Ännu en vecka har gått

åkte som sagt till Skåne igen förra fredagen. Det var skönt att få vara hemma lite till hos Algots mormor o morfar. Moster Ida kom ju hem från Madrid på lördagen oxå. Härligt att träffa tvillingsyster lite :)..


såå fina






kram



Algot fick fota lite osså hihi..

Söndagen tog sig jag, Ida, Lina, Tova, Algot, mamma o pappa till Broestorp för att åka pulka som man gjorde så många ggr som liten. Vilka minnen. När vi satt i bilen på väg upp där så kom jag på att vi faktiskt för första gången på många evigheter bara var familjen. Brukar ju alltid vara så att man har våra killar med oss eller så, men denna gången bara familjen Svensson/Vilhelmsson då alltså :) Vi åkte massa pulka, tävlade och hade skitkul. Algot och Tova säkert mest roligt, men Algot frös efter ett tag eftersom han slapp springa upp för backen osså hehe. Vi grillade korv och drack varm chockladmjölk, japp, ska det göras så ska det göras riktigt :D haha..




pulkatävling





mamma åker pulka




systrarna


fina barnen




kusinpuss.. :)


snygge stilen


hahaha :)


korvgrillning





trollunge


gott med korv




















mam


Algot var sjuk sen så det blev mycket vila hemma och sådär. Tisdagseftermiddagen var vi dock på begravning. En fin, lagom cermoni. Vi sa hejdå till vår gammelfarmor, Algot fick lägga en blomma oxå, "hejdå från ditt barnbarns barnbarn Algot".. det är ändå ganska faschinerande att man hann bli 5 generationer ju. Vi fikade tillsammans efteråt. Träffade många nästkusiner och sådär, som man inte sett sedan de var små och vi är jämngammla nästan.. heeeelt galet.. visst är det lite tragiskt att man bara ses på begravningar?.. när man firar något, så kommer ju sällan alla...


Hejdå Agnes...







Onsdag åkte jag med min tvillingsyster o shoppade. Ännu en kul grej som man sällan gör. Jättetrevligt! Vi hann snacka en hel del ju! Och min mormor o morfar var väldigt glada för att vara barnvakter.

Torsdag så var vi hos mormor o morfar och käkade tacos till lunch!!! kanske inte så konstigt att äta tacos, men att min mormor gör det händer ju bara inte.. de äter alltid sån där gammeldags husmanskost, så för dem var detta typ helt nytt. Morfar tyckte det var som att äta papper haha.. mormor hade potatissallad, majonäs, bostongurka, morötter och en dill o lök sås oxå, utöver alla vanliga ingredienser.. Jag, Ida och Victor skrattade lite åt henne, men hon hade lyckats bra annars hehe..


mormor o morfar har gjort tacos till oss hihi.. ovanligt men gott


mmm med tacos

 torsdagskvällen spenderade jag hos Carro, Linus och Leon. Leon fick ettårspresent från Algot eftersom han ju fyllde år den 7e! Stor han blivit! Han och Algot busade en hel del!

Leon o Algot leker


söte :)

Fick en biljett för 60 kr på tradera och åkte hem på fredagmorgonen..

i söndags var det alla hjärtans dag! vaknade av frukost på sängen och presenter. Fick en parfym och en kameraväska, lycka!! :) .. Peo fick en parfym av mig osså, lite komiskt :) hehe.. osså fick han choklad.. mysig dag med en låååång promenad på ca 1 mil tillsammans med Algot och Peo. Vi gick över älvsborgsbron och kollade ut över ett vansinnigt vackert, kallt, upplyst o snöigt Göteborg!! det var så man fick gåshud! önskar man hade kameran med sig!  efteråt gjorde vi pizza och tittade lite på OS och Barcamatchen.. finns nåt bättre än när det är sport konstant på tv?? :D

dagarna efter har varit mycket OS, lite annat hihi..2 OS guld har Sverige fått, Hurra för Ferry och Kalla!! Stackars Anja ikväll... väntar på hockey nu..Japp, jag e sportgalen!! :D


Kommentarer
Carro o Leon säger:

Asså du och Lina är galet lika! :) Hihi, fin bild på Leon, han ser helt nyvaken ut, var han säkert oxå ;)



Låter som en mysig alla hjärtans dag. Hoppas vi ses snart igen. Kram

2010-02-17 | 23:18:50
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Elin säger:

vilka fiiina bilder!

2010-02-18 | 07:36:06
Sandrah säger:

finns nåt bättre än när det är sport konstant på tv?? :D Ja! när det inte är sport på tv ;)



verkar som ni haft toppen iaf.

2010-02-18 | 09:19:05
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/
daniel säger:

Många fina bilder. Kan man anta att många av dessa bilder är tagna med den nya kameran? Syns faktiskt! Härligt att läsa lite i denna bloggen igen.

2010-02-19 | 07:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback