Lite mer om gårdagen o så idag

Såå igår efter jag skrivit så begav vi oss till Ullevi för att titta på derbyt IFK Göteborg (våra kära änglar) mot Gais. Det var helt utan att överdriva, HELT SJUKT med FOLK... spårvagnen från korsvägen till ullevi var så full att folk kom inte på.. utanför ullevi var det sedan självklart ännu mer packat.. glada var vi som hade förköp och bara kunde smita förbi den kilometerlånga kön till biljettkassan och tassa in till våra platser. Vi satt väldigt nära planen på en långsida. Vilken upplevelse det är att vara på ett sådant ställe bara. O vilket drag det var på klacken =).. men men.. matchen då da.. den startade 19.00.... men inget vidare alltså. Änglarna hade en dålig dag måste jag få påstå.. det var inte mycket till farliga situationer alls. Gais hade ett par riktigt farliga chanser, varav ett skott i ribban precis vid krysset. Andra halvlek var klart bättre än första, men saknade målen.. blev ett tillslut till våra änglar på straff. Det var många glada och många inte så glada på läktaren då vill jag tala om.. Två gubbar som satt bredvid oss som vi tänkte nog har hejat på sitt kära Gais sen 1900 - frösihjäl skrek diverse gejor till domaren och sedan varenda gång något hände skulle de ha straff till Gais.. jag o peo hade så oerhört roligt åt dessa att vi glömde matchen ibland.. likaså hade Gais väldigt roliga hejarramsor som de vrålade ut o jag skrattade gott..deras klack var mittemot där vi satt så vi hörde den bättre än änglarnas kör som var på samma sida som vi satt fast en bra bit bort.... härlig stämning och sjuhelsikes vad kul att titta på fotboll igen.. var så länge sen sist! vi hade en skitbra kväll.. såg att Helsingborg me lyckades bra i sin match =).. hade gärna sett den me! lite mer mål där.. Jaja.. bebis var helt galen av alla ljud. Var igång hur länge som helst.. och varje gång någon tutade så började den igen..

men men.. efter matchen så promenerade vi hem.. såg spårvagnarna var så fulla att det såg ut som en komedifilm. Väl hemma käkade vi kebabrulle från Mossens pizza.. vi hade ju inte ätit för det hann vi inte innan. men jag har klart börjat tycka allt som har med pizza att göra är skitäckligt så fick ner lite mindre än hälften och sen fick de vara bra... var väldigt trötta, ja o Putte, sen.. så vi slängde oss i säng o mysade med att ligga o känna efter bebis som var i full gång igen.. Peo fick sin första knuff !! =)... perfekt dag för det tyckte jag =).. som jag väntat på att han me skulle få känna o så får han känna på vår dag =)..sååå kul..

Idag sitter jag med ett nytt projekt. Ska rita om en villa till min pappas fd arbetskompis som flyttat från skåne till södertäjle. Det ska bli kul, men det är lite nervöst också att jobba med sitt första riktiga projekt. Vi får se vad det blir av det.. ikväll funderade vi på att åka o titta på vagnar. Har inte blivit av fast vi skullat göra det flera dagar.. i lördags ringde Fredrik o ville käka på subway precis när vi var på väg till stan o vi ville inte tråka ut honom med att gå o kolla vagnar.. nog inte hans intresse precis =).. så vi kollade bara på kavaj till peo.. måste ju vara finklädd nu på nya jobbet o allt.. sen söndags när vi kom till affären så var det klart stängt för det var pingstdagen typ.. jaja.. så så är det..

Kommentarer
Sandrah säger:

Aww va härligt att han också kände :D

2007-05-30 | 12:14:00
Bloggadress: http://xenophobia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback