helgmys

I fredags efter skolan, så ägnade vi kvällen åt familjen. Vi var och handlade god mat, käkade och la Algot. Sedan blev det Så ska det låta. Algot somnade och jag o Peo kunde ligga o mysa o prata både länge och väl innan det var dags att sova.

Lördagen blev mycket slö Vi låg på soffan, satt vid datorn och spelade lite GH.. Algot sprang runt och busade medans vi försökte oss på lite städning oxå... Men jag var ändå uppe och iväg till fysiken 9 på morgonen för att träna. Skönt var det.. bara det att jag nu har massa blåsor och sår på fötterna. Bli bättre snart tro? hmm..


Peo sover på soffan =)
Kotte får inte som han vill :)

I vilket fall som helst så gjorde vi oss fina och begav oss iväg till stan vid 17.30 typ. Vi åkte till populära Jansens Bofhaus för att äta lite gott och hade tur som fick plats trots att vi inte bokat. Där var proppfullt (förståss, en lördagskväll liksom) men vi behövde vänta en pyttestund bara. Algot var helt vild till en början för han var så hungrig, men satt superfint o åt sen. han charmade såklart precis alla i närheten till den grad att det tillslut var fri disskusion mellan alla och oss =).. han ÄLSKAR självklart uppmärksamheten och drack mjölk med ljudliga "ahhhhhh" efter ungefär som om han hade druckit öl, han gjorde slängpussar, vinkade, lekte tittut och snackade för fulla muggar. Detta fick självklart alla att skratta och tycka han var ännu sötare och roligare så det var inget slut på det.. Nåväl. Vi åt trerätters middag som var suupergott. Var dock så mätta att efterrätten var väldigt knepig att trycka ner (en galet stor bananasplitt för mig och en våffla med massa mjukglass på för Peo).. hade man inte tagit en sån där trerätters så hade man nog hoppat efterrätt faktiskt =) hihi.. Algot fick iaf korv o pommes. Han gillade tydligen inte pommes, så nu vet vi det. Men en stor winerkorv klämde han, med skinn o allt haha.. o morötterna gick oxå ner såklart. Han smakade även våra förrätter och efterrätter så han lär ha varit proppmätt! När vi sedan gick runt 21 (efter nästan 3 timmar), så var han galet trött. Det blev hem o sängen direkt. Vi satte oss framför film. Sånt här borde man göra oftare. Bara få komma ut o göra lite, umgås o ha mysigt...  En underbart trevlig kväll med underbar familj. Älskar er!





samma hårfärg har vi me :)

Kommentarer
Sandrah säger:

Mysigt det låter

2009-03-09 | 13:12:33
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/
mle säger:

Åh vilken liten söt familj du har! Kram

2009-03-09 | 14:34:53
Bloggadress: http://livetfranminsida.blogspot.com
Carro säger:

Vad ni myser! Låter härligt! Fina är ni oxå :)

2009-03-10 | 13:16:10
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback