Hammerfall

var på koncert igår på Liseberg. Det blev ju jättefint väder på kvällen så vi bestämde oss för att knalla dit. Vi promenerade ner och köpte varsett säsongskort så nu kan vi traska in där så mycket vi vill =).. vi satte oss och tittade på folk en stund och sedan köpte vi varsin stor glass, Peo mjukis och jag tre kulor.. var hallon/lime is, dumle och jordgubb.. smaskens. fast som vanligt så orkar jag inte ens hälften. Fick ge resten till Ola som vi träffade vid stora scen lite innan 8 .. kl 8 började Hammerfall spela. Skitbra var det. Längesen man var o tittade på nån som spela. Saknar sånt lite faktiskt.. men men. De spelade inte champion o living in victory vilket jag hade hoppats på.. men avslutade med en riktigt bra Hearts on fire =).. galet vad ont jag hade i ryggen efter att ha gått o stått så länge. Bebis kickade på rejält av alla höga ljud osså. Efter spelningen gick vi till ica för peo skulle klart ha något att dricka.. som om jag inte gått tillräckligt.. När vi sedan kom tillbaka till korsvägen så gick bussen framför ögonen på oss och det var en halvtimma tills nästa skulle gå.. så jaha.. promenera hem oxå då.. tårarna rann så ont jag hade. Det var helt galet. benen ville bara inte röra sig mer. När jag kom hem så slängde jag mig i stolen framför datorn o flyttade mig inte förrän jag skulle sova. Jag sov riktigt dåligt oxå. Var gång jag vände mig så vaknade jag av smärtan. Men jaja.. idag har jag därför tagit mig med mycket svårighet från sängen, till datorn, ut på balkongen.. det är ungefär vad man klarar av.. förresten kom ritningen idag med posten så nu ska jag börja göra en skiss över huset som ska göras om. ska bli skoj.. får väl ta o försöka stå så pass länge nu så jag kan göra mat till peo kommer hem.. isch.. vet inte vad jag ska göra för mat heller.. denna dag skulle man stannat i sängen!


Kommentarer
Daniel säger:

Jaså ni gick dit ändå?! TREVLIGT.. Jag såg dom på tivolirock förra sommaren (då jag även var funktionär och kom in gratis :D). Bra drag i dom killarna ;)

2007-05-31 | 20:49:43
Bloggadress: http://danielberntsson.blogspot.com
Daniel säger:

Jag vet inte om jag ska dit. Iofs gratis ;) och fri tillgång till backstage å så men jag vill inte dit själv. Var bara en massa 14-18 åringar som var funkisar. Det var inte såå roligt men självklart var det roligt att vara där. Ja Backyard Babies och The Sound är där i år (och The ark) så jag får se. Har inte 100% bestämt mig än. victoria jobbar typ nästan alla dagar den veckan och jag jobbar vardagarna. men vi får de.. ;)

2007-06-01 | 12:28:19
Bloggadress: http://danielberntsson.blogspot.com
Sandrah säger:

Du skulle tagit med mig ^^ haha. Jag hade velat sett dem juh :)

2007-06-02 | 10:36:36
Bloggadress: http://xenophobia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback