helgen

I fredags blev en dag av städning. Det var skönt att verkligen få rent i lägenheten igen. Algot stökar upp snabbare än man hinner blinka. Det är svårt att bo så trångt med en bebbe som är överallt =).. men så får det väl vara ett tag till iaf. det var underbart väder mot eftermiddagen och vi promenerade en lite tur och handlade mat samtidigt. Därefter gjorde jag en stor pastasallad och förberedde för grillning. Vid halv 7 kom peo hem, hade jobbat över en stund och sedan kom Ola vid 7 för grillkväll =).. vi grillade kyckling och korv och käkade salladen till. det var ljuvligt gott. Kunde sitta ute på terassen till 9 tiden. Då började det bli lite kallt. men ändå, det är fakiskt otroligt för att vara Sverige i maj tycker jag. Vi spelade Gh och Wii och snackade. Det var en trevlig kväll förutom att Algot var på dåligt humör och vägrade somna. Blev inte förrän närmre 22.30.

Lördagen kom och vi åkte in hela familjen till stan för att gå lite i affärer. Hann inte så mycket innan babysimmet. Så vi fortsatte lite efteråt osså. Jag hittade en kofta och en scarf iaf. Skönt att ha något nytt plagg iaf. Vi var hemma igen vid 4. Jag diskade lite och fixade inför ankomsten av mamma o pappa vid vid 7 på lördagskvällen. De hade varit i skövde hos Ida och hälsat på lite. När de kom så käkade vi grillat igen. Filé med potatissallad. mums.

Söndag, morsdag. Algot vaknade supertidigt =).. jag gick ut och la han hos sin mormor o morfar. Skönt med lite avlastning så man kan sova vidare en stund. Vi gick ner till stan vid lunch, gick lite i affärer igen. Därefter promenerade vi vidare till Haga och pappa bjöd oss alla på resturang. Därefter promenerade vi till Linné och käkade glass på Lejonet och Björnen som pappa osså bjöd på i och med det var mors dag :)..satte oss på en filt i gräset och åt o hade hur trevligt som helst.  därefter promenerade vi hem genom vasastan. Det blev en riktigt lång promenad, men skönt iaf =).. typ en mil blev det nog. Mamma o pappa skulle köra hem vid 5 tiden. Då kom vi plötsligt på att jag o Algot kunde ju följa med. Jag funderade någon minut på det och tänkte What the hell, det kan ju vara skoj. Så slängde ihop kläder till oss och så ner och packa om bilen så vagnen skulle få plats. Därefter bar det av till Skåne =) härligt härligt!! väl i Sibbhult åkte vi inom mormor o morfar för att säga hej och för det var mors dag klart. Fikade lite..på kvällen kom Lina och Tova för att träffa oss oxå och vid 12 somnade vi bägge sedan som utslagna flugor, efter en trevlig och händelserik helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback