Snopet

Jag som längtat till det skulle bli sommar så man kunde hitta på ännu mer med de små... men visade sig att det var betydligt mycket mer att göra när det är vardag för de flesta. Nu är det sommaruppehåll på babysimmet och på alla öppna förskolor vi brukar gå till, samt att många man umgås med faktiskt inte är kvar i Gbg, eftersom de är på semester. Så nu sitter man här i sin ensamhet, mest Algot sover. Jag har sett film och solat lite på terassen och nu har jag inte fler idéer. Jag måste nästan vara hemma någon dag till så att Algot inte smittar så jag antar att jag får hålla ut. Men jag måste ha något att göra snart.. jag blir tokig!

nu är det äntligen lite finare väder oxå. Jag skulle velat fika i slottskogen eller nåt annat skoj. Hoppas det är lika fint nästa vecka.. sedan är det snart peos tur att ha semester. Vad härligt det ska bli. Dessutom ska mamma o pappa förmodligen komma upp till Gbg och passa vår lille filur ett par dagar så vi verkligen kan hitta på lite, ensamma jag o peo.. man har ju faktiskt inte så mycket tid över för romantik eller för den delen vila, när närmsta barnvakt bor 30 mil härifrån!

Jajja jag får kanske ta tag i att verkligen få undan allt som överhuvudtaget kan rivas ner, dras i, ätas, kastas, pilla på, dra ut eller smaka.. Man tror inte att han ska komma åt vissa saker, men han lyckas på något sätt alltid ändå. Han klättrar upp på saker, som ex i soffan använder han kuddarna att komma högre så att han når till fönsterkarmen och lamporna som står där..  I går kväll kräktes han en himla massa efter kvällsmaten och då kom det även upp typ 5 små blomblad hela och gröna.. helt otroligt.. hur fasen fick han tag i dem liksom!? han har senaste veckan även ätit (och spytt upp) eller iaf tuggat på, en bit frigolit, lite presentpapper, ett papper från försäkringskassan, några okokta mackaroner (som jag spillde på golvet när jag skulle hälla i grytan, och han stoppade i munnen under loppet av 5 sekunder), en popcornkärna, en snäcka (!!!) och en bit tyg.... jag dammsuger ändå väldigt ofta och försöker se till att inget ligger på golvet. jag får väl skärpa mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback