Älmhult

I fredags åkte vi till skåne.. jag, Johanna, Anna, Emmie och Maja.. vi körde vid 4 och var inte framme i Älmhult förrän vid halv 9 eftersom det ösregnade, det var superkö i Gbg och vi stannade och åt i Varberg. När vi kom fram till Emelie hade Åsa redan kommit från Öland. Allt som allt blev vi alltså 7 tjejer. Emelie och peppe bor i en nybyggd villa i älmhult, precis intill Ikeas huvudkontor, där båda nu jobbar. De har bägge hand om produktion och sådär för nya varor, Emelie inom täcken och kuddar och Peppe inom belysning. De har iaf en supermysig och fint inredd liten villa, med massa nya finesser. Helgen gick fort. Vi käkade gott, gjorde det mesta hemma då da, förutom lördags lunchen som vi såklart åt på Ikea hihi.. Vi gick lite på loppisar och en lång stund på Ikea. Lagade god mat tillsammans allihop, tog skogspromenad och kollade på film med deras projektor. Det blev även gottis och lite vin :)..  På söndagen hann vi även med att testa deras nintendo wii osså blev det lite mer loppis innan hemfärd. En mycket lyckad helg med massor av skratt, fynd och härliga vänner, Tack!




Maja, Emmie o Anna på donkan i varberg.. på väg nedåt i landet i ösregn


hos Emelie.. fint, helt nybyggt hus har dom.. 4 m i tak o ganska enkel med 3 rum o kök




hade knåpat ihop ett fotoalbum med kort från åren på chalmers med Emelie som examens- och födelsedagspresent.. blev många skratt :)


Bondbruden Johanna




frukost


Emelie utanför sitt hus


var klart tvugna att gå på Ikea.. första varuhuset här i Älmhult .. Emelie o Peppe har flyttat hit i och med kontoret är här.. Detta Ikea åkte ju alltid jag till som liten (bara 5 mil hemifrån) så var kul att se hur det förändrats :D..


Anna hittade fynd på loppis :P




förbereder för filmkväll.. projektor har de, så det var coolt att kolla film även om filmen inte var så bra


Peppe invigde deras nya kamin


spelar wee... då kom mamma o pappa med massa grejor till mig, för de skulle ändå shoppa på ikea.. de lämnade 2års presenter från Lina o Tova och från Peos föräldrar. Och så fick vi då vår efterlängtade kamera som vi bett Eva o Einar köpa till oss i USA när de var där. Den har alltså legat o väntat på oss i skåne typ två veckor redan :)

Jag och Åsa trixade lite med den innan den gick igång, men sen blev det massa massa massa bilder. Knappt skillnad på kvalitet från de övre här ellerhur!? hihi


Åsa fick vara med på testfoto


o så tog Åsa på mig när jag gräver i allt mamma o pappa kommit med.. så mycket kläder o kul leksaker till Algot :) var välbehövligt


söta Maja


Algot fick Ankor av farmor o farfar...han e förövrigt heeelt galen i dem nu!! bara "Ankorna, kack kack ka" som gäller här hemm nu..


inspekterar en läskig spindel som oxå skulle till Algot :)


förbereder lunch


my darlings..


fina tjejer


lunchen blev kycklingsallad.. smarrigt värre!






chokladsmile!



huset igen


the gang


tack tjejer för underbar helg!!!

hemvägen var regning och vi stannade även då på donkan.. efter falkenberg körde jag resten. gick topp.. kom hem vid 8 och kvällen gick åt att fortsätta testa min kamera :)





Kommentarer
Carro säger:

Fint hus! Haha, Leon är oxå galen i ankor. Han kan dock bara säga "aka" :)

2009-11-24 | 16:41:07
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Ida säger:

Vad skoj ni verkar ha haft! Roligt att komma iväg lite ibland! och umgås med vänner. Jättefint hus de har! Blir lite avis hehe.

2009-11-25 | 16:34:07
Bloggadress: http://madrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback