50-års festen

Förutom några töffar till vänner som bestämde sig för att göra annat i sista stund and let us down (ibland så lama ursäkter - ta åt dig Fredrik - att vi bara kunde skratta..ingen av Peos kompisar kom ex så tyckte lite synd om honom) och några som inte ens hörde av sig med någon ursäkt, så var det den absolut roligaste festen på mycket länge!! med gott humör, härlig blandning av personer samt god mat o dricka!!! det var tyvärr många andra födelsedagsfester samma kväll som många vänner redan tackat ja till och därför inte kunde komma på vår, men vi blev iaf ca 20 pers och det var ganska lagom i vår lilla lägenhet :)..

Dagen började med städning samtidigt som vi försökte njuta lite av det helt underbara vädret. Strålande sol var perfekt för dagen. Typiskt nog har jag pollenallergi och nös säkert 200 ggr. Ida och Carlos åkte o handlade och mamma o pappa kom för att hämta Kotte. Vi käkade lunch innan de begav sig till Slottsskogen och därefter blev det mer städning. Gästerna tittade in vid 7-8 och vi bjöd på en något suspekt sangriabål som Carlos gjort. God, men såg riktigt giftig ut haha.. Det blev grillning på terassen och vi satt ute långt efter solen gått ner eftersom det var så varmt o skönt. Det spelades mario gocart och guitar hero oxå självklart, innan vi gick ut på stan vid 1.. Peo och många av de andra gav nu upp, men vi var iaf 7-8 kvar.. det blev Hard rock cafe.. inte det bästa val kanske, men vi orkade inte stå i kö, det var bara jag som gilla hårdrock och det skulle helst inte stänga efter en timme så det var inte mycket val kvar... oh well, vi hade iaf skitkul även här! Halv 5 var vi hemma och stupade i säng efter en helt fantastisk kväll.. TACK alla ni vänner som kom o gjorde festen så lyckad!!


fick klänning av Ida i present, så den blev det på kvällen. Strumpbyxor fick mamma köpa på indiska o ta med sig när de gick från hotellet på centralen, där de bodde, för att hämta Algot.

uppdukat
















wonderful friends


blåsa 50 tårtljusen..de glömde sjunga så det fick de göra efter istället haha..


spanjorerna i full fart med guitar hero :)





 jag sjunger nirvanas About a girl haha..

 nu ska vi ut!


på hard rock

vad pigga vi är





 åhhhhh



trött vid 4..



Kommentarer
Anonym säger:

ha ha, kul o se bilder på vad som hände sen, kul att det blev utgång! Tack så hemskt mycket för en toppenfest! fast så värst varmt o skönt var det väl inte på terassen, hi hi! ni andra höll i allafall inte ut så länge....:-)

2009-04-26 | 21:34:11
Emma säger:

Ni verkar ju ha haft det super kuligt, roligt att kolla bilder=)

2009-04-27 | 07:39:46
Bloggadress: http://valkommentillminvarld.blogspot.com/
Josefine säger:

Grattis i efterskott!

2009-04-27 | 09:30:31
Emmy säger:

Kul att se bilder. Får mig dock att inse att jag saknar dig en hel massa!!! buhuuu Tänkte på sommaren d du va gravid och jag var o hängde hos er några dagar. Peo jobbade och du och jag gjorde egentligen ingenting men det var så mysigt, skönt och roligt=) Kraaaaam!

2009-05-03 | 12:24:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback