Semesterstart

i onsdags packade vi färdigt och städade inför avresan. På eftermiddagen kom sen mamma o pappa som varit på Smögen. De körde inom Göteborg för att hämta oss och efter allt var inpackat i husvagnen bar det av hemåt kära skåneland. Stannade för en fika efter lite mer än halva vägen för då var Algot hungrig. Han sov annars hela tiden. I vilket fall som helst så åt vi goda "fiskburgare" som mamma o pappa köpt på smögenbryggan, med alldeles färsk fisk och skaldjursröra i fullkornsbröd och massa sallad. smaskens även om jag i vanliga fall inte gillar skaldjur.
Väl hemma så snacka vi med Ida som kommit för kvällen. Hon bor annars i Linas lägenhet o passar katterna denna vecka. Lina är ju på Smögen (det är verkligen semester veckor nu)
På torsdags morgonen så sprang jag med Ida 5 km och det var galet varmt ute! ... efter det så tog vi oss till Broby för att överraska Peos familj som inte visste att vi hade kommit hem. Mamma o pappa körde till Simrishamn för att campa.. man kan ju inte vara hemma mer än en dag när det är semester =)... Vi blev hos Håkanssons till kvällen och då promenerade vi till Linus o Carros nya hus för att inspektera lite =).. det var jättefint verkligen! glad för deras skull. Där kommer de få det hur bra som helst! vi snackade, groggade och tog en lång promenad. därefter blev det tacos och ytterligare snack =)..

Igår var det oxå härligt väder. Vilken högsommar det blivit plötsligt. Vi åkte till Åhus med Linus o Carro och fick årets första (bättre sent än aldrig) dopp i  havet! var lite kallt till en början, men man vande sig och sen var det skönt. Vi fikade och hade det gött. Algot stannade hemma hos farmor och hade det bra. De var hos Algots kusiner och lekte oxå. Det var nog roligare än att ligga under ett parasoll på en sandstrand för honom... På kvällen käkade vi pizza o spelade lite kubb uppe hos Linus o Carro igen. Algot och Carro busade lite på en filt och han hade svårt för att somna efter allt som hände =)..buse! sen blev det klart lite bebisprat oxå nu när de bakar på en liten. Härligt att träffas endel nu när alla äntligen har nårra lediga dagar. inte ofta att det passar.

Idag har vi varit en hel del i Sibbhult. Har fått lite packat inför vår campingtripp. Har tvättat och varit hos min mormor o morfar. De passade Algot en stund mest vi fixade och sedan blev det glassfika innan vi åkte tillbaka till Broby. Så skönt att sitta i solen o gotta sig. Algot har suttit i en badbalja o haft skoj i skuggan nu hos sin farmor o farfar. underbara sommar! nöjd med vår första semester vecka. snart bär det iväg med husvagnen. ska bli så galet kul.. nästa vecka ska det bli SOL SOL SOOOOOOOOOOOOOL!!!!! hoppas det stämmer. over and out

(bilder kommer när jag lyckas få över dem till denna dator)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback