Spring i benen

Algot springer som en galning nu här hemma mellan möblerna. Kul att titta på honom. Var bara typ två veckor sedan han tog sina första steg i soffan ju.. Det konstiga är att han inte började med att stå själv, han började direkt med att springa. Sedan har det blivit lite saktare ibland, så att han mer går, men han tycker det är roligast att springa och då kommer man ju fram snabbast oxå. Hitta balans finns inte i hans tanke, det ska gå fort, vara roligt och så ser han vart det leder. Springer tills det tar emot eller tills han trillar haha (som mest kanske 3 meter)..  Stå själv gör han fortfarande bara små korta stunder.. han är liten fegis, men ack så söt ändå =).. Filmen är från typ de första stegen o framåt.. i början var det bara när vi satt på golvet med honom och han kunde bara gå mot något som var rakt framför, men nu går det bra lite varsom helst :)


  


Kommentarer
Sandrah säger:

Hihi de är så söta, men Devin är mer inne på att komma längre fast hålla balansen :D hehe. Sådär sprang han bara i början när han inte kunde hålla balansen riktigt. När får vi höra voff voff då?

2008-09-25 | 14:00:13
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/
Emma säger:

Älskar komma in på din blogg o se att du lagt ut en film, ha är så duktig, kram

2008-09-25 | 15:20:22
Bloggadress: http://valkommentillminvarld.blogspot.com/
Carro säger:

Rolig han är :) Kanske ska med dig ut på en joggingtur sen? ;) Råkade lägga märke till att du hade hål på håsan! Haha, kramis

2008-09-25 | 16:36:46
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Camilla säger:

åh han är så härlig!! Goa och sååå glada killen!!

2008-09-25 | 18:46:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback