Smögen och sista delen av semestern

Lääänge sedan jag skrev nu. Semestern börjar lida mot sitt slut och vi har haft jättemysigt. Lite tråkigt väder får man ju säga, men inte hela världen ju. Jag får köra en lite snabbresumé av vad vi hittat på under dessa två veckor som passerat.  


men mamma, jag sitter ju på toaletten!

Vi gick självklart på matchen, Ifk:s första efter sommaruppehållet, den 19e juli. De slog Trelleborg med 3-1 o en perfekt start alltså. Fortfarande obesegrade på hemmaplan. Började sortera papper och annat smått o gott under veckan. Det mesta hoppas vi kunna slänga så det inte är så mycket att ha med sig till den nya lägenheten. Det blev oxå mycket promenader eftersom vi inte hade några giltiga busskort och vill inte köpa förrän semestern är slut. Känns lite onödigt liksom..

Min häl läkte inte förrän efter över en vecka så under hela den tiden fick jag gå på tå. Annars sprack det upp varje gång jag belastade det. Bästa möjliga tillfälle, eftersom vi var tvugna att gå överallt hihi.. 

 
Bond...James Bond!

Algots mormor o morfar kom på tisdagen från smögen dit de kört efter skjutsat upp oss på lördagen.. hämtade Algot så vi skulle få lite tid att städa. Vi passade på  att se nya Harry Potter filmen och dagen efter även "The proposal". Nöjd med bägge

På fredagen kom sedan Lina, Jonas och Tova o plockade upp oss på väg till Smögen. Väl framme sprang jag o Peo in o kastade oss över vår lille Kott.. gissa om vi saknat honom!! Vi stannade där uppe fredag - torsdag.. två dagar med sol och bad fick vi iaf. Vi sov i en avskiljd del av yttertältet och Lina o Jonas i ett extra tält vi ställde på samma plats som husvagnen. Algot fick fortsätta sova hos mormor o morfar. Han vaknade varje morgon o sa " mormor, titta bää" eftersom vi hade en fårhage precis utanför fönstret och fåren började bääa tidigt var dag.
 
Uppe på Örn, som campingen heter, har mamma o pappa varit sedan vi var 2 år, så känns alltid kul att komma upp. De har byggt om massor nu, bättre badplats o sådär. Vi fiskade krabbor o vi har hunnit med att promenera o springa längst med havet. Underbart med sommar o semester! ..


grillar korv


i båtviken och fiskar krabbor vid 10 på kvällen




såhär sov vi.. Peo lyssnade på sista Harry Potter boken så mycket han bara kunde under veckan. Han ville ju veta hur det gick efter sett Half Blood prince..




på Bua naturreservat och badar. Underbart väder.


vi åkte helikopter en eftermiddag




campingen :)


sol och bad på Ramsvik..efter att molnen försvann hihi


Lina och Jonas. Vi är o äter på smögenbryggan






smögenbryggan


det var dans på campingen när vi kom hem från bryggan. Ungarna hade jättekul




Alla dansade :)


En familj från Trollhättan var på Örn som långliggare när vi var små.. tills vi var runt 13-14.. jag o Ida lekte alltid med Anders som var två år äldre och Lina alltid med Therese som var två år äldre än henne. De ligger inte på denna camping längre, men i år kom pappan Ulf och den ena sonen, Robban för att träffa oss. Hans tjej Ellis och sonen Emil var med. Jättekul att ses igen!! det var en herrans massa år sedan. Självklart fiskade vi krabbor och grillade husvagnsfilé (korv me bröd).
 
De berättade för övrigt att Anders nu bor på Johanneberg i Göteborg. Såå..viasde sig att vi bor nästan grannar!! haha..






min lilla michelingubbe! :) han fick låna flytväst av Emil..men gick hela tiden o sa "byxor, neej" för han tyckte den var i vägen o ville vi skulle ta av den.


Algot åt 5 korvar!!!!!!! hur är det ens möjligt? :D


busunge haha

 vi kom då hem i torsdags. Nu väntar jobbet för Peo imorrn och Algot ska åter till dagis. Helgen nu har gått snabbt, har egentligen inte hunnit göra mycket. Den halva flaskan Vodkan vi hade med oss, hade tappat korken på väg hem, så all min packning (alla kläder jag har i princip) luktar väääldigt "rent"..måste verkligen tvätta så snabbt som möjligt.

Kommentarer
Sandrah säger:

5 korvar med bröd eller utan bröd? Devin åt 4 med bröd hos Marie haha

2009-08-02 | 11:55:04
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/
Cássandra säger:

Men vilken liten prins du har! Sista bilden är toksöt!

2009-08-04 | 23:33:21
Bloggadress: http://biancaofaugust.blogspot.com
Carro säger:

Fina bilder :) Ni verkar ha haft det mysigt! Va fränt att ni träffade er "granne" haha =P



Åh ja...hur va det nu. Bröd eller inte? 8-)

2009-08-06 | 13:10:04
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Hanna säger:

hihi det var nog två bröd o 5 korvar :).. han tycker inte det är överdrivet gott med bröd

2009-08-06 | 13:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback