Lägenhet(er)

 Det första lägenhetserbjudandet missade vi ju som jag sagt innan, den andra var vi på visning för två veckor sedan och bara en vecka senare var det dags för även en tredje. Alla tre har varit i Majorna, 3:or i olika storlek, med nära till stan och nära till Slottsskogen. Jag känner verkligen jag är färdig med denna lägenhet nu. Jobbigt som bara den att vi inte har plats för Algot och hans saker här. Han har ju bara små hörnor lite här o där, vilket bidrar till att här alltid ser ut som en bomb slagit ner.Känns lite motigt bara.. man kommer aldrig få en sån här grym terass igen o området älskar jag, så hade gärna bott kvar här, bara i nåt lite mindre hus men med större yta för oss. I vilket fall som helst ...som ni flesta sett på facebook redan, så fick vi ju den tredje. En på 77kvm i ett väldigt mysigt område. Har redan börjat planera hur vi ska ha möblerna. Spännande. Hyran är ca 1500 billigare än den vi har nu, trots den nya är nästan 20 kvm större. Så nu blir det att hitta nytt dagis, hitta bra kommunikationer till jobb o skola (nya cyklar kanske), säga upp allt i gamla lgh och fixa till nya, packa ihop alla grejor o slutligen flytta i september.. massa att göra i höst alltså! kul kul kul

Denna var den vi inte fick.. synd på den gården.. härligt hade det varit att ha lekplats till algot....




Denna blev det istället..finare område, ngt längre till slottsskogen, men betydligt närmre stan.. fin innergård o jättemysigt hus.




utsikt från köket


vardagsrummet :).. första gången vi har trägolv faktiskt.. lägenheten var helt tom eftersom ägaren redan flyttat o den renoveras nu.. tapetseras, lagts nya golv och badrummet ska helrenoveras, samt kök ska bytas..


Det som blir kottes rum.. nya tapeter o nytt golv redan här..


rymligare kök än innan o det ska göras om.. dock ingen diskmaskin :( oh no!

fler bilder kommer väl när vi flyttat in sedan =)

Jobbigt att man inte kommer ha så galet nära skolan nu bara.. o jag blir lite tveksam om man varit för snabb med att tacka ja till en lägenhet nu när man hade så bra kötid.. kunde kanske fått en ännu bättre, med balkong och trägolv i alla rum mm.. men men, nu ska vi göra allt vi kan för att få ett supermysigt hem. Skönt att rensa ut o börja om på nåt sätt. Det behöver vi. Och även om det känns motigt att lämna min trygghet på johanneberg så kommer man hitta den även här om ett tag. Det blir början på nåt nytt.

Kommentarer
Ida säger:

Vilken fin lägenhet! Grattis! Vad spännande att se den sen när ni gjort vid där! Lite synd att ni inte har balkong ju, ni som haft en så stor terass. men ni har ju fin gård att vara på verkar det som. Kommer bli toppen!

Jag vet att det är jobbigt att inte kunna ses mer... jag vill oxå träffas mer ju och kunna prata om allt oftare, men det kanske kommer :) vem vet? hehe Stor kram syrran, jäd.

2009-07-11 | 05:45:57
Bloggadress: http://madrida.blogg.se/
daniel säger:

Lycka till. Man kan inte få allt i en lägenhet men jag tror att ni kommer trivas i den nya. Mer plats och att Algot får lite eget utrymme. Det gör mycket. Glad för er skull.

2009-07-11 | 09:35:13
Emma säger:

Va fint, ni kommer att få det SÅ bra!!

2009-07-11 | 12:03:34
Bloggadress: http://valkommentillminvarld.blogspot.com/
Carro säger:

Tror det kommer bli jättebra för er! Skönt med ngt rymligare. Skönt med eget rum till Algot. Men det tar alltid tid att vänja sig vid något nytt, men till slut gör man det. Ska bli spännande att se lägenheten sen i höst, för ni kan ge er på att vi kommer o hälsar på :) Kramkalas!

2009-07-11 | 14:32:36
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Sandrah säger:

Åhh vad roligt att flytta =)

2009-07-12 | 12:31:41
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback