Matlyx

Igår var en sådan där dag som man bara låg på soffan och hade de gött. Vi var en liten runda ute oxå, mest för att få friskluft och köpa ett par tillbehör så vi kunde göra lax. Glömde dock att vi inte hade folie kvar. Eftersom vi tagit upp den hela laxen redan igår så den skulle tina, så var vi ju tvugna att göra den. Så vi fick lägga den i en långpanna med bakplåtspapper runt om och sedan en plåt över oxå hihi. Till fisken åt vi potatis och en smarrig sås. Ah vad lyckat det blev. Varför unnar man inte sig sådana måltider oftare. Vi är nog alldeles för lata =).. ja, varför skulle man annars se ut som man gör liksom?.. oh well. Gjorde en sallad av resten av laxen, så den kan vi ha som lunchlåda två dagar =).. perfekt!




Algot hittade citron och sprang runt med det hela kvällen sedan. Han äter, ryser för det är surt, skrattar lite och äter sedan lite till. Så sött!





för övrigt gillar han sitta uppe på pappas huvud.. vet inte varför, men ju längre upp desto bättre haha

 

Kommentarer
Daniel säger:

Ser ju gott ut. det kanske man får hitta på någon dag ;) hehe algot med en citron ;) det är lika bra att härda honom nu ;) Du får varva med pepparkakor så han inte blir sur :D

2009-01-27 | 10:58:15
Bloggadress: http://danielberntsson.blogspot.com
Camilla säger:

MMmmm vilka smaskiga bilder på maten!!!! Blir ju hungrig nu ju ;-)

Hihihi vad söt han e....han kan äta hur många citroner som helst o e fortfarande lika söt!!

2009-01-27 | 19:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback