Camillas Möhippa

I lördags var det då dags för Camillas möhippa. Jag gick upp tidigt och pallrade mig ner till Liseberg där Mona och Idah hämtade upp mig vid 10. Vi var framme i Åsa väldigt för tidigt, så vi åkte ner till vattnet och gick lite. Träffade alla de andra tjejerna på caféet inne i centrum vid halv 12 och väntade sedan på Camillas ankomst. Hon skulle hälsa på sin gamla skolkamrat Ingela, som ju oxå ska komma på bröllopet. Så de åkte till detta caféet för att äta lunch. Camilla fattade verkligen INGENTING när hon gick ur bilen och stirrade bort mot oss. Kände igen mig tillslut :)... men kunde inte förstå vad jag skulle där o göra.. haha... killarna åkte och vi började med en lunch. Camilla kläddes till jävul och fick därefter 15 uppdrag att utföra runt om i Åsa.

Lunchar och Camilla har precis fått sina uppdrag


 


En jävul :)


Uppdrag nr 1... beställa en glass på en glassbar.. med köttbullar på
pluspoäng: be om brunsås till... (de hade tyvärr inga köttbullar haha)



Uppdragen i full fart.. fick en spanjor att gå catwalk och posa framför kameran samtidigt som hon fixade 3 köttbullar i brunsås att ta med sig... effektiv va hon iaf :)


Gick tillbaka och beställde lingonglass och fick pålagt köttbullar och brunsås.. gratis alltihop!  :D


Fråga i campingreceptionen om vägen till Poseidon.. pluspoäng: fråga hur man kommer till paddan... och klappa Peter i receptionen på kinden :)


Uppdrag: Fråga en främling om han tycker du är läcker
Pluspoäng: Du fotograferas med främlingen

hon körde ett uppdrag till med samma kille.....

Uppdrag: Be en främling att pussa dig på kinden.
Pluspoäng: Klaga över hans dåliga hygien
Camilla sa- kan inte jag få en puss på kinden. Usschhh vilken dålig andedräkt du har !!



fråga en främling om du får gräva ner honom i sanden..


paus :D


Efter hälften av uppdragen tog vi lugnt en stund innan Ingela höll ett yogapass för oss. (Hon jobbar som instruktör på Bali största delen av året och var bara i Sverige nu över sommaren). Ingen som gjort det tidigare, så det var spännande haha.. vi satt på en höjd där det var slät gräsmatta och grym utsikt över havet och stranden långt nedanför.. strålande solsken hela dagen hade vi osså!!


nu har man testat yoga oxå


utsikten

Efter yogan gick vi ner på klipporna vid stranden, där Ingelas bror (kock) dukat upp med dundergod mat. Efterrätt fick vi osså.  


fick tyvärr inte nårra bra bilder på maten.. men bland annat kycklingspett och pestomarinerad potatis med jordgubbar och stor smarrig sallad


efterrätt..mums!




märk "if" på västen ändradest till "snart gIFt" hihi..o så typ enda fotot jag kom med på haha.. så är det när man alltid är bakom kameran annars :)

hon avslutade med uppdragen "hoppa madickenhopp på stranden"  och "spring baywatch slowmotion" samt "fråga en främling om du får köpa hans hund..pluspoäng: gå en runda med hunden".. o sist men nog absolut roligaste "gör ett Ronja-vårskrik nere på stranden" Camilla kombinerade detta med Madicken-hoppen och jag skrattade så jag fick ont i magen.. jag filmade det hela, men tror jag behåller den för mig själv.. hahaha


går med hund :).. eller den gick nog mer med henne


ronjaskrik och madickenhopp kombinerat...

Därefter blev det snack, vin och kubb för hela slanten. Det var en varm kväll och stranden tömdes så småningom mer och mer på folk. Vi satt kvar tills det blev mörk och började bli kallt. Sedan stod vi uppe vid vägen länge och snackade osså :). en helt underbar kväll, med ett roligt gäng!!


kubbspel...vi förlorade :( hihi


förlorarna hehe


det galna laget :)



Camilla klarade sina uppdrag med bravur och hoppas hon är nöjd med dagen..o inte tyckte vi var allt för stygga med uppgifterna :D

Kommentarer
Sandrah säger:

ni verkar haft superskoj

2009-08-11 | 15:46:50
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/
Carro säger:

Jisses vad kul :) Och vad våglig hon är...jag hade nog bangat direkt! KRAM

2009-08-11 | 17:41:10
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Emma säger:

Det ser ut som en lyckad möhippa, det är ju så roligt! Ja stackars O har fortfarande lite ont i fingret, lika oturs följd som du=)

Kameran har vi lånat av min bror det är en Olympus E-420, en toppen kamera, älskar att fota, ha det gott kram

2009-08-11 | 21:49:42
Bloggadress: http://valkommentillminvarld.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback