bus o sånt

jag och Algot en vanlig måndag.. min lilla busunge tyckte det var extreeemt jobbigt att klippa tånaglarna.. så det blev en hel del skrik.. men massa bus efteråt får vilken liten Kotte som helst på super bra humör igen :)

















Idag tog jag svininfluensa-vaccinet.. det blev två timmars kö med 110 pers framför på vårdcentralen trots jag kom en kvart innan de öppnade.. det har gjort ont i armen en hel del därefter och nu på kvällen e jag totalkass..bläää


Kommentarer
mia säger:

Vad fina ni är! Och vad duktig Algot är som bygger pepparkakshus! Jag orkar inte ens baka vanliga pepparkakor i år. Förra årets pepparkaksbak började med Många intresserade och slutade med mig och mamma som slet med det sista..

Nu ska vi iväg och titta på Tovas tomtepjäs i skolan! Varför är JAG nervös?!..

2009-12-02 | 17:29:31
Bloggadress: http://mmio.blogg.se/
Mia säger:

Vad fina ni är och vad duktig Algot är som bakar pepparkakshus alldeles själv! Jag orkar inte med nåt pepparkaksbak i år. Förra årets bak började nämligen med många intresserade och slutade med mig och mamma som slet med det sista. Tova åt bara deg..

Nu ska vi iväg och titta på Tovas tomtepjäs i skolan. Varför är JAG nervös?!...

2009-12-02 | 17:33:58
Bloggadress: http://mmio.blogg.se/
Mia säger:

Mäh!!

2009-12-02 | 17:34:42
Bloggadress: http://mmio.blogg.se/
daniel säger:

ja klippa naglar är ingen höjdare hemma hos oss heller. men vi kör samma taktik som er. sen hjälper det ju inte att hon är lika kittlig som sin pappa ;)

2009-12-03 | 07:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback