Tiden går..

jahapp, nu var det en hel evighet sedan man skrev känns det som. Har hunnit hända en hel del sedan sist alltså. Såå.. Vi börjar väl vid förra inlägget. Då befann vi oss i Skåne. Algot fick där testa på sjukhuset i Krisitanstad ett par timmar eftersom han återigen fick ett astmaanfall. Vi hade precis börjat med en ny astma medicin för honom, singulair som tas i pulver och egentligen agerar som en allergimedecin, om det då är allergier som utlöser astman. Vi har dock varit på återbesök hos läkaren nu i veckan och kom fram till att det inte hjälpt ett dugg. Algot kan fortfarande inte busa och springa som han vill, utan tvingas sätta sig och vila hela tiden. Dessutom är ju förkylningarna lika jävliga för hans luftvägar fortfarande. Pratade med läkaren om hon trodde att det skulle växa bort, vilket förkylningsastma ju gör och de sagt till oss innan att förmodligen var fallet även för Algot. Nu var hon dock nästan helt säker på att han kommer dras med denna tillsvidare.. Nåväl, som jag sa till läkaren så är han ju en kämpe och bara han slipper åka akut och ligga inne på sjukhus så känns det som en liten vinst. Såå.. han fick ännu en medicin att prova. En att inhalera, men då kan vi ta bort både singulair och pulmicort, vilket känns toppen om det funkar. Inte bra att ge massa kortison ju!



Hemma i skåne hann vi iaf leka med Tova, vara hos mormor o morfar lite och Algot fick vara två dagar hos farmor o farfar, mest jag skrev CV och annat smått o gott. En dag fick jag frikort av Babbe (tusen tack) så jag kunde åka lite runt i skåne o träffa vänner fritt under en dag. Hade jättekul!!


Tova o hennes morfar byggde en snökoja


den blev stor, för det fanns ju massor massor med snö



Kotte






var o matade ankorna med Algots morfar o gammelmorfar en dag






kolla in kinesankan ;) haha.. han bara var där, bland alla andra ankorna




på väg neråt i skåne.. lagom bergigt, eller hur! :D


I Höör hos Victoria, Daniel och Wanda.. superfint


Daniel och Wanda. Trevlig eftermiddag, med massa gott o lite bus :)..synd jag inte hann stanna och träffa Victoria oxå bara. Hon jobbade sent denna onsdag


Wanda leker på sitt rum :)

Annars spenderades faktiskt jättestor del av veckan att lära sig virka haha.. mamma hade precis börjat med att försöka göra en "os mössa" till Tova.. inte i Sverigefärgerna dock, utan rosa, svart o vit. Så jag virkade o virkade.. hann med 4 mössor i samma mönster men olika färger.  



söt mössa o söt Tova




Åkte till gbg igen på fredagen efter en vecka i skåne. På lördagen var det tjejkväll hos Anna. Vi blev 11 tjejer, fick massa goda tilltugg och snax, samt galet mycket dricka hehe.. Vid halv 1 tiden stack vi in till stan. Hälften hamnade på Grill del mundo o hälften på Ritz, jag o Anna var först på Grill o sen på Ritz dock, för vi kunde inte bestämma oss haha.. suuuuuuper kul hade vi iaf!!!


Emmie, Emelie, Anna och Malin.


Anna, Therese o Anna .. det blev att sitta lite varstans i Annas lilla etta hihi


hårdrockarna! ;)




vi dansar med spotify på hög volym hehe.. ganska kul när vi presenterade oss för de två som inte kände gänget redan förövrigt..Emmie, Emelie Anna, Anna, Hanna, Johanna :D






så kan man osså fotografera


på ritz




puss på dig osså Maria ;)


Veckan som följde blev tung, men vi fixade det så gott det gick och hann med att tvätta och packa (o virka) inför resan.. Vi skulle till Lindvallen på söndagen ju!


en blåvitt mössa till peo oxå


osså OS mössan exakt enligt mönster :) ..dock gillade jag inte orginalfärgerna så vi tog några lite skarpare

 
mössa till Ida.. blev skitbra!! passade hennes skidjacka superbra!


virkade mössa o halsduk att ha i fjällen, som passade till min jacka :)


Kommentarer
Ida säger:

Jättefina kort, och massa skoj du har för dig! Tack för den fina mössan, tycker så mycket om den! Saknar redan er alla! Var en underbar vecka i fjällen! Hoppas vi ses snart! Puss o kram från Madrid! Här börjar bli ljummet i luften nu... med 17-18 grader... det är nice :O)

2010-03-25 | 00:38:15
Bloggadress: http://madrida.blogg.se/
Emma säger:

**Va kul att du är tillbaka igen, jättefina bilder. Hoppas ni hade det riktigt bra/roligt i fjällen, ha det gott, kramen/Emma**

2010-03-25 | 07:30:39
Bloggadress: http://valkommentillminvarld.blogspot.com/
Sandrah säger:

Men shit vad duktig du är på att göra mössor då!! Jag vill också ha en ;)

2010-03-25 | 08:01:58
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/
Carro säger:

Åhhhh tänk om jag var lika estetisk som du ;) Jag vill oxå ha sån fin mössa!



Va skönt att Algot fått ny medicin nu, hoppas den hjälper. Vi har ju oxå haft singulair till Leon, fungerade inte alls. Märkte inte ens att han tog den.



Saknar er! Kram (ps. kul med massa bilder, nästa gång vill jag ha fjällenbilder!)

2010-03-25 | 10:31:48
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Daniel säger:

Jaha, ett inlägg till med 100 bilder ;) Störtskönt. En bild säger mer än 1000 ord. Vågade Algot ha den mössan på sig nere i Skåne? Ni var inte rädda att han skulle bli mulad p.g.a. 'IFK'-"loggan"?? HEHE...



Goa mössor. Du har ju hunnit med en del. Snart kanske du öppnar en webshop ;) Vem vet?



Tack för besöket, var bara trevligt att träffas. Kul att Wanda gillade dig - "Panna" :)



Här hemma kallas vi:

Mamma Vicktoooia och

Pappa Galen :D



Ha det bra, hälsa pöjkarna

2010-03-25 | 21:12:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback