camping i Karlshamn v28

Jaha.. Peos semester började i förra fredagen. Hela onsdagen o torsdagen hade jag städat, tvättat o packat, så vi lämnade lägenheten i toppskick för en gång skull. Fredag morgon kom vi iväg på förmiddagen, jag och Camilla o ungarna.. vi  skulle köra runt 10, men vår vagn gick plötsligt inte alls att fälla.. vansinnig var jag flera ggr om innan jag slutligen gav upp o körde upp den igen. Peo o PM fick köra o hämta den på eftermiddagen. Iaf körde vi till Sibbhult. Vi blev där hela dagen. Leo o Algot badade i en pool i trädgården. Mot kvällen kom så PM o Peo, de körde från Gbg efter Peo slutat för dagen ju. Vi grillade med mamma o pappa o hade en härlig kväll. Packade husvagnen o förberedde allt för morgondagen.
 

fotbollsspel med Algots morfar e alltid skoj..


spelar piano så fint :)

Lördag morgon begav vi oss till Kolleviks camping i Karlshamn. Ljuvligt väder och gott humör. Vi fick dessutom absolut bästa platsen på campingen, fattar inte hur den kunde vara ledig alltså.. sicken tur man har ibland. Det var den längst ner mot vattnet, precis i utkanten av campingen, så lugnt o skönt o ingen inpå.. nära till toa o kiosk mm.. vi solade o ungarna busade. Tältet restes utan större problem... dagarna gick sedan fort. Det var fint väder största delen. Endel moln, men regnat enbart på kvällar o då satt man ändå bara i tältet o spelade kort o gottade sig.. ungarna sov ju oxå, så de behövde inte ha tråkigt inne nån gång faktiskt.. det var nära till lekplatsen så dit sprang de hela tiden.. dock lika nära till bryggan som oxå var populär (verkligen inte för oss föräldrar dock, som fick rusa ner o stoppa våra ungar hela tiden)..vi har tagit promenader, gått i stan, käkat ute, grillat, spelat kort, druckit öl o lite grogg, ätit glass, fått städa tältet var o varannan dag, åkt rutschkana, jagat spindlar, plockat blåbär, matat ankor utanför tältet o massa annat som hör den svenska sommaren o campinglivet till..heeeelt underbart!!
 
här kommer en hel radda med kort, eftersom det säger så mycket mer än ord o för att det ju är kul :D ..har lånat lite av Camilla o PM, som ju har en fantastiskt mycket bättre kamera..så därför det skiljer liiiite i kvalitet på bilderna :)


sätter upp tältet i stekande värme





käkar lunch o njuter av att kommit på plats o fått en så grym plats dessutom




långt till stranden vi hade va? ..vår husvagn, den i mitten av bilden.. avskiljt från de andra o allra längst ner.. hihi..dock inget vackert vatten..algblomningen drog in en grön sörja


ute o äter på en resturang vid hamnen










buuuus


Vi hade fint väder nästan varje dag och en av dem begav vi oss till Väggabadet eftersom det inte gick att bada i havet med ungarna när det var algblomning tyvärr (det var dock inte så varmt i havet, så de hade nog inte velat bada där ändå).. en jättekul heldag med bad o sol blev det iaf.... o lite vollyboll :)



minigolfbanan var jätterolig lekplats tydligen..







grillning på gång ... blir det ooofta när man campar


PM o Peo har hittat en lösning på problemet att man inte kan se på laptoppen när det är för ljust runt omkring  :D


i Karlshamns centrum o shoppar o kollar läget


Käkar langos till lunch ..faktiskt min allra första :)..


Turas om att passa ungarna får man göra hihi.. kan bli rätt mycket jobb :).. Peo har snyggast stil när han försöker bära bägge upp från stranden (tryck på dem för förstoring)


massa massa blåbär o vi plockade en hel del.. mumsigt! Algot o Leo hjälps åt att äta här


koncentrerad måste man va när man plocka blåbär


nåt intressant? ... märk att jag sällan har min kamera nära till hands :D


ser rätt gott ut va?


Ankorna hade vi matat så många dagar att de plötsligt gick ända upp till tältet o ville ha mat :).. Algot tyckte det var jätteskoj


 Köpte Sverigedress till Algot i en sportaffär o testade den direkt när vi kom till campingen...Algot tittade ner på sig själv och utbrast "jag är fiiin!"..o man kan ju inte annat än att hålla med :) ..
(har letat länge efter en snygg dress i bra kvalitet o denna var ju bara helt perfekt)


Lässtund med pappa

posar ute på klipporna vid campingen



mitt hår är inte allt för snyggt.. men jag skyller på att fotograferingen inte var det minsta planerad även om det ser ut så..hihi.. för övrigt var Algot superbusig och skulle killas o skratta :)


mina killar



Algot fick dock förståss återigen problem med andningen och vi har nu fått sitta på akuten även i Karlshamn. Gick väldans snabbt att komma in faktiskt.. men de hade inte direkt nån barnläkaren, så vi fick nästintill tala om vad de behövde göra haha. oh well..

vi packade ihop på fredagen eftersom det sedan bara skulle regna ändå. Var hemma runt lunch och Camilla o PM fick avsluta veckan på vårdcentralen i Broby eftersom Leo stoppat upp något i näsan för femtielfte gången o detta hade han haft mer än ett dyng o de fick inte ut det själva.. visade sig att de inte fick det på VC heller, så det fick tydligen bli östra i Gbg o sedan även sahlgrenska näs-specialist innan de fick ut kiwibiten som satt där...hihi tokunge :)

Vi var iaf helnöjda med campingturen o tackar våra goda vänner för en härlig början på semestern!

Själva stannade vi kvar i Göinge där vi ju ändå lämnade husvagnen...


Kommentarer
daniel säger:

Låter som en helt underbar vecka och husvagnen stod ju fint där den stod ;) Gillade laptop/filt lösningen. Vi hade någon liknande lösning när det var fotbolls VM tror jag det var förrförra sommaren då vi drog ut tv:n på balkongen på kvällarna. Med de ser ju ut att ha mysigt under filten :D

2009-07-14 | 08:02:54
Emma säger:

Ser ut som semestern har varit super!!!

2009-07-14 | 09:48:39
Bloggadress: http://valkommentillminvarld.blogspot.com/
Carro säger:

Underbara bilder och det ser ut som ni haft det superbra! Campinglivet är ju härligt :) Hoppas vi kan semestra snart :) KRAAM!

2009-07-14 | 12:04:05
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Ida säger:

Hej hopp!

Ni verkar verkligen ha haft det mysigt på semestern! Vilken pangplats ni fick på campingen! Jag vill också campa nu hehe!



Hihihii jag måste säga att det verkar vara fullt upp med två småbarn som springer rundor, ska ut på bryggan, får astma och stoppar grejer i näsan... verkligen ett heltidsjobb! Men dom är ju så härliga! :O) Söta som bara den bägge två! Gillar speciellt bilden där de nästan försvinner bakom allt blåbärsriset hihi.

Kram på dig!

2009-07-15 | 20:43:08
Bloggadress: http://madrida.blogg.se/
Sandrah säger:

Verkar ju helt underbart!

2009-07-17 | 07:12:24
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback