Ajaj


Titta så lite jag spiller nu när jag äter själv :)


så glad


Idag skulle Algot vara själv en längre stund på dagis. Men på morgonen ringde vår inskolningsfröken och sa att de hade planering under förmiddagen och de andra barnen på avdelningen skulle passas av fröknar från de andra avdelningarna ute. Det var ett par minusgrader så jag tyckte att Algot skulle nog inte orka med 2 timmar ute på morgonen. Därför väntade vi så vi var med de sista 45 minuterna bara. Det räckte mer än väl. Kotte tycker inte det är jättekul att vara ute när man är påpälsad med overall, vantar, mössa och halsduk så man inte kan röra sig som man vill. Han sprang runder med sina glädjetjut en stund, men när han inte kom över trösklar till sandlådorna och snubblade i den frusna grusen så var det inte lika kul längre. Han kunde inte ens ta sig upp själv i alla de kläderna så han la sig på rygg o ropade hihi..
 
Han åt där iaf för första gången idag. Tog ett par tuggor av fisken o potatisen och vägrade sedan öppna munnen. Han käkade massa tomat efter en stund iaf.. grönsaker är det bästa han vet. Efter middagen satte han sig inne i målarrummet och ritade lite med kritor. Jag stod inne hos honom för vi skulle gå och plötsligt så halkade han ner från pallen, slog först pannan i bordet och sedan bakhuvudet i pallen. Han trillade ner mellan och la sig på golvet så jag fick knappt upp honom heller. Det blev ett djupt hack i läppen där han bet sig och han blev jätteledsen. Blodet rann överallt och jag försökte få han att dricka lite vatten. Tårarna rann ju ner i såret och gjorde ont oxå.. Stackars kott. Han lugnade sig efter en kort stund och vi kunde gå hem. Väl hemma somnade han så fort jag fått av honom ytterkläderna, i min famn på väg in till sängen. Jag väckte honom ett par gånger för att kolla så att han mådde bra. Var ju orolig att han skulle fått hjärnskakning eller nåt, efter smällen. Han vaknade tillslut utvilad och glad med en stor fläskläpp 3 timmar senare. Vi begav oss till stan för lite shopping, men det blev inget inköp. Vi var på centralen och fixade biljetter när Peo slutat bara.

 

Håååårdrockare!! :)



Fläskläppen ser bättre ut ikväll, men fortfarande stor o verkar vara ganska öm

Men man kan ju leka o ha kul trots man har lite ont. Han stänger dock helst inte munnen

Kommentarer
Vickan säger:

Algot är så härlig, det bara lyser bus och glädje om honom. Sen är det så roligt och se på bilder då man ser både dig och Peo i honom :-) . Kanon att det går så bra med inskolningen. Du kommer fixa skolan galant. Det finns de som lyckas de finns de som inte lyckas du tillhör helt klart kategorin LYCKAS! Har varit så sur här hemma nu för vårt bredbandsbolag har strulat, har inte kunnat läsa din blogg eller gått in på andra behövande sidor. Daniel har fått rapportera lite från jobbet :-). Bara några veckor kvar sen blir det äntligen ett nytt bolag.

Kram på er

2009-01-15 | 22:01:17
Ida säger:

Åååh vad söt han är lille gotten! Stackars liten som slog sig så. Hoppas läppen blir bra

Snygg friss förresten! :O)



Puss o kram!

2009-01-19 | 22:39:51
Bloggadress: http://madrida.blogg.se/
Ida säger:

Åååh vad söt han är lille gotten! Stackars liten som slog sig så. Hoppas läppen blir bra

Snygg friss förresten! :O)



Puss o kram!

2009-01-19 | 22:40:36
Bloggadress: http://madrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback