Dagisutflykten

glömde ju helt bort att skriva om vår fina dag förra måndagen, innan skåne. Algots avdelning på dagis skulle till slottskogen och trots att han är sommarledig så följde vi med. Skoj att träffa alla barn och allas föräldrar, få se vem som hör till vem hihi.. Packade fika och begav oss iväg så vi var på Linnéplatsen vid 9. Många hade med sig både mamma o pappa, men Algot fick nöja sig med mig. Nästan alla 19 barn var med så det var ju väldigt skoj. Trodde inte det skulle vara så många som skulle kunna ta ledigt o följa med. Iaf så gick vi till djurgårdarna direkt. Barnen fick klappa djuren och vi fortsatte sedan runt bland de andra djuren, som man inte får gå in till.









Runt 11.30 blev det lunchpicknick på gräsplätten nedanför Björngårdsvillan. Det var sagt att det skulle regna denna dag, men hittills helt ljuvligt, sol och värme. Vi hade gått långt och många låånga uppförsbackar så nu var det riktigt skönt att sitta lite. Algot leker med tre killar i ungefär samma ålder mest och därför blev det att även vi föräldrar höll ihop lite. Satt o kollade när ungarna sparkade fotboll och störde ungdomar som försökte spela kubb haha.. De äldre barnen avslutade picknicken med att sjunga ett par låtar de övat in på dagis ett tag innan. Algot stod o dirigerade (han vill ju alltid vara i centrum)







Dagen avslutades på Plikta (stor lekplats i slottsskogen), där man fick vara så länge man ville. Jag och Algot stannade till typ 2, för då var han så trött så han orkade knappt stå på benen. Det hade varit fullt ös medvetslös på Algot hela dagen.. o han brukar somna runt 12 även dagar då han tar det lugnt hihi.. Han somnade innan vi kommit till busshållsplatsen och sov till halv 5.





 
Var iaf ett jättekul initiativ från förskolan tycker jag och dagen var mycket trevlig. Algot var som på moln av lycka hihi

Kommentarer
Carro säger:

Åh vilken mysig dag!

2009-06-16 | 23:08:33
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Sandrah säger:

verka va en bra o mysig dag

2009-06-17 | 11:25:26
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/
Daniel säger:

Härligt med sånna aktiviteter. Sen att de är u

2009-06-20 | 10:14:12
Daniel2 säger:

Sen att de är vakna längre än vanligt är bara ett tecken på att de har roligt.

2009-06-20 | 10:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback