Pappas Algot

I eftermiddags åkte vi till stan och shoppade färdigt till Peo. Inte lätt, men nu känns det bra iaf. Hoppas han kommer gilla sina presenter :).. jag passade på att handla lite mat oxå innan peo slutade. Så åkte vi hem tillsammans. Blev lite smått panik att hinna laga mat, käka och klä om för träning på en timme, men det gick. Hade dock riktigt ont i magen när jag begav mig ner till Ullevi o boxningen. Det flöt inte på fullt lika bra som förra gången för jag var inte på humör för att träna. Tur man har Sofie som kan pressa en lite =).. härligt när man väl är färdig sen, då ångrar man inte att man gick dit. Slutade med att promenera hem i snabb takt denna gång oxå.

Algot blir mer och mer skärpt för var dag som går. Han är en kille med enorm vilja och säger verkligen till när det inte är som han vill ha det. Han skäller gärna på allt och alla och skrattar lika gärna. Det är så roligt att se när han förstår mer och mer. Han försöker sätta lock på mugg, han tänder och släcker lamporna, sätter igång dammsugaren, drar ut och försöker sätta tillbaka kontakter (o skrämmer livet ur sin mamma) för att nämna några saker...
han har dessutom börjat gå o gömma sig, sitta kvar lite och sedan hoppa fram o skrika buuuuuuu! ser så roligt ut så han får ju inte den reaktion han vill ha.. man skrattar mest :)..innan var det iaf mest att han tittade bort och tittade fram igen efter en sekund eller så, men nu är det verkligen som att han försöker vänta på rätt tillfälle haha..  han fick även för sig att bita mig!! när jag skulle byta blöja efter han hade gjort nr2. Ojoj vad jag blev arg på honom, samtidigt som helt chockad. Sådär har han ju inte gjort innan av ren ilska o för att komma loss.
 Men det finns ändå inget som går upp mot tiden precis när han vaknat. Han är ju inte ett sånt barn som måste ha mat direkt, så han sitter o njuter av morgonen och att vi är kvar i sängen. Imorse låg jag o Peo o tittade på honom och han for runt o busade lite. Så helt utan förvarning får han bara lust att krama en. Så stannar han upp och lutar försiktigt huvudet (svårt att ha kontroll på det tunga ju) nedåt mot ens kind och lägger sig mot, säger aaaaa och ligger sen kvar o myser hur länge som helst. Man fullkomligt smälter! så fortsätter han busa och sen ger han nästa en kram.. när Peo sen går på mornarna så sitter oftast Algot o skriker pappa mot dörren. det är lite hjärtskärande faktiskt. Idag gick Peo tillbaka två ggr o fick Algot att skratta hysteriskt, så när han slutligen gick så satt Algot kvar o väntade på tittut, o fick fram små fniss i ren glädjeyra =) haha.. Algot gillar verkligen sin pappa!

Kommentarer
Sandrah säger:

Aww oj vad han kan mycket saker

2008-09-19 | 07:37:27
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/
Josefine säger:

va väl bra att han fortsatte skratta trots att peo gått. Då glömde han bort att bli lessen mitt i allt roligt ju =) Annars måste de va jobbigt när han e lessen å skriker efter pappa. Men misstänker att han glömmer de ganska fort å blir glad snabbt igen så han kan leka vidare med mamma.

2008-09-19 | 10:52:12
Bloggadress: http://fridahjoosefine.blogg.se/
Carro säger:

Va rolig han är lille busen! Fattar inte att han snart är 1 år!! Kram

2008-09-19 | 14:54:06
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback