Borås djurpark o storstädning

I fredags åkte jag, Peo och Algot tillsammans med PM, Camilla, Leo, Ida, Mats och Vintra till Borås djurpark. Det blev en heldag med Zebror, elefanter, lejon, apor och massa, massa annat kul. Många av djuren hade fått ungar i typ juni, juli så små pytte, pytte djur fanns där oxå överallt. Algot, Leo och Vintra tyckte det var riktigt spännande att titta på djuren. Där fanns även ett barnzoo där Algot sprang efter getterna och skulle klappa. Peo som fick hålla honom i händerna, hann knappt med i svängarna. Det var en väldigt lyckad dag iaf. Vi åkte hem trötta och belåtna. Fredrik kom sen vid 19 och väckte Peo som låg och sov. De sprang en runda mest jag och Algot duschade och gjorde vid oss. När killarna oxå fixat till sig så gick vi ner på stan och strosade på avenyn. Käkade varsin sallad på "mixit" på kungsportsplatsen och tittade på folk. Det var fint väder och hyfsat varmt trots klockan blev 12 innan vi var hemma. Tack alla vänner för en underbar dag!

Igår satte vi igång att städa ganska tidigt. Det var storstädning på schemat igen. Oljade våra utemöbler, tvättade fönster och fixade mycket som man så länge tänkt göra, men som ju aldrig blir av. Har fortfarande inte hunnit köpa nya gardiner, men det kommer. Tv-rummet blev annars färdigt igår, eller inatt vid 3 rättare sagt. Idag fortsatte vi städa direkt. Tiden går fort när man har mycket att göra. Har inte blivit helt färdiga, i och med Algot ju oxå måste ha lite tid av oss och man vill vara noggrann i städningen, eftersom man inte gör så här så ofta. Sovrummet är iaf oxå klart nu. Får se om jag gör toan imorrn eller om jag väntar någon dag.

Nu är semestern slut. Idag var sista dagen på de 4 veckor vi haft tillsammans. Det kommer bli tomt och jobbigt utan Peo, åtminstonde tills man vant sig vid vardagen igen. Känns motigt och tungt att tänka på det nu, så jag låter väl bli. Jag ska strax krypa ner i en superren säng, i ett superrent rum och förhoppnings sova lika gott som min son gjort sedan halv 8 ikväll.... Japp, vi klarade vända tillbaka dygnet på en dag =) haha.. han har ju innan hållt på att busa fram till 11 på kvällarna nästan två veckor nu. Hoppas det fortsätter funka bra med tiderna nu framöver. För att se det på den ljusa sidan så har hela familjen en vecka tillsammans snart igen. Vi har ju bokat en resa till Madrid i slutet av september. Det ska bli såååå kul!!!

Kommentarer
Sandrah säger:

Valparna kostar 7000 kronor, avmaskade, chippade och allt sånt där som ska göras.

2008-08-19 | 10:25:09
Bloggadress: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback