjukligt trött jag skulle minsann inte ha någon gnutta energi kvar inför vilförsöket. Satt en stund vid datorn och sedan tog jag två alvedon (har inte trott man kunnat göra det, men fick reda på att de inte skulle vara farligt för bebben) och SOMNADE av total utmattning.. ahhh vilken fröjd! sov från ca 5 till nu kl 21.30.. hela kroppen helt slut och sitter här, fortfarande trött.. det känns helt overkligt.. sulle man verkligen få sova så länge =).. vaknade dock ett par ggr av att jag ville vända mig men det inte gick.. kallade på peo som fick halvt lyfta hela mig mest jag krängde från ena sidan till andra och kved av smärtan som en liten ynkling.. men kunde somna om igen iaf! nu ska jag mysa hos peo innan vi går o lägger oss.. håll tummarna för mig att jag får lite sömn inatt osså!

Vill ni höra nåt kul?

Såfall har ni kommit FEL!! här händer absolut ingenting.. mer än att i natt har jag haft så ont i mitt bäcken att det varit nästan omöjligt att vila överhuvetaget. Ska man vrida sig en halv millimeter så känns det som att hela jag ska gå av på mitten. Det surrar och kränger o det värker. O ännu värre blir det när lillen är vaken och ska trycka och sparka överallt. Däremot inga sammandragningar eller annat som tyder på att något skulle vara på gång snart. BF+4 idag och mer kommer det bli. Dåligt humör e bara förnamnet!

Igår iaf.. åkte vi till Linné vid 2 o käkade baguett, som var riktigt gott! det var skönt att komma ut även om jag hade galet ont.. vi åkte till stan och gick en bra bit för att få lite friskluft. Sen åkte vi hem vid 4 och jag somnade eftersom jag inte sovit mer än vanligt på natten. Sov nog ända till 7. Då tittade vi på tv och lite senare klippte jag Peo. Blev väl sådär för jag orkade ju inte stå så länge. Blev tungt för ryggen. Får gå för denna gång.

liten upplysning

Ifall någon missat det... JAG KAN INTE SOVA!! klockan är nu 05.24 och här sitter jag klarvaken.. jippi! en aning senare idag ska vi ut på stan och leta kamera. Nu får jag väl ta o hitta en film o se för här kan jag inte sitta längre.

Tiden går, magen består

Peo sover..det ser gött ut! önskar jag kunde delta i den aktiviteten, men det är stört omöjligt. I gårkväll tittade jag på tv hela kvällen som vanligt. Följer speciella mönster var kväll nu känns det som. Kl 2 slutar dock programmen som är värda att titta på (då har jag ändå sjunkit till en mycket lägre grad av vad som är "värt att titta på" än vad jag hade trodde var möjligt).. Peo vaknade plötsligt o vi tittade på nåt program innan han slocknade igen. Då lyckades faktiskt även jag hitta vägen till drömmarnas land en stund. Vaknade dock vid 5 igen av att min rygg höll på att gå av pga smärta.. aj aj aj! inte bra att halvligga på rygg när man har foglossning och en tung bäse i magen..somnade om och sov till typ 7. gick upp o käkade frukost och försökte hitta nåt att se på tv.. går en himla massa barnprogram på lördags mornar.. det bådar inte gott för framtiden : bara barnfamiljer som är uppe då!? :)
Idag ska jag se om vi kan få nån tvättid. Kanske städa upp lite bara för att ha nåt att göra.. Får se vad dagen bjuder på. Jag anar att det blir massa slötid framför dator o tv som vanligt.

BF+2 idag och total öken nere i magen. Bäse sparkar lite, men för övrigt inte en känning.. inget möte med pyret idag heller. skit!


Nytt batteri

Såå.. igår tvingade jag ut mig själv på promenad till skolan för att lämna två häften till en lärare. Hade lånat dem till en kurs vi gjorde januari-februari... sen hade jag helt glömt bort dem.. ojoj..tänkte inte sitta hemma hela dan iaf.. ick!  Lunkade i min egen lilla takt och kände mig lite som en gås faktiskt  *Fniss*.  Det gick bra till en början, men tänk er duracell reklamen.. med de kaninerna som tävlar och hur de än kämpar så går det bara saktare och saktare... så var det.. måste sett rätt komiskt ut. Som om batteriet var rätt kass från det att jag var halvvägs ---sloooow mootion--- ... måste ta o skaffa mig ett bättre,mer uthålligt tror jag!! =) eller tror ni det kan vara kondisen? neeeeeej, inte väl? mage stor som ett hus då? foglossning? svullen som en michelingubbe? nja, kanske....eller helt enkelt en blanding av alla dessa faktorer som med ett gemensamt ord kan uttryckas som höggravid. (det är upp till eget antagande)

Passade på att köpa vegetarisk buffé i kårhuset som jag har saknat lite. De hade dock höjt priset.. o jag som hade lånat ut mitt kort till Peo o endast hade 5or o enkronor med mig... det första hon slog in räckte inte pengarna till så blev rätt svettig i dojjorna där ett tag... det har kostat 35 (40 med dricka)  innan o hon slog in det till 57!! så det sa jag minsann till henne.. visade sig att hon var ny och hade gjort fel. Slog om det och denna gång blev det 38(43 me dricka). Så jag kunde pusta ut. jag lassade upp 4st 5or och resten enkronor på bordet o gick hem. Satte mig framför datorn och gjorde mest ingenting.. åt men var lite besviken på utbudet just denna dag. de hade inget sådär utsökt som det brukar vara. Iaf så la jag mig sedan o sov. Ida ringde men jag var helt väck! minns att hon sa förlåt att hon väckte mig och så la jag väl på.. sov till kl 5 ojoj.. messade Ida så hon kunde ringa igen =).. denna gång pratade vi en bra stund om tja.. ingenting egentligen! precis så som det ska vara... när Peo kom hem käkade vi lite och jag satt o chattade nästan hela kvällen för han var trött o däckade på soffan tidigt! 

inatt sov jag hela två timmar! yeay! vaknade vid halv fem och har inte gjort mycket. jag åt frukost när peo gick vid 7 o tittade sedan på Gilmore Girls i nårra timmar. dushade o gjorde vid mig lite.. stack till Peo vid 11 och vi åt middag.. dagens på en resturang vi inte testat innan, o det skulle vi inte gjort heller - smakade pyton! var väl endel som var gott (buffé) men det mesta var halvdant!... så jaja..åkte hem igen.. var mest för jag skulle ut o hitta på nåt litet iaf..på väg till bussen stannade en tant på sådär 65-70 till framför mig och utbrast "oj, det måste vara jobbigt nu!!" med ett litet medlidande leende...Jag ville krama henne. =).. alla som säger hur härligt med mage o sånt när man har gått såhär länge kan slänga sig i väggen! hon e den enda som fattat galoppen o de var nog ändå ett bra tag sen hon hade det så själv!! hihi.. 

 nu sitter jag här igen och skriver. har inget bättre för mig. ska äta en bit choklad o känna mig allmänt uttråkad. Trevlig helg på er alla! 

Var e du John?

John Blund har lämnat mig. Han stack iväg och här sitter jag utan en enda liten minuts sömn denna natt. Trött? tja.. är trött, men när jag lägger mig så kryper det i hela kroppen, halsbrännan svider från mage till mun, ischias är åtklämd, magen är ivägen, går inte att vända sig, foglossning som gör obeskrivligt ont, svetten rinner, näsan e täppt, går inte att andas, svimningskänlsa, törstig, kissnödig och snustorr i huden så det kliar helt galet!! min salva e slut och jag har ont överallt! Detta mina damer och herrar är BFdagen. Just denna dag sattes ut för ungefär 21 veckor sedan att vara den dag som lillen skulle komma.. o här sitter jag utan minsta känning.. inte en liten futten sammandragning ens. Denna dag kommer precis som alla andra dagar nu för tiden, bli väldigt lång och seg!! det är ju en sak att orka sig genom dagarna och sitta hemma utan att ha något att göra.. men när man måste genomlida nätterna me, då går de fan för långt!!

vad ska man ta sig till då? jo det ska jag tala om.. man får helt enkelt ta och sätta sig i soffan igen, den man lämnat högst 2 timmar senaste dygnen, och titta på tv där man sett alla program tre ggr om nu eftersom alla går repris - just det- på NATTEN! o jag kan inte ut o gå eller nåt annat som är tidsfördrivande, eftersom man ju har så ont och är så otymplig..inte heller kan man baka, sy eller städa för ingen plats i frysen längre, inget mer tyg kvar eller idéer för den delen och lägenheten e ju så ren den kan bli ungefär..... sååå.. visst, ni tänker kanske att jag iaf väntar på nåt gott. Jag tänker också det och jag har aldrig haft nån direkt tro på att han skulle titta ut just idag. O visst förstår jag att när väntan väl är färdig så glömmer man detta.. MEN, just NU är det ett helvete ska jag tala om!!! det är liksom inte lite miserabel o på dåligt humör man är! rastlösheten är total när man mått dåligt så här länge! man vill inget hellre än att ha tillbaka sin kropp... visst vill man se vem som håller till där inne oxå.. men oftast är det faktiskt sekundärt i ens tankar nu eftersom inget någonsin tycks hända ändå!! 

Jaja, visst kommer man bli överlycklig när lillen väl kommer och vi längtar så efter att få träffa honom!! =)..o man har ju en hel del tid på dygnet som man myser och är jätteglad åt att man känner han sparka o leva sitt lilla liv där inne...allt e ju inte dåligt med att vara såhär på slutet.. det är spännande och lite skrämmande, kul och underbart o de e ju inte långt kvar nu iaf!!.... men idag, IDAG ska jag vara på dåligt humör så mycket jag vill.. för det har jag rätt till tycker jag!!!

Galen älg?... nej, bara Peo

Satt vaken hela natten igen. Men hade galet roligt för Peo sov inte så hårt och drömde mardrömmar, stackare! inte så synd för mig dock för detta innebar väldigt udda ljud o rörelser från hans sida. Satt o tittade på en film vid tre och plötsligt skriker Peo rakt ut. typ som att han tog i ända från tårna..som en galen älg eller nåt lät det... för er som känner honom så vet ni att hans skrik egentligen låter som en liten flicka som slagit sig på tårna.. men detta var verkligen det mörkaste man kan tänka sig.. o han skrålade.. jag höll på att få hjärtstopp och undrade vad det var frågan om... då vänder han sig och tittar på mig.. sen börjar han fnissa. vad är det? frågade jag igen.. och han sa efter många om o men att han drömt en mardröm. tydligen hade någon stått i vår ytterdörr och han ville skrämma dem.. men han hade drömt att han även inte fick fram nåt skrik så antagligen därför det blev så skumt ljud! haha.. ojoj, jag skrattade så tårarna rann! ni skulle hört detta ljud alltså!! satt lite vid datorn och nästa gång jag kommer ut.. då ligger han som ett ljus, med benen helt raka och på rygg.. med knutna händer på bröstet.. o jag tänkte att han fått fnatt!! han brukar ligga med ben och armar åt alla håll o ta upp all plats som går!!...var tvungen att fota honom och sedan frågade jag vad han höll på med nu.. han vaknade till igen och tittade på sig själv.. började självklart garva åt sig själv igen! Asså vilken natt! hände fler småsaker som roade mig, men dessa var klart i topp! =)..

idag har jag verkligen inte gjort ett skit.. om man inte räknar att jag gick upp vid ett och gjorde lite nudlar o har pratat i telefon med Lina, mamma och Peo. resten e tv och data för hela slanten.. eller tja, kanske max 20 minuter framför datan faktiskt.. jag som brukar vara fast här hur länge som helst. 1 dag kvar till BF!!! o det känns inte ett dugg närmre den dag man får bebis. tror inte ens lite på att han skulle vilja komma imorrn. Idag har jag inte haft en enda sammandragning på hela dagen. o låt gå för det... ska det inte vara dags så kan det lika gärna vara smärtfritt!! nu ska jag vänta på att Peo kommer hem från bandyn och sen ska vi äta och titta på fotboll. japp! kvällen kommer även den spenderas framför tvn!

Restaurang och en rolig mage

såå..åkte till stan vid 5 och mötte mamma o Peo där. Vi gick till granit och köpte lite presentpapper mm. sen kollade vi runt lite på bebbekläder. Hittade en jättefin overall på åhlens som mamma köpte i present till liten =).. den är brun och beige o hur söt som helst. därefter var vi hungriga alla tre och mitt illamående hade som tur var släppt. så vi gick och åt på en trevlig restaurang precis utanför nordstan. heter "Jensens Bøfhus" eller något liknande. jag kollar ju aldrig namnen :) hihi.. vi åt supersmarrig middag iaf. och sen tog jag o peo varsin mjukglass som var "ät så mycket du vill" med alla möjliga strössel och såser.. mums vad gott det var!! mamma tog bara en espresso =)..vi snackade o skrattade o blev kvar ända till typ 9 =).. förresten måste jag tillägga att när vi kom in och väntade på att bli placerade så satt två medelålders män och en kvinna precis innanför dörren vid ett litet bord. och den ena mannen började skratta rakt ut när han såg min mage. jag såg inte det, men mamma o peo sa det o småskrattade de oxå.. jaja jag vet att jag är tjock!! o visst kollar alla på en där man stånkar fram på stan.. men gapskratta? hmm.. kanske hade han nåt roligt minne av sin egen tjej när hon var gravid för många år sen eller nåt.. =).. iaf så följde vi mamma en bit på väg till hennes hotell när vi ätit klart och tog sedan bussen hem, slängde oss i soffan som vi bäddade med madrass o kuddar. där sov vi sedan..elller tja, peo iaf. jag satt vaken mesta delen av natten. men mycket bättre att kunna titta lite på tv och film än att sitta o glo i sovrummet. peo e ju så gullig att han sover där hos mig oxå för att hålla lite koll! han börjar bli lite väl överbeskyddande nu bara hihi.. man får minsann inte gå ut på stan själv o han ringer ett par ggr om dagen för att höra så inget är på gång. har jag sagt att han är gullig? =) .. vad glad jag är att han är så rädd om oss iaf!!

tisdag, hela dagen i soffan o titta på tv.. lyckades somna vid 7 och sov till typ 11 faktiskt.. riktigt skönt. inte alls lika fruktansvärd halsbränna när man halvsitter o sover.. jag gick upp o duscha o gjorde vid mig o åkte sedan till stan vid halv 5. jag o mamma gick till Zara för hon skulle köpa en klänning. handlade lite annat smått osså o jag höll grejor mest hon provade =).. hann med en snabbtitt på POP och hittade den sötaste dress med kofta o byxor. det ska bebben få av mamma att åka hem från BB i.. det e hennes tradition att ge kläderna barnbarnen ska åka hem i tydligen =).. så iaf ska hon köpa det när bebbe kommit, för hon är väldigt mån om att det ska vara precis rätt storlek,hihi.. jag följde henne till tåget o sa hejdå.. nästa gång vi träffas e bebbe här sa hon! =) skoj o overkligt tyckte jag! sen hoppade jag på bussen hem. det var samma buss som peo o Ola tog hem från jobbet. så blev lite skratt o prat på vägen..trevligt att slippa åka buss hem själv ju :) .. jag o peo hoppade av vid Willys o handlade lite mat o annat. sen åkte vi hem o gjorde tacos... eller peo gjorde =).. jag chattade lite. galna sammandragningar hade börjat på bussen och tilltog en aning hemma.. gjorde ont... slängde mig i duschen efter nån timme när jag inte stod ut mer, med vaaarmt vatten och de försvann sakta men säkert.. typiskt!! jaja..jag chattade sedan ganska länge o därefter vaknade peo som sovit en bra stund på soffan. vi tittade på ratatouille som jag tyckte var riktigt bra! peo tyckte sådär.. nu sover han igen.. han ska ju upp o jobba. själv ska jag snart sätta mig vid tvn..se om vi har nån bra film inspelad på dvdhårddisken.. imorgon blir ännu en dag av väntan och slappande..kanske kan man orka göra nåt iaf,men det får tiden utvisa =)

"Må bra"..vad betyder det?

Inte för att jag trodde man skulle må prima kanske, nu såhär i slutet på graviditeten. Men jag trodde kanske inte heller det skulle vara så här jäkla illa. Sååå.. idag kunde jag klart sova lika mycket som vanligt på natten. Jag satt klarvaken och läste o pysslade från halv 3 (hade då sovit från ca1) tills på morgonen när peo skulle gå upp.. lite vid datorn osså, men den hängde sig hela tiden så blev bara förbannad. man kan ju inte störa peo heller för han ska upp o jobba, så går ju typ inte att städa o sånt. Iaf så la jag mig ute vid tvn o tittade när han gick. Mådde illa som typ jag gjort hela början av graviditeten ju..tänkte, va fasen e detta? kanske hugrig o trött?. Jag åt lite frukost och äntligen vid 9 så kunde jag somna efter tagit en alvedon osså. Vaknar inte förrän vid 1 när mamma ringer. Frågar om jag orkar med på stan när hon slutat. visst säger jag. Går upp och gör disken o lite annat skoj.  Somnar en stund till.. Vaknar och spyr som en galning!!!! jiiiiiiiiiiippppppiiiiii!!!!! I love beeing pregnant! står i duschen en stund, hinner precis ur och torka mig innan det e dags för nästa rond i toastolen. Jaja.. efter att ha fått upp allt vad som fanns i magsäcken ungefär, så somnar jag helt utmattad. Vaknade nästan nyss och ska nu göra mig klar för en kväll på stan.. här kan man inte sitta o tjura, vad tjänar det till? mamma ska bjuda på restaurang.. får se om det blir en trevlig upplevelse =)..haha.. man får väl skämta om sin missär!!  

sjukan o helgen

såå.. i fredags var jag så dålig att jag inte kunnat sova och orkade knappt lyfta huvudet från kudden.  svar på proverna kunde ju inte bevisa att jag hade urinvägsinfektion utan de hade bara visat att det var så mycket bakterier att de inte gick att urskilja vad det var och på så sätt inte kunde ge mig behandling..skulle lämna prov under dagen som de skulle skicka iväg o få svar på till måndag typ.. men klara ju inte att vänta så länge o dessutom orka inte gå ända till BM idag igen. ooooooooooonnnntttttt i magen!!!! o kissa konstant, samt ont i ryggen. Slutade med att Peo ringde förlossningen och vi fick åka in till antenatalen. Kom klart mitt i ett skiftbyte mellan vardag o helg och var ovanligt mycket folk där.. så blev ju en hel del väntan på läkaren. men kom in nästan direkt till sköterska som tog prover och så CTG.. visade att bebis mådde toppen. o jag som inte haft sammandragningar på en vecka märkte att jag nog haft lite ändå, men att smärtan av infektionen gömt undan den andra smärtan =).. för visade tydliga sammandragningar ganska regelbundet.. vi satt o småskrattade att bebis verkade bli lite sur var gång jag hade en värk.. sparkade o hade sig.. men sen var det väntan i nästan 2 timmar. Inget mot gynakuten så vi tyckte de var skit samma.. kom in till en trevlig läkare som kände lite på magen o sånt o pratade.. de hade tagit en snabbodling men visade ju inget eftersom jag kunde hålla mig max 10 min den dagen.. skickade dock iväg en som jag lyckats fixa på morgonen när jag hållt mig 2 timmar.. wow, rekord!!!  fick ändå pencillin för hon tyckte ju att så här kan jag inte gå o ha ont! tar ju alla mina krafter. det hjälpte nästan direkt
på lördagen mådde jag grymt mycket bättre och hade energi nog att åka o fixa sista av mammas present och handla lite annat smått o gott. sedan mötte vi upp Carlos som skulle flyga hem till Spanien från Säve.. vi hade bytt en present som han fick för den saknade delar och nu skulle han få tillbaka den lagom till hemfärd =).. så vi mötte honom på tågstationen o snackade lite. Sedan begav vi oss hem och tittade mest på tv. lite roliga filmer o lite senare gjorde jag en lampa till mamma.. var färdig vid 3.. vi var inte trötta så därför de skumma tiderna =).. gick o la mig vid 5 
idag gick vi sen upp vid 12.. haha.. illa!! vi åt lite o titta på tv.. sen bakade jag kärleksmums och biskvier.. blev toppenbra! Peo var o handlade och sen städade vi.. runt 7 kom mamma för hon ska vara här uppe på kurs ju. vi firade att hon fyllt år.....hon fick handdukar av mig, Peo, Ida o Carlos osså lampan av mig men den e inte riktigt klar så visade den bara =).. hon kan ändå inte ta hem den nu för hon har tagit tåget upp.. så hon tar den sen när de kommer upp o hälsar på bebisen.. sen hade vi iaf  gjort middag o dukat fint.. blåst upp ballonger o hade ju massa kakor o lite gottis till efterrätt... blev ett toppenkalas på tre personer =) haha..  va mysig kväll de blev! nu ska jag strax gå o lägga mig. mamma sover inte hos oss för när hon fick reda på att hon skulle på kurs runt mitt förlossningsdatum så kunde vi ju inte veta om bebbe skulle vara här redan o då ville hon ju inte komma o störa om man ä jättetrött..så hon sover på hotellet där kursen är.. men hon vill iaf att den ska komma nu när hon e uppe så hon får gosa me den lille =).. jag skulle ju inte bli ledsen om den ville komma nu jag heller hihi =).. men jag anar att det lär dröja.. imorrn har jag planerat in att sortera lite saker igen och sen gå på stan med mamma på kvällen. skönt att hitta på lite! 

 nu ringer folk varje dag o frågar om den inte kommit. alla är nyfikna. ringde till mormor för att få ett recept och hon blev helt tyst i luren när jag sa det var jag för hon trodde jag skulle berätta att den kommit..man e verkligen centrum av släkten dessa dagar. hoppas den snart vill titta ut iaf. man e ju nyfiken själv osså

skakande mage och 8(?) dagar kvar

Igårkväll låg vi o myste, jag o Peo. Han höll om mig över magen och masserade den lite. Så började självklart bebis trycka tillbaka som han brukar när hans pappa rör vid honom =).. så när vi nästan somnat börjar plötsligt hela magen skaka.. o vi fattar ingenting.. sen tänker jag efter och kommer på att jag faktiskt känner igen de rörelserna lite och att han gjort så innan...tänkte inte på det förrän Peo oxå kände det bara.. tänkte att det kanske var jag som inbillat mig bara.. men det var så tydligt även på utsidan av magen.  känns helskumt när det vibrerar.. tänkte att så fort kan man bara inte sparka =) hihi.. iaf så slutade det ganska snabbt, men var gång han rör sig nu och är liksom "vaken" där inne, så vibrerar det små stunder. Jag hörde klart med BM idag för att veta om det var nåt farligt eller ovanligt typ. Hon sa dock att det var väldigt vanligt och att bebbar kan fortsätta göra så ett bra tag efter att de fötts osså. Tydligen kan de göra så när de kissar som en rysning liksom =) haha.. helt galet! skrev i forumet på FL och hur många som helst som varit med om samma sak. jaja så kan det va!

Nu är det bara 8 dagar kvar till BF..nästa torsdag är det så efterlängtade och lite fruktade datumet =)... känns nära men ändå inte! undrar om han vill komma i tid eller man får gå över ett par dagar/veckor.. känner jag inte alls för faktiskt, men man har ju inget val! Försöker hitta på saker att göra sålänge. ska baka idag tror jag. Jag som hade svårt att röra mig o göra saker innan har det klart ännu värre nu när jag till på köpet är sjuk o inte har något energi alls! så nu känns dagarna ännu längre! måste göra NÅGOT iaf... suttit vid datorn hela dagen! i helgen ska vi iaf till stan o köpa present till mamma för hon kommer på söndag (o fyllde ju år igår). Ska vara i stan på kurs tills tisdag tror jag de var..o imorrn ska jag till sjukgymnasten. jaja, man får ta det som de kommer.


sjuk =(

igår fick jag full fart att städa ballkongen. jag klippte alla blommor och satte dem tätt tillsammans. Tyvärr har vi ju inget förråd att ställa dem i får se om de klarar vintern ändå. ska fixa kartong o frigolit att ha dem i när jag kan =).. sen packade jag ihop möblerna och ställde dem tätt ihopa och ska fixa en presenning att lägga om allt i veckan. Så nu är allt ihopkrupet i en hörna o resten helt tomt. Jag putsade fönstren och ställde små ljuslyktor i karmarna.. tänkte att det kommer vara jättemysigt att ha dem tända sen vid jul =).. sparade oxå endel stora ljuslyktor framme för det ändamålet.  jaja, när jag var klar så sov jag en stund för jag var helt slut. Hade ju inte sovit mycket alls. Gjorde sedan middag till peo tills han kom hem och tände massa ljus i lägenheten.. mysigt blev det.

jag hade ju kissat hela natten och det fortsatte även på dagen. Knappt 10 min emellan och jag var så aaaarg tillslut... tänkte ändå att kanske kanske det är för att bebis har fixerat sig och trycker på min blåsa... såååå idag var jag hos Barnmorskan igen.. o gissa vad! Den HAR fixerat sig!!! hihi att man ändå kunde känna det genom att det tryckte på massa mer. Då hade hon rätt me. För bara 4 dagar sedan var jag ju där sist och då var den ruckbar o hon sa att den förmodligen väldigt snart skulle fixera sig oxå =).. det behöver ju inte alls vara så liksom så hon gissade ju rätt iaf... men fall i fall gjorde jag urinprov oxå.. jag har aldrig haft urinvägsinfektion - inte ens som barn- så hon hade inte testat det sedan första gången jag var där på inskrivning. men jag tyckte det kändes bra att kolla i och med jag hade ont o var febrig o kissade så mycket...och mycket riktigt så gjorde det utslag.. i och med jag inte hållt mig mer än max en timme så var det ju dock inte helt pålitligt så jag ska tillbaka imorrn med morgonurin.. jaja så kan det gå!
i och med att jag sov max två timmar inatt igen och att jag kände mig febrig o konstig så slängde jag mig i sängen när jag kom hem och vaknade inte förrän nu på eftermiddagen. O då hade en alldeles förträffligt trevlig förkylning brutit ut.. *snöööörvel*. Nu är jag ännu mer febrig och så får man stå sitt kast för att man inte varit uppe o druckit massa o kissat massa, för nu gör de ju så föörbannat ont att gå på toa me.. jaja.. jag vill att bebis ska komma nu!! osså blir man helkass istället! SKIT! jag orkar knappt! fy fan va dåligt humör jag e på!!! o ont i halsen o huvet har jag me! bläää!!!!!!!!!!!

i alla fall så fyller min mamma 48 idag. GRATTIS GRATTIS till min underbara mamma! hoppas hon får en mycket härligare dag än jag!


sova?

nej antagligen inte inatt iaf... här sitter jag med sjuk halsbränna och har kissat ungefär 15 ggr senaste tre timmarna..för att inte tala om ischiasvärken och kryp i benen..  helt galet!! jaja... helgen har varit enormt lugn. i lördags låg vi kvar i sängen till typ 12. vi satt sedan vid tvn samt pysslade lite smått, plockade undan mm. sen vid 4 så tvättade vi babykläderna vi köpt och lite annat som hunnit bli smutsigt sedan sist.. .bokade bara 1 tid eftersom det var så lite..brukar ju ta 4 på samma gång annars!.. Hissarna hade iaf stannat för ovanlighetens skull så det blev att springa upp och ner för trapporna.. ujuj vilket jobb alltså! såg även så mycket jag kunde av matchen mellan Malmö FF och IFK Gbg såklart.. Änglarna leder ju allsvenskan så måste ju bara se hur det går för dom!! vann med trygga 0-2 så glada var vi =).. härligt om de kan vinna sista två osså nu! det bästa med allt var ju att de äntligen visade en allsvensk match i tv4 så man kunde kolla!!! =).. efter matchen så gick vi iaf till willys o handlade lite gott till kvällen. Vi tog tvätten på vägen tillbaka sedan så vi slapp springa mer än nödvändigt i trapporna =)..gjorde hamburgare i bröd o hade sedan glass till efterrätt.. åh vad smarrigt! hihi.. kollade på tv resten av kvällen osså.. hade klart sammandragningar hela kvällen och natten sedan eftersom jag ansträngt mig på det viset.. får man kanske skylla sig själv.. tänkte att kanske kunde man ha tur o lyckats satt igång det, men icke.. vid 5 släppte det så jag kunde somna...
så då sov jag ju länge söndagmorgonen osså.. gick upp vid 12 och tittade på tv o åt frukost. sedan läste jag lite och satt lite vid datorn.. denna dag har varit totalt händelselös. vi tittade på en jul familjefilm som var bland det sämsta jag sett.. att man orkade genom hela var ett mirakel! diskade o plockade upp.. rensade peos nattuksbord och sen satt jag vid datorn resten.. peo gick o la sig vid typ halv tolv o jag lite senare.. men gick ju upp igen för en stund sen eftersom det var omöjligt att sova ändå.. nu har man ju vänt totalt på dygnet.. tusan osså! ska till BM tidigt på tisdag så då måååste man ju upp.. kanske kan man vända tillbaka då! nu ska jag iaf lägga mig o läsa lite igen.. eller lösa ett korsord kanske.. får se.. bebben har iaf vaknat och är inte riktigt klok där inne.. så få ro nu, det kan man nog glömma!


Shopping o lite annat

Bakade ju som sagt bullar i onsdags. När jag var klar så sov jag en stund och begav mig sedan till Siba så att de hade bullarna till fikan vid 3.. passade på att handla lite mat. satte mig på busshållsplatsen och kände hur det pulserade i händerna.. kollade och såg att de var helt gigantiska!! o illröda... de var så svullna att jag kunde inte greppa om kassarna sen. jaja.. fötterna hade me blivit större så jag fick kämpa med att få av skorna när jag kom hem sen.. väl hemma diskade jag lite och sen somnade jag en stund till.. har blivit så sjukligt trött på senaste tiden..vid halv 6 kom Åsa och Anna. Vi gjorde pannkakor.. eller rättare sagt, Åsa gjorde dem medan vi andra två mest tittade på =)... sen käkade vi o tjabbade en himla massa.. mycket att ta igen för mycket som händer nu... Bägge har praktik och Anna går samtidigt i skolan eftersom hon inte fick heltid.. så jaja väldans intressant o höra hur det går ju! kul att bägge lyckats få praktikplats! vi fikade bullar lite senare och vid 9 gick dom hem.. hade ju varit igång hela dagen så var ganska trötta allihop! Peo jobbade över till 7 ungefär och när han kom hem satt han vid datorn.. när de gått så myste vi i soffan resten av kvällen

igår gick jag upp tidigt och åkte till BM igen.. hon tyckte jag svullnat massor.. så inte jag som inbillade mig då.. osså tyckte hon magen sjunkit en hel del.. yeah!  blodvärdet hade stigit till 117!! galet lycklig jag blev hihi... och BM osså.. kände på bebben me och den lilla krabaten har äntligen sjunkit ner och huvudet är ruckbart, snart fixerat trodde hon.. hjärtslagen var bra och han verkar må toppen =).. tur det! efteråt gick jag direkt till sjukgymnasten och fick akupunktur.. börjar bli ganska plågsamt nu så blir bara en gång till nästa vecka o sen får de räcka! när jag var färdig där så åkte jag till Peo och vi käkade dagens på en resturang ute på backaplan.. därefter hade han tid över så vi gick i bebisaffärer o kollade. Köpte lite kläder o sen var han tvungen att gå o jag fortsatte med shoppingen =)..det blev 3 bodys, 2 byxor, två mössor, vantar, skor och 2 pyjamas... kul var det!! =).. man får verkligen inte vara ifred när man är höggravid.. alla pratar med en när man e inne i en affär! expediterna o kunder. Kan inte förstå att man vågar sig ut när det är så lite kvar.. hmm.. vad ska man göra då? =)... alla ska ge tips och komma ihåg hur de själva gjorde.. man får nollställa sig och tänka det som att de bara vill väl så klarar man det bra =)... kan ju vara lite jobbigt annars! endel önskar bara en lycka till och frågar lite om vad det blir o så.. o det är ju trevligt =).. jaja iaf.. jysk öppade på backaplan igår o hade massa erbjudanden, men jag orkade bara inte gå in där när jag shoppat färdigt till bebis..jag åkte hem vid 2 och vilade istället.. gött det me =)..gjorde inte så mycket på kvällen. 

idag gick jag inte upp förrän 12..kunde inte sova inatt så fick bli imorse istället =).. huvudsaken det blir nån gång antar jag.. har suttit vid datorn hela dagen.. inte gjort mycket alls. nu kommer snart peo hem o vi ska göra mat o fredagsmysa. härligt! Min kusin Kalle fyller 16 idag, men tyvärr kan man ju inte åka ner på alla kalas =(... de ska ha smörgåstårta som e så gott!!! jaja Grattis till han iaf! o trevlig helg till alla! 


Veckan

På torsdagen var jag sedan hos Barnmorskan på besök igen. Blodvärdet hade stigit till 110.. trycket var lite högre än vanligt men helt ok. Sen lyssnade vi klart på bebbe.. han var fly förbannad på BM för hon precis hade känt på hans huvud så hjärtat slog helt galet.. men han lugnade sig och hjärtrytmen stabiliserades igen =).. sen när hon kände längre upp på buken så gjorde det helt galet ont, kändes som jag skulle svimma. Så direkt att lämna urinprov .. som tur var visade det inget fel..men ifall ifall gjorde en annan BM UL på mig för att se så att lillen var ok.. det var han.. han ligger med huvudet nedåt som han ska och baken på vänster sida . den har legat så i flera veckor nu. Kul att se honom igen.. han har blivit så stor nu ju! åkte hem igen och tillbaka till stan efter tagit lite att äta.. skulle till sjukgymnasten ju.. var så trött för hade inte sovit och blev helt gråtfärdig av smärtan när hon satte i nålarna.. men sedan kunde jag iaf slappna av.. när det var klart åkte jag hem igen och bara vilade.

fredagen gjorde jag inte hellen mycket. det hade blivit tillräckligt för veckan tyckte jag. Lördag så städade vi lägenheten och Peo målade klart toaskåpet äntligen.. jag hade ju slipat o målat det en gång för nån vecka sedan och det stod bara o väntade på att bli målat en sista gång.. hade ju inte mer färg då när jag gjorde det så den hade jag köpt i fredags. Iaf så blev det jättefint. På söndagen så åkte vi till stan o köpte skruvar till hjulen vi skulle sätta på skåpet. Det behövde komma upp lite så att det inte ruttnar nu när det ska stå så nära duschen eftersom skötbordet tar dens förra plats.. mamma hade fixat hjulen med det var ju alldeles för långa skruvar!! jaja i vilket fall som helst så hittade jag en jättesöt reflex goseälg som jag köpte till vagnen.. o så hittade vi lite annat smått till hemmet. åkte hem och skruvade på hjulen.. satte in skåpet och sedan ägnade jag resten av kvällen att sätta in allt som skulle vara i skåpet.. blev skitsnyggt ska jag tala om!! måste lägga upp foto på det sen =)..

på måndagen så städade jag lådor.. äntligen tog jag tag i det och fick nästan alla klara.. bara peos nattduksbord kvar..igår så började jag tvätta klockan 8 och strök sedan allt. tvättade även kuddar o täcke i sängen.. vad fräscht allt blev!!!  var färdig vid 1 och då drog jag ut allt från våra garderober i sovrummet och började sortera o slänga.. höll på med det hela kvällen sedan och blev inte klar förrän vid 12.. peo sov på soffan efter han hade gjort mat o så.. sov inte så bra inatt heller och gick upp vid 7 imorse.. o återigen bakar jag bullar =).. denna gången ska de bli bra! (hoppas jag).. nu är det dags att på med pärlsocker o in i ugnen. Ikväll kommer Anna o Åsa o ska snacka lite skit =).. blir nog skoj!


Skåne

på måndagen kunde jag äntligen sova länge. det var underbart kallt i rummet (kanske 19 grader) och jag slapp ligga o svettas som en tok som brukar vara fallet... jag gick upp o käkade frukost i lugn o ro och fick sedan en jäkla fart för Lina ringde och sa att jag kunde köra ner till henne i Åhus om jag ville bli klippt. hon hade en lucka mellan kunder.. så jag gjorde mat till mamma kom hem på middagen. vi åt och sedan skjutsade jag tillbaka henne till jobbet innan jag tog bilen till Åhus. Jag var där nere vid 2. Det blev slingor i tre olika färger o vi tjabbade en himla massa så det drog ut lite på tiden =) hihi.. mest färgen verkade så köpte vi ett smarrigt nybakat bröd och varsen chockladbulle på fiket över gatan. Lina hade ost och smör på salongen så där satt vi sedan o käkade i köket.. pratade massa om förlossning i och med det är rätt nära nu.. ska bli så spännande.. har inte hört någon skräckhistoria om förlossningar som alla säger.. jag hör bara hur man faktiskt klarar det galant.. visst har man hört att saker går fel och så, men det får man ju verkligen hoppas att man ska slippa!! Iaf så blev man klart tvättad och masserad i hårbotten o fick en inpackning. Hon färgade även mina ögonbryn. Sen klippning.. det blev ganska kort men jag är nöjd..man vill ha så lite som möjligt att göra med håret när man har bebbe kan jag tro.. ska man gå ut vill man inte vara tvungen att börja stå o göra vid håret massa innan.. så jaja.. körde hem vid 5.. sen kom Emmy direkt när jag kom innanför dörren hemma.. mamma hade gjort biffar, sås o potatis..fy tusan vad gott!! vi satt o pratade hela kvällen. tittade lite på idol under tiden me... vid 10 gick Emmy hem igen och jag gick o la mig.

På tisdagen gick jag upp tidigt. satt lite vid datorn och började sedan sy. sydde skynket till skötbordet som ju står hemma hos mamma o pappa.. det blev fint. Därefter letade jag mönster till en amningskudde. När mamma kommit hem och vi ätit så hjälpte hon mig med att rita mönster och klippa en innerkudde. Jag sydde och sedan tvättade jag tyget eftersom det var inte gjort. Sen sydde jag ett "örngott" till den mest jag väntade. mamma hjälpte mej med dragkjedjan... när kudde var färdigtvättad så stoppade jag den med sacosäckskulor.. vi hade en sån säck som ändå skulle slängas så jag passade på att ruffa åt mig innehållet. Perfekt blev det! stor som tusan =) hihi.. sydde två band så man kan knyta ihop ändarna så att kudden blir ett babynest me.. blev himla nöjd med resultatet!!
På onsdagen satt jag vid datorn ett tag igen. Vid 11 ringde min kära mormor och frågade om jag ville ha mat. Jag tackade förståss ja och skulle precis köra ner till dom (brukar gå den lilla biten, men de e ju stört omöjligt just nu) när jag såg att mamma tagit nycklarna med sig.. knas! hon hade lämnat bilen men tagit nycklarna.. så jaja.. jag fick ringa morfar som kom o hämtade mig. Satt o pratade o vid halv ett åt vi.. eftersom de flesta fiskar inte går att äta när man e gravid så hade mormor gjort laxfilé till mig. själva hade de något sprödbakat.. kom inte ens ihåg namnet på fisken =).. till det var de en vit gräddsås som var hennes mammas recept o potatis.. jättegott var det!!! massa sallad me.. ah.. jag blev så mätt!!! vid halv 2 kom sen Albin för mormor skulle klippa honom. Vi fikade lite bullar o kakor men orkade ju knappt nåt alls.. o mormor som gör så goda kakor! iaf så ringde Angelina. De gick förbi mamma o pappas hus och skulle fråga om jag var hemma. Sa att jag var hos mormor o eftersom det är Sibbhult så vet ju alla var alla bor o känner varann haha.. så de knallade ner där istället! ojoj vad längesen man såg henne o Glenn.. o vi som alltid umgicks (speciellt Glenn) när Lina o Martin var tillsammans.. så var jätteskoj att prata.. gick bara inte att sluta =).. var ju tvungen att höra hur förlossningen varit o så.. inga problem sa Ange bara.. vattnet hade gått vid 2 på natten o efter 6 timmar va han ute. så jaja, tur att den hade vänt sig o fixerat sig den sista veckan.. annars kunde de kanske haft det lite värre. bebben låg ju i säte in i det sista! hon skulle iaf slutat jobba den fredagen o vara hemma 4 veckor, men så blev det ju inte =).. så klart var det väldigt roligt att se lilla Alfons oxå! vad söt han är! man längtar ju klart själv, men e så glad för deras skull!! morfar fick skjutsa mig till scania sen.. så jag kunde få bilnyckel av pappa. Blev hemskjutsad och packade lite mm. sedan körde jag till Broby o Peos föräldrar. de hade glömt bilradion hos oss i Gbg när de var här (en sån avtagbar front) så jag skulle lämna den. Pratade en halvtimma eller så. Tråkigt nog så har ju Tinas svärmor fått akut leukemi bara ett halvår efter att hon flyttat till Broby och in i en fin villa nära sina barn o barnbarn.. livet är bra orättvist! snackade om det en stund iaf. sen körde jag till Knislinge o hämtade mamma. Kom hem o åt väldans fort. Sedan skjutsade mamma o pappa mig till tåget som gick vid 6.. 

väl hemma i Gbg åt vi på Bk för peo hade inte ätit på hela dagen och jag orkade inget annat. så jaja.. när jag kom hem hade Peo städat o gjort fint.. vad härligt! vi slängde oss framför tvn =) 

Skövde o kalas

har inte orkat skriva på ett tag nu så får väl ta tag i det nu.

På fredagen den 21e, när Peo fyllde år, så gick jag upp väldans tidigt och gjorde frukost på sängen till honom. Satt och myste i sängen en bra stund och han öppnade paket.. han fick en parfym och en keps av mig =)..sedan bakade jag bullar. 2 satser vanliga och en sats mjölkfria till Ida o Lina klart. Jag fick skynda mig rätt bra och de vanliga bullarna fick för mycket mjöl o blev därför ganska kompakta istället för stora o mumsiga som de brukar bli.. de mjölkfria blev dock helt underbara. Iaf hade jag ju bakat två rulltårtor, en med syltfyllning och en med chocklad.. jag vispade grädde o la på och sedan skivade jag persika och rev chocklad. De blev väldans fina =).. svårt att ta med dem till peos jobb bara så jag fick lägga dem i en inte så snygg burk.. men men.. det blev bra ändå. fick skära av kanterna så då fick ju jag lite oxå =).. packade ner tårtor, chockladbullar och kanelbullar i en kasse och skyndade iväg. Var på siba vid 14.00.. gav peo kakorna och när han fått så köpte jag present från mamma o pappa till honom. Ola hade fixat så jag fick peos personalrabatt på telefonminnet jag köpte. Iaf, när peo kom hem så hade jag även städat. Han berättade att kakorna var en succe.. de hade gått åt hur snabbt som helst, speciellt mina inte så lyckade bullar =).. jaja.. de var ju bra det iaf. De har sedan dess tjatat om att jag ska komma dit fler ggr med nybakade bullar =).. på kvällen gick vi till willys o handlade o gjorde sedan tacos. Myste framför en film. Peo var helnöjd med kvällen. Under eftermiddagen fick jag förresten ett mess från Angelina i Sibbhult, en barndomsvän som skulle få barn en dag innan mig.. hon hade då fått sin lilla Alfons, ett par veckor för tidigt! vad mysigt!!! 

På lördagen gick vi upp tidigt igen och tog tåget till Skövde. Skulle till Ida.. Carlos fyllde 30 den 25e september så vi skulle ha fest för honom, Peo och så Tova som ju fyllde 4 den 17e...mamma, pappa, mormor o morfar var redan där. de kom på fredagkvällen. De sov i en stuga på campingen i stan. Ingen hade ju sagt till Carlos att det skulle komma folk .. han hade blivit förvånad när mamma o de kom under gårdagen och fattade inget när vi oxå kom.. men han sa inte så mycket. tänkte väl att vi bara fått för oss något hihi.. vi åkte ganska snabbt upp till stugan och där åt vi middag. Sedan stack jag, Ida, Carlos o Peo till stan för vi skulle till en inredningsaffär som är hur trevlig som helst. Jag hittade tyg och kort och lite annat smått o gott.. kunde gått där hur länge som helst =).. efter det så åkte vi alla o kollade på ett militärmuseum på militärbasen där eftersom morfar låg i lumpen just i skövde för typ 50 år sedan =).. väl tillbaka hos Ida så hade vi bokat en lokal högst upp i huset(.. man får låna den gratis o ha den hela helgen.. ) som vi gick upp och dukade och gjorde fint i mest Ida o Carlos var o handlade. Sedan gjorde vi mat och fixade allt annat. Lina hade haft en bruduppsättning och en tärna så de kom inte förräns vid 7. Då gick vi upp till lokalen och Carlos blev väldans överraskad =).. vi åt o snackade och sedan blev det presentutdelning.. Peo fick ett par trådlösa hörlurar av Ida o Lina (som jag köpt) o av mamma,pappa, mormor o morfar fick han minnet och pengar =).. Carlos fick en mobilhållare och en cykeldator av mig o Lina... Tova fick bokmärke o sånt smått med my little ponny på.. osså en film. Fikade lite senare. vilken trevlig kväll det blev.. på natten kunde jag klart inte sova!! såg att jag fått ett mess till från Angelina, med en bild denna gång.. åh vilken söt liten krabat, som var så galet lik henne =) hihi..

på söndagen gick vi i parken som ligger precis bakom Idas hus. Mysigt.. Ida själv blev färgad i håret av Lina och sedan stack hon hem för hon skulle spela match och Leif kunde ju inte vara lite sen heller eftersom han är tränaren =) hihi.. blev inte lång tid de fick där uppe.. Iaf så sa vi hejdå till Carlos, Ida o Peo vid 2 och körde hem till Skåne.. stannade på vägen och åt lite. Peo skulle ta tåget till Göteborg vid halv 4 så han fick vänta hos Ida ett tag till... allt som allt hade vi en väldigt trevlig helg iaf!