Helg med massa skoj

 Fredag blev en dag till hemma. Skönt att få vila upp sig. Tog Algot lite tidigare från dagis och bara gottade oss på kvällen hemma i soffan.

Lördag klädde vi oss i IFK-kläder och begav oss till StarBowling efter lunch. Det var IFK-kickoff för alla med familjeårskort/youngfellow o eftersom vi var bjudna passa vi på att få gratis bowling och en chans för Algot att testa nåt nytt hihi. Med lite hjälp av Peo kunde han oxå bowla haha.. han sparkade fram klotet och puttade det ut över banan.. min lille kotte. På banan bredvid oss bowlade 7 av IFKs spelare (Kalle Svensson, Hjalle, Olle, Niclas, Mikael Dyrestam, Tobbe Sana och Marcus Sandberg)... Algot snackade lite med målisen Marcus och Tobbe. Han ville liksom hemskt gärna låna deras klot hehe. Tack vare de höll till precis intill oss så var där fullt med ungar runt oss hela tiden som skulle ha autografer och snacka med spelarna, men det var bara skoj =)..  När vi spelat färdig blev det ansiktsmålning och lite bus i hallen. Algot var utan tvekan den yngsta där och hade allmänt skitkul (vilket även alla arrangörer hade åt honom). Han blev fotad hit och dit. För Algot var absoluta höjdpunkten under hela tiden dock, IFKs maskot, Lejonet Leo. Han var ju där o hälsade på alla barn. Algot stirrade på honom mest hela tiden, letade efter honom och sprang efter. Men vågade i början inte närmre än ett par meter. Det blev bättre o bättre o tillslut fick Leo både kramar och slängpussar. Algot ville oxå gärna ge sin ballong till honom. Oh well. Vi var där ett par timmar, och efter fått 4 av killarnas autografer på Algots snygga matchtröja så begav vi oss till stan. Jag köpte en bikini eftersom min var något av ett tält nu faktiskt. 


bowlar med pappa

Yeah strike!!! eller nja, inte ritktigt kanske :D

Hej hej Leo


En heliumballong. Mycket poppis


Springer som en tok. Pappa band fast ballongen i byxorna oxå, så den guppade efter hela tiden =)


Hemma igen. Glad efter dagen. Ballong, autografer, ansiktsmålning och fått träffa Leo




Väl hemma städade vi ute på terassen eftersom det var så härligt väder. Så nu är där nästan färdigt o fint inför vår o sommar. Det ska till lite blommor och ett par saker ska slängas bara. Vi skulle grilla, men Peo orkade inte så det får bli en annan dag. Idag är det ju inte så fint ute. 




Skulle tvunget sitta likadant som pappa så han gick och hämtade en stol och ställde mot den andra så han kunde ha benen på den.. räckte dock knappt ens över till den andra stolen med benen haha..




I vilket fall som helst så började vi på "miniplask" med Algot idag (en kurs som kommer efter de 3 stegen av babysim vi gick förut). Var ju ett tag sedan vi badade med honom, så kändes skoj att börja igen. han sken som en sol och kunde inte sluta skratta när vi tog ner honom i vattnet. Underbart att bada tyckte han. Han simmade själv med flytgrej på armarna och även med bara en liten grej under bröstet. Han hoppade från kanten och dök som om det var igår han badade sist. Åh vad härligt. Så skoj det ska bli att bada med honom varje vecka igen! 




  

Kommentarer
Sandrah säger:

Gud vilken söt video =)

2009-04-06 | 11:20:21
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/
Carro säger:

Så söt Algoten är :) Speciellt på bilden där han ska sitta likadant som Peo!

2009-04-06 | 11:31:32
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback