Snö och bus

Imorse när jag vaknade var det snö ute! härligt härligt! fint med det vita o det känns inte som det är lika mörkt på kvällarna då heller. Hoppas det kan komma lite snö som stannar över julen oxå!! :) snart är det iaf advent och mys!


Leo och Algot skulle egentligen träffats idag för att leka och bada lite, men lillkillen hade blivit sjuk så vi fick skjuta på det till nästa vecka. Krya på dig Leo! Istället tog vi det lugnt på förmiddagen och runt 12 kom Sam för att leka. Sofie och jag satt och snackade mest killarna fullkomligt vräkte ut leksakerna på golvet och rullade runt i allt hihi. Sam skickade byggklossar över hela vardagsrummet och Algot skrattade högt åt honom.. vi kunde bara konstatera att de inte var kloka! :D.. jättekul när de kan busa tillsammans o underhålla varann, göra av med lite energi hihi.. De dansade åt musik oxå, Sam diggade och Algot stod och snurrade rundor som en liten ballerina (hans nya sätt att dansa åt det som inte är hårdrock)... blev en riktigt trevlig eftermiddag av det.



Förresten testade Sofie att ge Algot lite av Sams burkmat häromdagen och Algot gillade det!!  har inte funkat på flera månader ju..så jag köpte hem och testade ikväll, spaghetti och köttfärssås.. o han åt en hel såndär stor burk... det är nog första gången någonsin som har äter en hel!! hihi.. coolt. Hoppas han kan äta det lite igen, så man iaf kan ha med sig när man är iväg. Är ju så mycket lättare då.

förresten så chattade vi med moster Ida i Madrid ikväll. Algot ville ju absolut säga hej och titta på henne i webkameran. Tog en bild med webkameran när han satt där. hihi....Söt var han iaf i det gigantiska headsetet!

Kommentarer
Ida säger:

Åååh, jag vill också ha snö! Fast ska inte klaga, vi har rätt varmt och skönt vissa dagar och inte lika mörkt på kvällarna. Algot är ju för söt i headsetet alltså, jag kunde inte sluta skratta! Hoppas vi ses snart! Kramiz!

2008-11-24 | 01:29:36
Bloggadress: http://madrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback