oväntat besök o skroten

Igår eftermiddag ringde tvillingsyster och sa att hon skulle komma på kvällen igår istället för idag som hon först sagt..så när peo kom hem tog vi verkligen tag i garderobsstädningen och på 2 timmar hade vi städat och flyttat databordet mm så att det var bara att börja packa in igen.. vi gjorde disken och städade de rum som gick =) och sen mötte jag Ida vid stationen vid 20.20... väl hemma igen fortsatte vi med städningen och sorteringen.. än sålänge har vi nog slängt sådär 4 sopsäckar med saker... jaja.. fick in en hel del så att det såg hyfsat ut när vi skulle gå o lägga oss vid 2..nu är det bara vid bordet som vi samlat alla saker så det går lätt att ta sig fram överallt annars =).. Ida satt o tittade på tv mest vi städade och vi tjabbade på massor trots att jag sprang lite fram o tillbaka hihi.. Peo fixade så att alla sladdar var kopplade på smartast sätt och la dem så det inte blev sån härva som det var innan.. hur fint som helst.. synd att man har så mycket kvar som  ska in för just nu är här jättefrächt o fint o gott om plats =)... jaja... imorse vaknade vi inte förrän vid 10 och då käkade vi frukost. Pratade massa igen och vid 13.00 gick vi o handlade lite mat som vi lagade sedan, ris o korv blev det hihi.. hann inte göra något avancerat eftersom Ida skulle till Liseberg kl 15.00 och träffa sina utbytesstudenter och den andra tjejen som har hand om det hela.. de ska ha dagen i Götet eftersom utbytesstudenterna ska se lite mer än lilla skövde =).. så jaja.. 10 i 3 var Ida klar o rusade iväg,sen som vanligt.. men men..sånt e livet. hoppas de får skoj på Liseberg iaf! jag ska fortsätta sortera o få in i klädkammaren.

förresten så ringde peo vid middag och hade fått priset för att laga bilen, 17000... så ja, den skrotas förmodligen! för det kostar mindre att köpa en nyare bil. ska se om peos mosters man kanske skulle komma o hämta den och fixa den själv för volvo är ju inte speciellt billiga på att laga bilar heller.. om man köper delar på skroten o fixar så är det nog inte hela världen.. men hela underredet på bilen var sönderrostat och han i verkstan sa att det var ett under att sätena satt kvar i bilen ända till Göteborg! så blir ju svårt att ta den någonstans.. så kan det gå.. inget ullared för oss inte. besviken! men glad att den ändå gick sönder nu  och inte på ett värre ställe och att ingen kom till skada. 
Synd på en så fin bil som den ändå är. helt galet fin "upptill" för att vara så gammal eftersom den nästan aldrig körs.. men det är väl det som gjort att den rostat mer och mer under. Får se hur det går nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback