på snowboard

En perfekt skidsemester för mig är, massa snö, solsken, 3-5 minusgrader, att kunna glida över nypistad backe med ett lager nysnö. Kunna stå och bara vicka lite på brädan och fullkomligt flyga fram över snön eftersom man inte är rädd, för man kan ju åka. Det är att sitta i liften och känna hur solen bränner i ansiktet och ha härliga personer att köra nerför backarna med. Att stanna och ta en varm choklad och titta ut över fjället. Tyvärr inträffar ofta inte allt det här på en veckas semester.. men denna gången, så gjorde det de!!! denna resan kunde helt enkelt inte varit bättre. Det var som att komma från barmark upp till ett underbart vinterlandskap. Mamma och pappa har varit enorm hjälp o passat Algot och även alla andra som var med. Vi turades om att passa kotten förmiddag eller eftermiddag så att alla skulle få köra nårra timmar var dag iaf. Algot sov ute i vagnen mesta av tiden. Tova var tillräckligt stor att åka lite skidor själv och hon hade så skoj. Jag, Peo, Lina och Ida körde klart snowboard och så resten skidor. Vi var 12 pers i en stuga. En härlig stuga ca 20 meter från lift med bastu och annat lyx. Med på resan var jag, Peo, Ida, Lina, mamma, pappa som åkt många ggr förr och så Carlos, Tova, Leif, Alma och Alice som var nybörjare o så Algot som van vagnåkare  =).. På torsdagen var vi även iväg på scotersafarie vilket var helt underbart kul. Kvällarna spenderades inne i värmen med skip boo eller lite tv-tittande. Sedan somnade man helt slut. På påskafton åt vi klart påskmat och sen hade vi pulkatävling i backen. fast vi hade bara en pulka så fick bli plastpåsar.. men skoj var det! igår hann vi med ett par åk innan vi lämnade in skidorna och begav oss hemåt vid middag. Var inte hemma förrän sent igårkväll..men åh vilken lyckad vecka!

Och så måste jag lägga till att denna vecka har Algot ställt om sovmönstret lite och somnat 18.30 och sovit till 6.30..med bara 1-2 matpauser, vilket är strålande utveckling för honom.. dessutom har han lärt sig att äta. Han älskar gröt med blåbärspuré, vilket dessvärre inte hans kläder gör. Annat vi gett honom nu går oxå hur bra som helst. duktiga killen är han! lite mer i utveckling så har han nu börjat sträcka händerna för att han vill att vi ska ta honom och han promenerar bra i sin gåstol. Han har fortfarande kvar sin ovana att somna i de skummaste possitioner och har tyvärr inte blivit av med sina utslag.. vad ska man ta sig till!!

osså helt ointressant info, men äntligen blev det dags för min första alkoholbaserade dryck på 1,5 år..o de var inte ett dugg gott =) haha..

                  

Kommentarer
Carro säger:

Ser härligt ut på bilderna! Hoppas jag oxå får uppleva en skidresa någon gång. Kram!

2008-03-24 | 18:20:17
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se
emma t säger:

Ni verkar ju ha haft det helt underbart, kram

2008-03-24 | 18:42:26
Daniel säger:

Fy tusan vad skönt. Låter helt underbart med gott väder och hela familjen samlad för att åka skidor. Var själv uppe i början av året och gjode backarna osäkra ;)

Bräda rules!

2008-03-25 | 15:04:48
Bloggadress: http://danielberntsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback