Händelserikt

Mycket hände förra veckan, både trevligt och mindre trevligt. Delar upp inlägget på två eftersom vissa inte kan läsa allt på samma gång när de smyger in här under jobbetid  :P haha.. (egentligen för det va för långt bara, men det var roligt att reta dig lite Babbe.. hihi) 

 Måndag spenderades med Emelie och hela tjejgänget eftersom hon var på besök från Sthlm. Vi käka lunch ute i fina vädret o snackade ett par timmar.

Tisdag skulle jag gått på en kompis examenspresentation, men på morgonen vaknade jag o Peo av att Algot hade astmaanfall och enormt svårt att andas. Han låg och pressade ut luften så gott det gick. Fick i honom massa medicin, tror 2 doser kortison, minst 5 doser airomir och så ventoline..det lugnade sig, men algot vägrade äta eller dricka och var knappt vaken 30 minuter på hela förmiddagen...därför, när han spydde för sjätte gången, så gav jag upp. packade mat o extrakläder och förberedde mig på en eftermiddag på Östra. Så blev det oxå. Från 11 till 16 ungefär. Han fick inhalera 5 ggr, fick syrgas, ventoline, betapred och när inte det fungerade, något starkare som faktiskt äntligen gjorde det hela bättre. De ville inte skicka hem honom eftersom kroppen hade kämpat så att han fått 38.5 i feber, men efter en lång stunds övervakning var det faktiskt jag som tillslut föreslog att vi skulle åka hem och komma tillbaka om jag såg att han blev sämre. Man gör verkligen allt för sina barn och vill ju att de ska ha det bästa, men att sitta på akuten rakt upp o ner med en pigg 1,5 åring som bara är där för observeras.. fy sjutton vad jobbigt det är.. inte precis som att han vill vara där heller. När vi skulle få gå stoppade de oss igen och ville göra en snabbsänka. När jag då gick tillbaka in på rummet o kallade på Algot att följa med, så blev han helt förtvivlad stackaren. Men duktig är han ändå. Att han bara orkar med.



Onsdag var det tveksamt om vi skulle behöva åka in med Algot igen. han var fortfarande väldigt tät. Han fick medicin hemma och jag avvaktade. Det gav med sig mot eftermiddagen så vid 2 mötte vi upp med PM och Leo på Liseberg .. vi gick runt o kollade, åkte karuseller med småttingarna, spelade på chokladhjulen och gick i lustträdgården. Blev en härlig eftermiddag, med fint väder och glada ungar .. PM var alldeles för snäll som bjöd på allt :)... Vi stannade iaf till runt 5 o Algot var helt slut!  Tack för en trevlig dag! så kul att hitta på lite istället för bara sitta hemma o glo. Tyvärr fick jag ta alla foto inom loppet av några minuter för sen dog batteriet i kameran. Så inga på när de åkte karusell o sådär, men men..

Leo hälsar på kaninen


Algot oxå


en kram måste man ju me ha




utställning av liten bil var där.. Pm snackade med föraren en stund. Algot var helt faschinerad av hjulen :)


PM och Leo


Kommentarer
Emma säger:

Pojkarna blev så glada när dom såg "Thor-bilen", vi såg när han körde den i globen med monster jam:-)

2009-06-08 | 18:22:18
Bloggadress: http://valkommentillminvarld.blogspot.com/
daniel säger:

hehe, tack för den Hannah! :) Man får vad man förtjänar.



Fy vad trist med Algot. Vet ni vad det var som utlöste det? Lite jobbigt när det händer. Han börjar bli vad att ränna på sjukhus iaf. Nästa gång kanske han hittar själv... Nej jag bara skojar. Trist när det händer och skönt att det finns medecin att tillgå för att dämpa det.

2009-06-08 | 22:08:07
Carro säger:

Stackars Algot! Förstår att han inte ville tillbaka in o ta sänkan! Han (och ni) måste vara sååå trötta på sjukhus! KRAM

2009-06-08 | 22:41:27
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback