en vecka

i tisdags var jag och Algot på Ikea. Skaffade oss ett parasoll för det var verkligen nödvändigt i det fina vädret. Vi åt korv oxå. Algot tyckte det var hur gott som helst så han klämde en halv utan skinn =) hihi.. passade även på att köpa en parasoll fot så man kan ha det på terassen oxå. Väldigt nöjd med det!

onsdag.. jag och Algot åkte ut till Härlanda. Mötte Sofie och Sam och gick ner till Härlanda tjärn och la oss i skuggan av träden. Härlig dag och det var hur skönt som helst där. Var bara hyfsat nyblivna mammor eller höggravida på stranden, antar resten (normalt folk) jobbar mitt på dagen :)...

torsdag.. går på stan hela dagen och letar present till Anna. Inte lätt. Kom hem vid 4. Sortera alla kläder och kl 6 är Peo hemma. Vi tvättar sedan till kl 00.30 haha.. men färdigt blev det iaf!! behövde verkligen tvätta

fredag. Nationaldag!! Peo ledig ju! vi ägnar dagen att åka en runda till stan och sedan sitta på terassen och njuta av solskenet. Algot satt under parasollet och lekte. Inne är det helt olidligt varmt så det får bli att sitta i skuggan. Det enda alternativet man har ungefär. Kl 7 åkte vi till slottsskogen. Anna och Jonas (som ju fyller år samma dag, den 4 juni) skulle firas. Anna fyllde 25 och Jonas 26. Det blev iaf picknick. De bjöd på bullar och dricka och så spelade vi brännboll o fotboll o hade underbart kul.. var ca 15 pers där så blev ju ett gäng till att spela =).. dock kom knotten - små störiga rackare som biter sönder en! .. inte så illa för oss som sprang runder och knappt stod stilla, värre för en sovanda Algot eftersom vi inte har nåt myggnät utan bara hade en provisorisk lösning i form av en tröja. i början funkade det fint, men vid 11 tiden hade de hittat in i vagnen och Algot var rasande! så då var det dags för oss att gå. Stackars liten, kunde ju inte göra så mycket mer än att snurra i vagnen.

Lördag. Babysim som vanligt. Sen var vi hemma, städade hela eftermiddagen! men fint blev det. Nu är det bara sovrummet kvar. Tog lite extra noga rengörning liksom.

söndag gick vi upp halv 8 och åkte på babysim igen. En återtid för de som missat nån av de vanliga gångerna. Algot var den enda från steg 2, alla de andra var från första steget =).. Han tyckte det var härligt iaf och vi dök o hade skoj!

måndag kom Ida. Vi gick på stan och kollade kläder. Hittade inget. Käkade lunch på stan och Algot underhöll oss såklart en massa :)

    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback