Tänder

Idag började Algot med diarré igen på morgonen. Han har knappt ätit och tömde ändå även magen på allt där va i eftermiddags precis när vi gått ut på promenad..Jag sa bara till Peo, nu kommer det och drog upp Algot ur vagnen precis lagom till det bara flöög åt alla håll (tur man va ute, för det hade INTE vatt skoj att tvätta bort allt det)..Peo var helt frågande "hur fan märkte du det?" .. Det var bara att springa hem igen med en totalt nerspydd litet kotte som skrek i högan sky. Inte för att han spytt utan pga han trodde att han inte skulle få vara ute mer =) hihi.. Vi bytte och gick sedan rundan med Fredrik som det var tänkt. Algot blev strålande glad så fort han kom ut igen.

Innan på dagen städade vi och jag hann springa en runda. Skönt som vanligt, även om kallt och blåsigt.

Annars kan jag faktiskt för en gång skull säga, att Algot mått så dåligt på senaste, med matvägran och allt det där, kan bero på tänder... Brukar skratta gott åt att vi mammor ganska ofta tar till den frasen "han/hon kanske håller på att få tänder" när nånting inte riktigt bra med de små..vid gnällighet, dålig i magen, lite feber mm mm .. hihi.. men nu stämmer det alltså kanske, eftersom Algot har fått två nya kindtänder och en till på väg. Det gick snabbt! hehe.. de är redan ganska långt upp oxå.. vi hade bara missat det hela..


behöver nog hängsler till de där termobyxorna :)

Kommentarer
Carro säger:

Hoppas nu det är tänderna som ställer till det, så han slipper vara sjuk mer. Har ni snö? Fattar inte hur du kan springa isf! ;) KRAM!

2009-01-07 | 10:46:51
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Sandrah säger:

Usch här tror jag också det är tänder på G för han är så gnällig + att det känns som det liksom buktar mer där bak där kindtänderna ska komma.

2009-01-07 | 12:41:24
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/
Peo säger:

Vet du förresten vad det är för likhet på en tandläkare och en brandman? Båda rycker ut! Det ena tänder och den andra släcker.. :)

2009-01-08 | 09:57:26
Bloggadress: http://www.kompez.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback