Algots stora dag(ar)

Fint väder, god mat och god tårta, Algot på bästa humör och raketer som avslutade kvällen (inte vi som sköt, men det var som att det var meningen hihi). Algot har fått så mycket fint, leksaker, kläder, böcker mm.. han förstod att pappret skulle av på presenterna, men det var ju lite svårt att få bort tejpen. När vi hjälp honom med lite så tryckte han in huvudet, kikade och sa: "va e de?" på sitt alldeles egna sätt.. mitt lilla hjärta, han är så stor nu ju!! och han har lekt med alla saker hur mycket som helst. Han försökte verkligen blåsa ut ljuset på tårtan oxå, och klarade det med lite hjälp av mamma tillslut =)..


                                     öppna paket, direkt när man vaknar? hääärligt

lördagmorgonen när han slog upp sina ögon så fick han såklart paketerna från oss direkt. Han sken som solen, "vilken lyx" tänkte han nog.. han bara tittade på oss och sedan på paketen och sedan på oss igen.. Vi gav honom ett litet piano o en dansmatta som har olika ljud. och så fick han skor o jacka då da.. Sedan ägnades resten av morgonen åt att göra mat. Mamma o pappa var på stan och shoppade mest jag, Peo o Emmy färdigställde en tårta och vid lunchtid tågade familjen Håkansson in =). Peos mamma, pappa, bror och hans flickvän kom allihop, jättekul!! Två började kalaset och då kom även Peos syster med sin familj. Mina systrar var tyvärr utomlands bägge två, Ida i Madrid, Lina i Geneve och alla de äldre (mina och peos morföräldrar ex) orkar inte längre följa med upp, så de skickade presenter med de andra.. Men det blev verkligen fullt i lägenheten, så tur vi inte var fler kanske =).. Algot var lika glad och busig som vanligt, ville dock varken sova eller äta för det fanns det ju inte tid med hihi..


På nya coola bilen jag fick


Söndagen, efter mamma o pappa kört hem vid frukost, så begav sig Emmy till stan för att shoppa och jag o Peo började baka den "riktiga" tårtan =).. och duka för lite mer barnkalas. Idag skulle våra och Algots vänner komma på kalas eftersom alla inte skulle få plats under gårdagen. Algot slog i munnen precis innan kalaset började och det blödde på alla håll o kanter, även på nya vita skjortan... dessutom hade hans förkylning och hosta blivit en aning värre, så han var inte på topphumör. Ändå glad och busig, men det är som att koordinationen sviker lite, och han trillar en massa mer än vanligt, vilket i sin tur leder till att han blir tröttare.. nåväl. Det spelades mycket wii och alla gillade tårtan (sas det iaf hihi)...När gästerna gått så lekte Algot med ännu mer leksaker.. han måste tro att han hamnat i paradiset, så mycket kul han nu har att titta på o leka med. Han bara ääälskar sina pekböcker oxå. Han tar snuttefilten i ena handen, en bok i andra och så hoppar han upp i soffan till mig och ger mig boken som om han vill säga "nu ska vi läsa mamma"... ljuvlig är han, stora killen! Tack alla, vänner och släkt som ville vara med och göra Algots 1års dag speciell!


Självklart skulle min hårdrockare ha en gitarrtårta!! :D

KLICKA HÄR FÖR MER KALASBILDER








Kommentarer
Daniel säger:

Shit vad massa fina presenter han fick. Grattis igen. Roligt att ha sitt första kalas.



Wii:t verkage gå hett. Skicka ett Wii-mess när ni har övat färdigt ;)

2008-10-29 | 10:39:54
Bloggadress: http://danielberntsson.blogspot.com
mle säger:

Åh vilken liten goding han är! Tårtan ser oxå mumma ut hihi!! Hoppas att det blev en lyckad helg-Kramiz

2008-10-29 | 14:59:03
Bloggadress: http://livetfranminsida.blogspot.com
Carro säger:

Jag tror Algot blev helnöjd med sina dagar! Hur gick det på BVC idag? Kram

2008-10-29 | 17:23:48
Bloggadress: http://carolinus.webblogg.se/
Sandrah säger:

vilken häftig tårta, gjorde ni den själva? vad e det gröna gjort av? grädde?

2008-10-29 | 18:05:52
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/
Emma säger:

oh va mycket fint lillen har fått, ha de gott, kram

2008-10-29 | 20:06:59
Bloggadress: http://valkommentillminvarld.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback