Algots framsteg

Har hänt lite senaste veckan faktiskt. Algot har nu börjat resa sig själv med hjälp av något att dra i, som ex en persons ben eller liknande. Duktiga killen. Det blir nog till att hem och sätta ner sängen ett snäpp till så han inte kastar sig ur, som han hela tiden försöker göra i vagnen nu för tiden. Han blir skitarg när man fäster honom i selen i vagnen, men vad tusan ska man göra liksom! Han har en vilja som kan böja stål.
 Han härmar tittut! o titta! och Bu! ... låter så kul..han förstår lite mer vad man säger åt honom oxå nu ju..kollar på lampa när man säger det och kramas när man säger man vill ha en kram osv. (när han inte är för upptagen med annat då vill säga.. då skiter han i allt vi säger hehe).  han går även bättre o bättre med bara hjälp av att hålla i några pekfingrar vilket är väldigt jobbigt för våra ryggar!.. o så en liten trist grej är att han fortsatte att kräka upp mat med jämna mellanrum, och det är inte lite!! så vi har nu testat att ta bort äver mjölk i maten. hoppas att det inte är det som är problemet för det börjar bli dåligt med alternativ på mat åt honom. jaja.. min lille kille känns inte så liten längre.. 7 månader redan.. jisses vad tiden går fort!

Kommentarer
Sandrah säger:

Duktig kille :) Devin klänger också och vill klättra.. Han kan till och med gå med gåvagn nu :D iaf ett par steg åt gången!

2008-05-30 | 08:00:04
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback